RPG 8-Man, 1 Briefcase

jaques

clk
Konular
47
Beğeni sayısı
1,549
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk

XdODvNe.jpeg

♫If you believe yours is the only way
Then you're a fool who lives to die
Well you deserve the hell you're gonna pay

On the other side♫

The Other Side! Uzun bir aranın ardından Judgement Day ekibini tam kadro girişte görüyoruz. Az önce yayınlanan backstage görüntülerinden sonra JD McDonagh'ın omuzundaki kemerden başka hiçbir şeyle ilgilenmediğini, ekibin geri kalanının ise birbirleriyle etkileşim halinde ringin yolunu tuttuğunu görüyoruz. Dominik ve Liv birlikte seyircileri süzerken ekibin geri kalanı da ringden onlara eşlik ediyor. Şimdi tam kadro ringin içine giriyorlar. Finn Balor mikrofon alan tek isim oluyor. Fakat konuşmaktan vazgeçiyor ve Dominik'i süzüyor. Ani bir hareketle mikrofonu onun göğsüne doğru itiyor. Dominik şaşkın ve mahcup bir ifadeyle mikrofonu alıyor.

2f6AcVC.jpeg

Dirty Dom: Teşekkür ederim Finn. Şaşırdım. Doğrusu buna pek alışık değilim... Şu ana kadar ne zaman ilk konuşan olduğumu Tanrı bilir. Ama bu bir sitem değil, nasıl desem... Bir çeşit dolmuşluk. Şu ringe bir bakın! Her şey sürreal, her şey tıpkı ilk gün olduğu gibi. Judgement Day, bir Eylül akşamı nasıl doğduysa şu an da aynı kadroyla ve aynı ruhla burada. Amigos, bunu tahmin edemezdim. Hiçbirimiz bunu tahmin edemezdi. Survivor Series'de, her şeyimizi kaybettiğimizi sandığımız o günde mojomuzu geri bulduk. Karşıdakiler ise... (Dominik gülüyor) kazandıklarını zannederken her şeylerini kaybettiler. Orton, bize bütçesi baya aşağılarda olan bir Fight Club parodisi izletirken Wyatt ile Dream ego savaşlarında birbirlerini satmakla meşgul. Bu manzaradan sonra şu soruyu sormaktan kendimi alıkoyamıyorum... Gerçekten biz mi kaybettik yoksa onlar mı ese? (Ekip olarak kahkaha atıyorlar) İşte bu yüzden uzun zaman sonra ilk defa umutluyum. JD'nin omuzundaki o lanet olası ROH Pure kemerini görmekten mutluyum, Carlito'nun Dark STG denilen o*ospu çocuğundan kurtulup bizi affetmesinden dolayı mutluyum. Ve en önemlisi her gece evime gittiğimde Liv'i o yatakta görmekten mutluyum. Tüm bu mutluluk tek bir şeye işaret...¡Más oro! DİNERO! BİR ÇANTAYA!

Dom, bakışlarını Carlito ve Finn Balor'a çeviriyor.

q5iDUvC.jpeg

Dirty Dom: Money in the Bank'de üçümüz de aynı hedef için o ringde olacağız. Diğerleri bizim birlikte çalışıp onlara bu maçı zehir edeceğimizden korkuyorlar. Korkmalılar da... Ama benim korkum çok başka. Hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağından korkuyorum. Wyatt Family'e dönüşebilme ihtimalimizden korkuyorum. Uzun ve sancılı bir sürecin ardından tekrardan eksiksiz bir şekilde bir aradayız ve ben tekrar o döngüye girmek istemiyorum. Finn... Sana bir başarısızlığı daha kaldıramayacağımı, San Diego'dan Mr. Money in the Bank olarak çıkamazsam son sözümün "papito out" olacağını söylemiştim. Bu halen geçerli. Fakat bunu Judgement Day'e zarar vererek yapmayacağım. Başarısızlığımın sorumluluğunu alacağım ve bu şirketten s*ktir olup gideceğim... Ama günün sonunda Judgement Day yaşayacak.

Finn duygulu bir şekilde Dominik'e bakıyor. Dominik ise giriş kısmına dönüyor şimdi.

