Uncle Howdy'nin Royal Rumble Kazanması

RDT

B-K-B WHO?
Konular
64
Beğeni sayısı
379
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn

BerzerkBryan

Boliever
Konular
700
Beğeni sayısı
687
PG Nakit
150
RPG Karakteri
Tyler Breeze
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
1
Bo Dallas olduğu için grup bir noktada tıkandı bence ve Bo kabahatli değil bu durumda.
Monoton olmasını bekliyordum Final Testament feudunu kaybetmesiyle birlikte farklı bir şeye evrilecek gibi bakalım Howdynin yeni görünümü biraz Fiend'i andıracak gibi Wyatt Familynin Rumbleda birleşmesi gibi bir şey de olabilir bu Rumble da.

Bo'nun kendisi olarak ekranda görünmesi de güzel olur bana kalırsa.

Evet grupta bir yerde tıkandı bunu da unutmamak lazım.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
64
Beğeni sayısı
379
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Monoton olmasını bekliyordum Final Testament feudunu kaybetmesiyle birlikte farklı bir şeye evrilecek gibi bakalım Howdynin yeni görünümü biraz Fiend'i andıracak gibi Wyatt Familynin Rumbleda birleşmesi gibi bir şey de olabilir bu Rumble da.

Bo'nun kendisi olarak ekranda görünmesi de güzel olur bana kalırsa.

Evet grupta bir yerde tıkandı bunu da unutmamak lazım.
Bo kovulmadan önce Fiend olarak Orton'a yattı diye komplo teorisi vardı o dönem fiend vs fiend görmeyi çok isterdim ben. Hatta Fiend gimmicki şimdi bile kullanılmalı bence. İnsanlar bu söyleyeceğimi farklı yere çekmez umarım ama Bray'in ölümü bile Fiend'e bağlanmalı. Fiend'i ruhani bir varlık olarak kullanabilirler. Bo'yu ele geçirmek isteyebilir ya da yeni bir üye onun ele geçirdiği başka birisi olarak ortaya çıkabilir. Fiend'in varlığı hala kullanılabilir bir şey bence.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: