Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Money in the Bank 2025'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Sikiru" data-source="post: 325287" data-attributes="member: 57"><p>Genel bir eyyorlayalım.</p><p></p><p>Garip kaçabilir ama Orton'ın Angel'ı sadece kısaltma olarak mı yoksa metafor olarak mı kullandığını hala anlayamadım. İkilinin segmentlerini Orton'ın ağzından okumak çok iyi bir hava katıyor kesinlikle ama Angelico'nun iyi bir mentor gibi davranmasına rağmen 15 yaşında üçüncü gözü açılan liseliler gibi monolog sıçması fena bir absürtlük katıyor, bu amaçla yazılmıyorsa bile çok keyif alıyorum. Bu ikiliyi yazan arkadaş absürt komedi işini de iyi becerir. Leo Kruger'a pek bir şey diyemedim, hoşgeldi bir bekleyip görelim bakalım nereye evriliyor.</p><p></p><p>Elite takımlarının genel sorunu başlıklı 30 tane felan mesaj atıldığı için ben de tekrara düşmeyeyim, bireysel olarak daha az aktif olan oyuncuları biraz daha takım potasına itmek için uğraşabilir belki ekip. Alberto'nun dönüşü ve GoD balığı yedirmiş ikiliye, Brookes da boşa çıkarılmıştı sanırım. İki farklı olaya köprü görevi gören bir karakteri sahibi istemedikçe boşa çıkmaz sanıyorum, sağlık olsun.</p><p></p><p>El birliğiyle kendi Yhorm'umuzu hazırlıyoruz da kimsenin haberi yok. Soylemez'in 20 dakikada şovu çalış bağırttı, Sİ Sİ Sİ valla korkulur bu adamdan. Ospreay'in mental breakdown işi kalanımıza sekmezse iyidir. Temiz kaybetmemesi iyi olmuş mu bilemedim, iyice dibi görmesi lazımdı ki hatta biraz daha dominant görmeliydik patronikoyu, şu mutantlıkta kimse de bir şey demezdi sanıyorum.</p><p></p><p>Zayn ve Miz'e rağmen Venis'in galibiyetine kesin gözüyle bakıyorduk ama çok daha iyi bir bitiş olmuş böylesi. Zayn iddia ettiği gibi farklı bir adam mı olmuş yoksa Miz'in Venis'ten intikam alma arzusunu avantaja çevirip bedavadan kemere mi konar merakla takipteyiz bu saatten sonra. Brookes'un denklemden çıkması da hayırlı olur açıkçası, önemli hikayelerde bir var bir yok oyuncularla akmıyor valla şovlar. Zayn de tekrar hoşgeldi, hayırlı olsun kemer.</p><p></p><p>Ofofof müthiş müthiş. Sting uzak ara en sevdiğim güreşçilerden biri, oynamaya hiç maçam yememişti ama oynasaydım aynen şu şekil yazılmasını isterdim karakterimin. Devam ederse şayet Perry'le oynarken Sting'le denk düşmek isterim ilerleyen zamanlarda.</p><p></p><p>Bryan'ın erken kemer kaybı yaşamayacağını tahmin etmiştim ama şampiyon olmama rağmen itiraf etmem lazım: eğer Dream bu ihaneti kemerini koruyarak yapsaydı x2 değerli ve daha taşşaklı olurdu Dream Family işi. Hikayenin etkisine balta vurmuş gibi hissettim okurken. Şov öncesi beklentim Dream'in kemeri bir şekil koruyup (ki şovdan önce hep üstün çıktığım için bekliyordum bir noktada) Wyatt'ın da kaybetmesinin yolunu yapmasıydı ama ikisi de kayıp ayrıldı, ilk cümlede dediğim gibi olsaydı Wyatt'ın ana kemer şampiyonluğunun da yolu yapılabilirmiş ama sağlık olsun. Ekibe teveccühü için teşekkürler, bize de kemerin hakkını vermek düşer. (Dream Family alım onay?)</p><p></p><p>Humberto yılın malı. Başka cümleye gerek var mı?