Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Sinema & Televizyon
Devil May Cry Animesinin Opening’i Yayınlandı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Netuno" data-source="post: 325911" data-attributes="member: 22"><p>Play by play analiz şelalesi;</p><p></p><p>İlk kısımda hem Devil Sword Sparda var, hem Rebellion var, Yamato var, Red Queen var, DMC 1'den Stinger var. Anime DMC 3'den önce olacaksa, neden bunları gösterdiler merak ettim. </p><p></p><p>Kılıçları gösterdiği saniyede Dante'yi gösterirken gözleri değişiyor ve Devil Trigger'ındaki gözlerine dönüşüyor gözleri. Yine, DMC 3'ten öncesini anlatacak diyorlardı, bu da terso kalıyor. </p><p></p><p>Dante'nin koştuğu Cavaliere Angelo'ya çok benziyor. DMC 5'ten bir boss. Timeline da olmaması gereken bir şey. </p><p></p><p>33. saniyedeki siluet Dante'nin kendisi de olabilir ama Lady'e daha çok benzettim. </p><p></p><p>36. saniyedeki teçhizatlar biraz fazla teknolojik. Yine timeline olarak bakarsak uymuyor. </p><p></p><p>39. saniyedeki adamın gözlüğüne uçan bir şeyin geldiği yansıyor. Yine Devil Trigger'a benzettim ama emin değilim. </p><p></p><p>43. saniyedeki Mundus'un heykeline benziyor ama yine emin olmadığım bir şey. </p><p></p><p>51. saniyede, 33. saniyedeki silüeti Lady'e benzettiğimi söylemiştim, haklı çıkarttı. Lady'i tease etmelerini anlayabilirim de keşke direkt böyle net göstermeselerdi. </p><p></p><p>53. saniyede birleşen iki taşın, DMC 3'ün ana noktalarından biri olan Dante ve Vergil'in kolyelerindeki annesinin taşının iki parçası olduğunu düşünüyorum. </p><p></p><p>55. saniyede birleşmesi ile mor ışık çıkması ve sonrasında gözüken yaratık, Sparda'nın gücünü almış Arkham gibi gözüküyor açıkçası. </p><p></p><p>56. saniyedeki asker direkt DMC 5'ten alınma. </p><p></p><p>57. saniyedeki yaratık DMC 3 öncesi geçen prequel romandaki Alice karakterini kaçıran yaratık direkt. Timeline açısından olması mantıklı. Ancak yanında yine Cavaliere Angelo gözüküyor. Şahsen direkt kopyaladıklarını, uğraşmadıklarını düşünüyorum bu yaratık için. </p><p></p><p>59. saniye direkt olarak Arkham'ın, Sparda formunu görüyoruz. </p><p></p><p>1.01 Judgment Cut. </p><p></p><p>Fark edebildiklerim bunlar. Anime sanırım DMC 3 öncesinde başlıyor ancak DMC 3'ü de kapsıyor. Daha öncesinde sadece DMC 3 öncesi olacak diyorlardı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Netuno, post: 325911, member: 22"] Play by play analiz şelalesi; İlk kısımda hem Devil Sword Sparda var, hem Rebellion var, Yamato var, Red Queen var, DMC 1'den Stinger var. Anime DMC 3'den önce olacaksa, neden bunları gösterdiler merak ettim. Kılıçları gösterdiği saniyede Dante'yi gösterirken gözleri değişiyor ve Devil Trigger'ındaki gözlerine dönüşüyor gözleri. Yine, DMC 3'ten öncesini anlatacak diyorlardı, bu da terso kalıyor. Dante'nin koştuğu Cavaliere Angelo'ya çok benziyor. DMC 5'ten bir boss. Timeline da olmaması gereken bir şey. 33. saniyedeki siluet Dante'nin kendisi de olabilir ama Lady'e daha çok benzettim. 36. saniyedeki teçhizatlar biraz fazla teknolojik. Yine timeline olarak bakarsak uymuyor. 39. saniyedeki adamın gözlüğüne uçan bir şeyin geldiği yansıyor. Yine Devil Trigger'a benzettim ama emin değilim. 43. saniyedeki Mundus'un heykeline benziyor ama yine emin olmadığım bir şey. 51. saniyede, 33. saniyedeki silüeti Lady'e benzettiğimi söylemiştim, haklı çıkarttı. Lady'i tease etmelerini anlayabilirim de keşke direkt böyle net göstermeselerdi. 53. saniyede birleşen iki taşın, DMC 3'ün ana noktalarından biri olan Dante ve Vergil'in kolyelerindeki annesinin taşının iki parçası olduğunu düşünüyorum. 55. saniyede birleşmesi ile mor ışık çıkması ve sonrasında gözüken yaratık, Sparda'nın gücünü almış Arkham gibi gözüküyor açıkçası. 56. saniyedeki asker direkt DMC 5'ten alınma. 57. saniyedeki yaratık DMC 3 öncesi geçen prequel romandaki Alice karakterini kaçıran yaratık direkt. Timeline açısından olması mantıklı. Ancak yanında yine Cavaliere Angelo gözüküyor. Şahsen direkt kopyaladıklarını, uğraşmadıklarını düşünüyorum bu yaratık için. 59. saniye direkt olarak Arkham'ın, Sparda formunu görüyoruz. 1.01 Judgment Cut. Fark edebildiklerim bunlar. Anime sanırım DMC 3 öncesinde başlıyor ancak DMC 3'ü de kapsıyor. Daha öncesinde sadece DMC 3 öncesi olacak diyorlardı. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Sinema & Televizyon
Devil May Cry Animesinin Opening’i Yayınlandı
Menü
Giriş yap
Kayıt ol