- Konular
- 39
- Beğeni sayısı
- 1,968
- PG Nakit
- 250
- RPG Karakteri
- Velveteen Dream
- Favori Güreşçi
- Eddie Guerrero
Velveteen Dream mosmor ışıkların hükmettiği bir odada kameraya bakıyor. Velveteen'in arkasında Strowman elleri pençe şeklinde bekliyor. Velveteen'in üzerinde her ne kadar öfkeli bir ifade olsa da içten içe üstündeki bütün yük kalkmışçasına huzurlu hissediyor.
Velveteen Dream: ailem... CANIM AİLEM! BENİM AİLEM! EN BAŞINDAN BERİ DE BENİM AİLEMDİ! Bu oluşumun buraya kadar gidebileceğini tahmin edebilir miydin Bray? Sen kendi oluşumunun ismini "aile" olarak koydun diye gerçekten bu yapının bir aile olabileceğini mi sandın? Siz bir tarikattiniz ben ise oraya gelip bizi bir aile yaptım. Ne zamanki bu ailenin reisi olarak kendini görmeye başladın işte o zaman bu aile çatırdamaya başladı. 6 kişinin yapamadığını, tüm PGW'nun isteyip de başaramadığını sen tek başına yaptın. Bu aileyi yıktın! Tek yapman gereken şey beni kabul etmedi, ailenin direği olarak beni kabullenmendi ama bunu kendine yediremedin ve olanı gördün. Kibrin ve nefsine kurban olmana rağmen çıkmış masallar anlatmaya çalışıyorsun.
Lafayette'in çiftçileri bana çalışır
Velveteen Dream: Aileye geldiğimde bu aileye adaleti bahşettim, ihtişamı bahşettim. Aileye gerçek olan mor rengini kattım, mor lateks giymeme rağmen herkesten daha çok çalıştım ve gerçek bir lider oldum. Biliyor musun? Ben bu kadar çalışmama rağmen ödülleri sen topladığında bile seninle gurur duymuştum ama sen orada beni rezil ettin. Şampiyonların olduğu takım maçında beni yüzüstü bırakıp rezil ettin. Ben seni hiç rezil etmedim, ben seni hep yücelttim ailemizi hep en tepede tuttum. Söylesene ailem sence bu hep böyle gider miydi? Arkadaki homurdanmalara kulak tıkayarak devam edebilir miydin? Edemedin, çünkü gerekeni yaptım ve doğru olanı yapıp ailemden seni kovdum. Dream Family? Aaah evet
GERÇEKTEN DREAM FAMILY OLDUK
Velveteen Dream: Ama hala eksiğiz. Strowman doğru tarafta peki ya Rowan? Kendisini bu aileye küstürdüğün için çok uzaklara giden Orton? Hepsini geri getireceğim. Biliyor musun hatta beni hakkıyla yenen sözümde durup onu adam ettiğim Jack Perry'i bile geri getirebilirim. Yeni Dünya Ağırsiklet Şampiyonumuz olarak aileme geri dönebilir. Ben her şey olabilirim ama adaletli bir insanım. O gün daha iyi olan kazandı, ona çok şey kattım. Tarihin en uzun Televizyon Şampiyonu ve en uzun Dünya Ağırsiklet Şampiyonu olarak söyleyebilirim ki o çocuğa çok şey kattım. Ona tecrübemi paylaştım, kendimden feda ettim ki bir şeyleri görebilsin, öğrenebilirsin. Günah keçisi olmak nedir bilirim, herkesten daha iyi bilirim ve o çocuğun o duruma düşmesini istemedim. Ona el verdim o ise kolumu tutup beni kendi bataklığına sokmaya çalıştı. En azından şunu rahat bir şekilde söyleyebilirim ki ben sözümü tuttum. Sana verdiğim sözü tuttum küçük çocuk ve seni adama çevirdim. Yine de benim gözümde küçük bir çocuksun evlat, tebrik ederim.
Gururlu bir bakış atıyor kameraya Velveteen.
Velveteen Dream: İşte ben böyle bir adamım ben yükselirken yanımdakilerin de yükselmesi için uğraşırım. İnanır mısınız bilmem ama bir keresinde arkadaşımı o kadar yükseltmiştim ki göğe uçmuştu. O benim için bir arkadaştan da öteydi de işte... Herkes arkadaştan öteydi, ailem de benim için arkadaştan öte ancak değer bilmezseniz had bilirsiniz. Money in the Bank'te had bildirttim, Survivor Series için verdiğim sözü tuttum. Bu bana en büyük ganimetime mal olsa da doğru olanı yaptım. Ama yapacaklarım daha bitmedi. Dream Family olarak daha üstüne konulacak çok şey var. Ama bunların hiç birisinde sen yoksun Bray. Bu sefer de sen benim yaşadıklarımı yaşayacaksın, dolduramayacağını bildiğim botlarımı sen giyeceksin ve göreceğiz bakalım benim yaşadıklarımı sen yaşadığında ve benim gibi kendini asmaya kalktığında boynun mu ipi koparacak yoksa o ip mi boynunu? Mesaj, duymak isteyen herkese iletildi. Benden uzaklaşan ailem, bana geri dönün. Size söz veriyorum ki benim ailemde ikilik olmayacak, herkes gerçekten eşit olacak. Onun oluşumunda lider bulunması tarikatinin ayakta kalması için zaruri olduğu için ben öne atıldım; ama benim ailemde herkes eşit ve Husky, sen yoksun. Əmogulları hepiniz şimdiden ve yeniden aileme hoş geldiniz.
OVER