</p><p></p><p>Ospreay'in dissociate modu başlamış, emeği geçenlerin eline götünü si. Çanta maçını görece çok kısa buldum ama şov öncesi katılımcıların çoğu yarı-aktif veya direk inaktifken zaten 2-3 seçenek vardı, Dom'un kazanmasına hem çok sevindim hem de Malakai için üzüldüm. Karakteri bırakmış ama her şerde bir hayır desturundan devam, darksider karakterleri ben de oynadım ve içerik tükenmeye ve başka oyuncuları da tüketmeye o kadar müsait ki bir türlü eşiği atlatamıyorsun. Yeni karakteriyle istediği başarıları elde eder umarım. Maça dönersek, beklentim Balor'ın sonunda taşşağı koyup Dom'dan çanta galibiyetini çalması ve bunca zamandır asıl çabalayanın kendisi olduğu, Dom'un sadece isteyen ama icraatte boş olduğunu yüzüne vuran bir konuşma yapmasıydı. MITB'e kadar da çokça teaselendi ve ikili arasındaki gerilim de hissettiriliyordu ama tayfa hep beraber JD'yle oynamak istediği için böyle bir ihanet gelmedi yorumlardan anladığım. Picciyle sonunda oynama fırsatımız oldu varsayıyorum artık. Dom'u ben aldığımda bu kadar sabrım olsaydı papitonun dalgayı yedirirdik de sıkıntı yok.</p><p></p><p>Kendi maçıma gelirsem de Onur'a ek köşe açıp teşekkür etmem lazım herhalde, Gacy'le oynarken yaptığımız maçın bende yeri ayrıdır onun üstüne çıkmaz da yine bir ilkin kapısını araladık sayesinde. Hakan babamla konuşuyorduk geçenlerde, karşılıklı promo oyunun asıl olayıyken başarılar işin tuzu biberi kalıyor. Bir dahakine denk gelebilmeyi ve bokunu çıkarana kadar karşılıklı salvolaşmayı istiyor ve bekliyorum, onun aile kavgasında bizim işimiz olmaz ama Dream Family fahri üyeliğimi alırım.</p><p></p><p>Ellerinize sağlık</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sikiru, post: 325287, member: 57"] Genel bir eyyorlayalım. Garip kaçabilir ama Orton'ın Angel'ı sadece kısaltma olarak mı yoksa metafor olarak mı kullandığını hala anlayamadım. İkilinin segmentlerini Orton'ın ağzından okumak çok iyi bir hava katıyor kesinlikle ama Angelico'nun iyi bir mentor gibi davranmasına rağmen 15 yaşında üçüncü gözü açılan liseliler gibi monolog sıçması fena bir absürtlük katıyor, bu amaçla yazılmıyorsa bile çok keyif alıyorum. Bu ikiliyi yazan arkadaş absürt komedi işini de iyi becerir. Leo Kruger'a pek bir şey diyemedim, hoşgeldi bir bekleyip görelim bakalım nereye evriliyor. Elite takımlarının genel sorunu başlıklı 30 tane felan mesaj atıldığı için ben de tekrara düşmeyeyim, bireysel olarak daha az aktif olan oyuncuları biraz daha takım potasına itmek için uğraşabilir belki ekip. Alberto'nun dönüşü ve GoD balığı yedirmiş ikiliye, Brookes da boşa çıkarılmıştı sanırım. İki farklı olaya köprü görevi gören bir karakteri sahibi istemedikçe boşa çıkmaz sanıyorum, sağlık olsun. El birliğiyle kendi Yhorm'umuzu hazırlıyoruz da kimsenin haberi yok. Soylemez'in 20 dakikada şovu çalış bağırttı, Sİ Sİ Sİ valla korkulur bu adamdan. Ospreay'in mental breakdown işi kalanımıza sekmezse iyidir. Temiz kaybetmemesi iyi olmuş mu bilemedim, iyice dibi görmesi lazımdı ki hatta biraz daha dominant görmeliydik patronikoyu, şu mutantlıkta kimse de bir şey demezdi sanıyorum. Zayn ve Miz'e rağmen Venis'in galibiyetine kesin gözüyle bakıyorduk ama çok daha iyi bir bitiş olmuş böylesi. Zayn iddia ettiği gibi farklı bir adam mı olmuş yoksa Miz'in Venis'ten intikam alma arzusunu avantaja çevirip bedavadan kemere mi konar merakla takipteyiz bu saatten sonra. Brookes'un denklemden çıkması da hayırlı olur açıkçası, önemli hikayelerde bir var bir yok oyuncularla akmıyor valla şovlar. Zayn de tekrar hoşgeldi, hayırlı olsun kemer. Ofofof müthiş müthiş. Sting uzak ara en sevdiğim güreşçilerden biri, oynamaya hiç maçam yememişti ama oynasaydım aynen şu şekil yazılmasını isterdim karakterimin. Devam ederse şayet Perry'le oynarken Sting'le denk düşmek isterim ilerleyen zamanlarda. Bryan'ın erken kemer kaybı yaşamayacağını tahmin etmiştim ama şampiyon olmama rağmen itiraf etmem lazım: eğer Dream bu ihaneti kemerini koruyarak yapsaydı x2 değerli ve daha taşşaklı olurdu Dream Family işi. Hikayenin etkisine balta vurmuş gibi hissettim okurken. Şov öncesi beklentim Dream'in kemeri bir şekil koruyup (ki şovdan önce hep üstün çıktığım için bekliyordum bir noktada) Wyatt'ın da kaybetmesinin yolunu yapmasıydı ama ikisi de kayıp ayrıldı, ilk cümlede dediğim gibi olsaydı Wyatt'ın ana kemer şampiyonluğunun da yolu yapılabilirmiş ama sağlık olsun. Ekibe teveccühü için teşekkürler, bize de kemerin hakkını vermek düşer. (Dream Family alım onay?) Humberto yılın malı. Başka cümleye gerek var mı? Ospreay'in dissociate modu başlamış, emeği geçenlerin eline götünü si. Çanta maçını görece çok kısa buldum ama şov öncesi katılımcıların çoğu yarı-aktif veya direk inaktifken zaten 2-3 seçenek vardı, Dom'un kazanmasına hem çok sevindim hem de Malakai için üzüldüm. Karakteri bırakmış ama her şerde bir hayır desturundan devam, darksider karakterleri ben de oynadım ve içerik tükenmeye ve başka oyuncuları da tüketmeye o kadar müsait ki bir türlü eşiği atlatamıyorsun. Yeni karakteriyle istediği başarıları elde eder umarım. Maça dönersek, beklentim Balor'ın sonunda taşşağı koyup Dom'dan çanta galibiyetini çalması ve bunca zamandır asıl çabalayanın kendisi olduğu, Dom'un sadece isteyen ama icraatte boş olduğunu yüzüne vuran bir konuşma yapmasıydı. MITB'e kadar da çokça teaselendi ve ikili arasındaki gerilim de hissettiriliyordu ama tayfa hep beraber JD'yle oynamak istediği için böyle bir ihanet gelmedi yorumlardan anladığım. Picciyle sonunda oynama fırsatımız oldu varsayıyorum artık. Dom'u ben aldığımda bu kadar sabrım olsaydı papitonun dalgayı yedirirdik de sıkıntı yok. Kendi maçıma gelirsem de Onur'a ek köşe açıp teşekkür etmem lazım herhalde, Gacy'le oynarken yaptığımız maçın bende yeri ayrıdır onun üstüne çıkmaz da yine bir ilkin kapısını araladık sayesinde. Hakan babamla konuşuyorduk geçenlerde, karşılıklı promo oyunun asıl olayıyken başarılar işin tuzu biberi kalıyor. Bir dahakine denk gelebilmeyi ve bokunu çıkarana kadar karşılıklı salvolaşmayı istiyor ve bekliyorum, onun aile kavgasında bizim işimiz olmaz ama Dream Family fahri üyeliğimi alırım. Ellerinize sağlık [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Money in the Bank 2025'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap