- Konular
- 2
- Beğeni sayısı
- 14
- PG Nakit
- 0
- Favori Güreşçi
- Sting
GARİP SİMGELER VE KARGA SESİ ARDINDAN...
EKRANDA BİRDEN STİNG BELİRİR VE KONUŞMAYA BAŞLAR;
Benim yıllarca sessiz kalmam için çabaladınız, dediklerimi önemsemeyip buruşmuş bir kağıt parçası gibi çöp tenekesine fırlattınız! Ama burada, bu arenada, bu halkın önünde, gerçeği haykırmak için buradayım! Ben, gölgelerden çıkan savaşçıyım, adaletin sesi ve karanlığın fısıltısıyım. Siz it sürüsünden hallice tipleri her köşede izledim, her hamlenizi gördüm... Ve şimdi, herkesin önünde maskelerinizi düşürme zamanı geldi! Bu sopa sadece bir silah değil, bir mesaj! Maskelerinizin arkasındaki korkuyu gördüm. Edindiğiniz maskeler korku dolu gözlerinizi hiç bir zaman gizleyemedi. Şimdi, o korkuyu yüzünüze taşıma zamanı geldi! Karanlık, çoğu insanın korktuğu bir boşluk gibi görünse de aslında her şeyin başladığı yer, bir doğum alanıdır. Karanlık, sadece ışığın yokluğu değildir; aynı zamanda içsel bir yolculuğun sahnesidir. İnsanı, kendisiyle yüzleşmeye zorlayan sessiz bir öğretmendir. Çünkü karanlıkta hiçbir şey gizlenemez; maskeler düşer, tüm zayıflıklar ve gerçekler çıplak kalır. Karanlık, kaos gibi görünebilir, ama aslında düzenin yeniden şekillendiği yerdir. Ve belki de bu yüzden, insan ışığı bulabilmek için önce karanlığı kucaklamak zorundadır. Çünkü karanlık olmadan ışık sadece bir gölgedir. Kaos, insanı rahatsız eder çünkü belirsizlik taşır, ama aynı zamanda yaratıcılığın kaynağıdır. Eskiyi yıkar, yeniyi inşa eder. Kaos olmadan değişim imkânsızdır, çünkü her dönüşüm bir düzenin kırılmasından doğar. Kaosa direnen, olduğu yerde kalmaya mahkûmdur Kendini karanlıkla bir bütün sananlar benim geldiğim günden itibaren karanlığın gerçek sahibini görmüş oldular. Bana saygı duymaktan başka yapabilcek birşeyin yok evlat... Her darbede bir ders, her düşüşte bir yükseliş gizlidir. Burda bulunuyorum çünkü bu kaosla beraber düzen getiricek kişi benim. Kaçabileceğinizi mi sandınız? Kaderden kaçamazsınız. Her hamleniz, her çabanız, sizi yalnızca sona yaklaştırır. Çünkü ben buradayım, ama sadece bir kişi için değil. Buradayım, adalet için, intikam için. Kaos içinde düzen yaratmak için. İçinizdeki korkunun sesi benim sessizliğimden daha güçlü değil. Çünkü ben sustuğumda, dünya çığlık atar. Siz beni anlamaya çalışırken, ben sizin en büyük zaaflarınızı görürüm. O ringe çıktığınızda, gözlerinizde korku yerine cesaret görmek isterim. Çünkü korku, boyalı yüzümün ardındaki gerçeği daha güçlü yapar. Gerekli olan tek şey intikam, kan dökme arzusu, değerler ve gelenekler tekrar kontrol altına alınacak ve THE ICON STING KAPININ ARKASINDA SENİ BEKLİYOR OLACAK.
KAMERALAR KAPANIR.