Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Money in the Bank 2025'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="jaques" data-source="post: 325034" data-attributes="member: 59"><p>Açılış inanılmazdı ben Jack Perry karakterini RPG'de aşırı seviyorum, Alpi umarım 2025-2026 sezonuna kadar devam eder çünkü beraber yapacağımız çok şey var biliyorum. Ayrıca senelerdir birlikte oynayıp bir kere bile karşı karşıya gelmememiz de trajikomik.</p><p></p><p>Onun dışında şovun ortaları beni çok açmadı yalan yok. Bu biraz feudlardan kaynaklı. Roman'ın büyük bir Rumble adayı olduğunu düşünüyorum, TTC potasını sırtlayışının ödülü anca Rumble olmalı. Alberto'nun kendine sövdürme çabası etkili de o TTC'yi kimle alacağı belli. [USER=79]@Broken Dreams[/USER] Ospreay'in bu Hardy travmasının sadece Alberto ile karşı karşıya gelince açığa çıkması da ince ve baya güzel iş. Val-Brookes maçını Özer'in banko koruyacağını düşündüğümden hızlı hızlı takip etmeye çalıştım ama o Sami Zayn hamlesi cidden çok şok etti. Durağan giden ilerleyişi durduran olay bu oldu benim için. Sami Zayn olaylarını 2023 yaz-sonbahar sezonu yazdığımızı hatırlıyorum sene olmuş 2025 halen buradan devam ediyor. [USER=640]@anti-hero[/USER] şirkette debut yapıp en hızlı kemer yapan isim olmuş olabilir ve booker olsam kesinlikle böyle bir karara imza atmak isterdim, geçmişi olan bir karakteri alıp şirketin tüm tarihini en baştan okuyan birisi ve bunu kesinlikle hak etmiştir benim gözümde. SOILED'dan sonra tekrardan onu burada şampiyon görmek güzel olacak.</p><p></p><p>PGWC maçı... Danielson uzun bir reign yapacak, yapmalı. Çok çile çekti ve ben WM'ye kadar götürmesini isteyenlerdenim. Diğer taraftan Bray Wyatt şirketin en dominant isimlerinden birisi oldu. Velveteen'in ihaneti en momentum öldürmeyecek seçenekti ve o oldu çok da iyi oldu. Wyatt vs. Dream umarım tek PPV'lik bir şey olmaz. Aralıksız 2 PPV izlesek ve en sonunda Danielson ile 3Threat'e bağlansa mest oluruz.</p><p></p><p>MITB benim için kritikti. Özellikle bizim ekip artık kusturma noktasına gelmişti aramızdan birinin kazanması gerekiyordu. Galibin ben olmasına feci sevindim, dediğim gibi 10 yılı aşkındır RPG oynarken bir kere bile şu çantayla uzaktan yakından alakam olmadı ancak cash-in yiyen taraf falan olduk. Şimdi sıra bizde... Ellerinize sağlık.</p><p></p><p>Edit: [USER=91]@god is an astronaut[/USER] Leo Kruger pick'i fena şaşırttı. Gimmick falan feci merak konusu, takipteyiz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jaques, post: 325034, member: 59"] Açılış inanılmazdı ben Jack Perry karakterini RPG'de aşırı seviyorum, Alpi umarım 2025-2026 sezonuna kadar devam eder çünkü beraber yapacağımız çok şey var biliyorum. Ayrıca senelerdir birlikte oynayıp bir kere bile karşı karşıya gelmememiz de trajikomik. Onun dışında şovun ortaları beni çok açmadı yalan yok. Bu biraz feudlardan kaynaklı. Roman'ın büyük bir Rumble adayı olduğunu düşünüyorum, TTC potasını sırtlayışının ödülü anca Rumble olmalı. Alberto'nun kendine sövdürme çabası etkili de o TTC'yi kimle alacağı belli. [USER=79]@Broken Dreams[/USER] Ospreay'in bu Hardy travmasının sadece Alberto ile karşı karşıya gelince açığa çıkması da ince ve baya güzel iş. Val-Brookes maçını Özer'in banko koruyacağını düşündüğümden hızlı hızlı takip etmeye çalıştım ama o Sami Zayn hamlesi cidden çok şok etti. Durağan giden ilerleyişi durduran olay bu oldu benim için. Sami Zayn olaylarını 2023 yaz-sonbahar sezonu yazdığımızı hatırlıyorum sene olmuş 2025 halen buradan devam ediyor. [USER=640]@anti-hero[/USER] şirkette debut yapıp en hızlı kemer yapan isim olmuş olabilir ve booker olsam kesinlikle böyle bir karara imza atmak isterdim, geçmişi olan bir karakteri alıp şirketin tüm tarihini en baştan okuyan birisi ve bunu kesinlikle hak etmiştir benim gözümde. SOILED'dan sonra tekrardan onu burada şampiyon görmek güzel olacak. PGWC maçı... Danielson uzun bir reign yapacak, yapmalı. Çok çile çekti ve ben WM'ye kadar götürmesini isteyenlerdenim. Diğer taraftan Bray Wyatt şirketin en dominant isimlerinden birisi oldu. Velveteen'in ihaneti en momentum öldürmeyecek seçenekti ve o oldu çok da iyi oldu. Wyatt vs. Dream umarım tek PPV'lik bir şey olmaz. Aralıksız 2 PPV izlesek ve en sonunda Danielson ile 3Threat'e bağlansa mest oluruz. MITB benim için kritikti. Özellikle bizim ekip artık kusturma noktasına gelmişti aramızdan birinin kazanması gerekiyordu. Galibin ben olmasına feci sevindim, dediğim gibi 10 yılı aşkındır RPG oynarken bir kere bile şu çantayla uzaktan yakından alakam olmadı ancak cash-in yiyen taraf falan olduk. Şimdi sıra bizde... Ellerinize sağlık. Edit: [USER=91]@god is an astronaut[/USER] Leo Kruger pick'i fena şaşırttı. Gimmick falan feci merak konusu, takipteyiz. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Money in the Bank 2025'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap