- Konular
- 38
- Beğeni sayısı
- 1,062
- PG Nakit
- 325
El Jefe: Hayatın nereden alıp nereden vereceği, seni nereye götüreceği hiç belli olmuyor. Bundan bir sene önce bugünlerde bir merdivenin üstünde seni hayallerine ulaştıracak o çantayı tutmanın gayesiyle yaşıyordun. Şimdi ise bünyenin odaklandığı tek bir şey var, o da buradan; El Jefe'nin elinden kurtulmak. Vücudundan su çekildi. Kupkurusun. Sahi ya, ölünce seni kim yıkayacak?
Son cümleden hiçbir şey anlamayan Wes, anlamsızca ona bakarken El Jefe gülerek karşılık verip devam ediyor.
El Jefe: Her şeyi, herkesi unut. Bundan önce yaşadığın şeyler sinopsisti. Angel'a yaptığın şey üzerine buraya gelene kadar içimde ilmek ilmek işleyerek yazdığım o sinopsis. Bölüm sonu canavarı geldi, oğlum. Bu zamana kadar renklendirdiğin tüm o hikayeleri unut. Val Venis, The Lodge, Christopher, Velveteen, Mr. O'Neil… Berto. Çığ geldi ve seni altına aldı. Çünkü El Jefe çok güçlü. Bu saydıklarım bir kartopundan fazlası değil. Nitekim çığın gelip seni alması için önce tepeye ulaşman, sonrasında da o boşluk hissine kapılman lazımdı. Bekledim. Tam olarak bu yüzden. Bir Garza-
Wes Lee: Sen Garza değilsin.
Bu sözün üstüne El Jefe duraksıyor ve düşünceli bir şekilde Wes'e bakıyor. Ardından fazlasıyla sinirli bir hale bürünüp yanındaki adamlara talimat verip Wes'i bir tur ezdiriyor. Ardından onun yanına eğilip çenesinden tutup kaldırıyor.
El Jefe: Bir daha söylemek ister misin?
Wes Lee: Düz... Düzmece Garza. Piç.
Bu sözden sonra maskeli adamlar tekrar devreye girecekken El Jefe onları durdurup kendi kollarını bir hışımla sıvıyor ve Wes'in üstünde çalışmaya başlıyor. Ona yumruk darbeleri vururken ağzından bir yandan Türkçe diline ait küfürler duymak garip kaçıyor.
El Jefe: Bir piç seni ne hale sokuyor, ne acı değil mi? Bak buna, kendi elin bu. (Christopher'ın kazıdığı yıldızı gösteriyor) Benim vücudumda bana ait olmayan tek bir iz bulamazsın.
Elini indirip Wes'i bırakıp gömleğinin yakasını düzelterek depodan çıkmak üzere olan El Jefe'yi, Wes'in zorlukla sayıklayarak söylediği söz durduruyor.
Wes Lee: En azından... İzi kimin yaptığını biliyorum.
Sabır testi. El Jefe bunun farkında ve zayıf karnını daha fazla belli etmek istemiyor. Arkası dönükken gözleri doluyor bu yüzden dönmüyor. Wes devam ediyor. @pontiac bandit