Dirty Dom: Arka alandan bize kulak kabartan p*ç kuruları artık bu işin ne kadar ciddiye bindiğinin farkında olmalı. Kendisine kazanmaktan başka bir seçenek bırakmayan bir adam ve onunla aynı hikayede yer alan iki adamın oyun alanına geliyorsunuz. Carlito ve Finn'in aksine ben hiçbirinize merhamet etmeyeceğim. HEPİNİZLE OYNAYACAĞIM! .¡LOS FOLLARÉ A TODOS, A TODOS-

Dominik arenada yankılanan müzik yüzünden cümlesine nokta koyamadan pür dikkatle girişe kitleniyor.

NbUwEqO.jpeg

Son düzenleme:

American Psycho

Deity of Affliction
Konular
45
Beğeni sayısı
391
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Dark STG
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer

DARK STG!

su4gu1n.jpg

Dark STG pelerini ile girişte gözüküyor. Yüzünde hiçbir duygu yok. Sakin bir şekilde ringe giriyor.

8kivq74.jpg

Dark STG:
Oyunlar, oyunlar... Bu arenada sizi ne zaman görsem bir plan peşindesiniz. Küçük dostunuz Carlito'yu çok mu özlediniz? O, kara bir boşlukta kayıp. Aylarca benliğini kaybetmiş bir şekilde savrulup durdu. Kırılgan bedenleriniz o kadar zayıf ki kendisini bir adım öteye taşıyamadı. Şimdi ise o çanta uğruna ne yapacağını bilmiyoruz. Onun için öncelik başarı değil. Başarıyı önemseyemeyecek kadar meşgul bir zihne sahip. Onu tarihten sildim. Tarih onu hatırlamayacak. Gelelim çanta mevzusuna. O çantayı bir lüks olarak istiyorsunuz, ben ise güç için. İnsanlık her zaman şovu önemser. O şovu size vermeyeceğim. Geceyi karanlığa boğacağım. Money in the Bank şovunda sizinle finali yapacağız. Bir daha karanlığa karşı koymaya çalışmayacaksınız. Küçük oyun dünyanızda eğlencenize döneceksiniz. Tüm gün sakız çiğneyen o gevşek ağzını parçalara ayıracağım. Sizler sadece kurbanlarsınız. Kendinizi benim gösterimde önemli sanmayın. Karanlık bir çığ gibi büyür, hastalık gibi yayılırken birbirinizi satacaksınız. Sahi her hafta bir kaos peşindesiniz. Sırada kimi satacaksınız? Küçük Liv'i mi? JD? Sıra sende mi yoksa? Büyük gösteride oynayacağınız oyunları birer birer parçalayacağım. Oyun alanınızı dağıtacağım. Yüzünüzdeki gülümsemeyi söküp alacağım. İçinizde en ufak bir umut birikintisi dahi kalmayacak. Ben bununla besleniyorum. Acınız benim için bir ihtiyaç, bir zevk.

efzu18i.jpg

Dark STG: Oyun zamanı sona erdi. Artık gerçeklerle yüzleşme zamanı. Daha fazla asker yok. Alanda olan Dark STG olacak. Beceriksiz ölümlülerin yapamadığını bizzat kendim halledeceğim. Acının tarif edilemez keyfini bizzat ben yaşayacağım. Çok değerli çantanız kendini ellerime bıraktığında arenanızı karanlığa bürüyeceğim. İnsanların umutları yıkılırken suratlarına bakacağım ve kahkaha atacağım. Daha fazla dönüşüm yok. Karanlığı benimseyemeyen zavallı piyonlarınız sefil hayatlarında kaybetmeye mahkum kalacak. Şirketinizde karşımda dikilecek adam kalmayana kadar soykırım yapacağım. Bu ringde olan, olmayan herkes benim düşmanımdır. Kara Kitap her daim güçlenmeye ve acıya aç. Dark STG'nin gücüne güç katarken sadece izleyebileceksiniz. Şu an karşımda duran gruba iyi bakın ve vedalaşın. Çantaya ulaşamadıktan sonra birbirlerini yiyecekler, yönetimden şans dilenecekler. Küçük Dom'unuz ağlayacak omuz arayacak. Dostluk çağrıları ile diğerlerini kandırıyor çünkü tek isteği o kemer. Kemere ulaşana kadar diğer herkesi kullanacak ve spot ışıklarını kendisine isteyecek. Zamanın doldu evlat. Artık oyunların işe yaramayacak. Dark STG burada ve işini bizzat kendi halledecek. Bu arenada beni durdurabilecek tek bir in-​

RDT

B-K-B WHO?
Konular
64
Beğeni sayısı
390
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
9904

Dario Cueto: -san yok sanıyorsun. Ama yanılıyorsun.

Dario Cueto bir anda ekranda beliriyor. Anlaşılan kendi ofisinde karanlıkta bekliyor. Dario Cueto sözlerine devam ediyor.

Dario Cueto: Senin ve kitabının sunduğu amacı takdir ediyorum. Benim hayatım boyunca en çok sevdiğim şeye hizmet ediyor. Şiddete. İnsanların bir amaç uğruna acı çekmesini severim. Fakat insanların köleleşmesi... sanmıyorum. İnsanları köleleştirmek de korkakların işi olsa gerek. Bu yüzden kendi yaptıklarını bile üstlenemeyip cansız bir varlığın iradesiymiş gibi göstermek de cesurların işi olmasa gerek. Por cierto. Hazır toplanmaya başlıyorsunuz adamım da sizi ziyaret etmek üzere. Ofisimde dinlenmeme ihtiyacım olduğunu belirtti ve herkesin karşısına tek başına çıkma cesaretini gösterdi. Damas y caballeros... Los que se esconden detrás de personas y libros... İşte karşınızda... Matt Cardona!

AA1oSYcu.img

Matt Cardona girişte görünüyor. Ringi iyice süzerken elinde bir dosya olduğunu görüyoruz. Cardona girişte konuşmaya başlıyor.

Matt Cardona: Hola, cobardes... Dario ile bazı noktalarda anlaşmak için İspanyolca dersleri... Buraya tek geldim çünkü şu an ringte olan ve de Money In The Bank'te karşımda olacak herkes bir şeylerin arkasına sığınacak kadar korkak ya da tek başlarına hareket edebilecek iradeye sahip değil. Her biriniz iradesiz korkaksınız. Jeff hariç. Buraya gelirken kendi kurduğum planlar ve ortağım akil adam Dario Cueto'nun planlarını örtüştüren ve onun tapınağının ruhu buraya taşıyan Cardona & Cueto yasaları açıkça diyor ki... 1- Oku! Korkakların canına oku! Buraya geldiğim günden beri hem ben hem de Dario görüyoruz ki tepeden tırnağa herkes bir şeylerin arkasına sığınıyor. Şu yüzü boyalı eleman kendi yaptıklarını bile üstlenemiyor ve her şeyi bir kitabın yaptırdığına inanıyor. Kendi kurduğu yalanlara bu kadar inançlı olan tek kişi Dark STG değil elbette. Hem kendisini hem de başkalarını yalanlarına inandırıp 25 yıldır ülke yönetenler de var. Siz de aynısınız. Survivor Series boyunca hep birbirinizin ardına sığınmaya çalıştınız ve bu yüzden kaybettiniz. Sonra da faturayı Damian'a çıkardınız. Siz ona sığınacak kadar korkaktıysanız o da size liderlik edemeyecek kadar korkaktı. Çünkü omzunda indy kemeri taşıyan çocuğu üzmemekle meşguldü. Eğer indyde kazandıklarımızı ortaya koyacaksak yanımda kemerleri taşımak için birisine ihtiyacım var. Bunun için benimle bir görüş istersen. Baş başa. Kendi korkaklıklarınızın sebep olduğu bu döngü sizin için yeniden başlıyor. Çünkü birbirinizin ardına sığınıp liderlik üstlenemeyecek kadar korkaksınız. Ve tabii ki içinizden bir kişinin başarısını isteyecek kadar de cesur değilsiniz. Every man for himself değil mi? Sevgili Dom Dom... San Diego da yanındaki adamlar belki de senin başarına engel olacaklar ve sen "papito out" dediğin zaman şu yanındaki sarışın gittiğin gece senin yatağında olmayacak. Çünkü o da tek başına kalmış birinin peşinden gidip ona yoldaşlık yapacak kadar cesur değil. Güç nerede kalırsa orada olacak. Bu konu da şanslıyım ki her gece yatağımda gerçek bir kadın oturuyor. Üstelik bana ve evliliğimize de sadık.

maxresdefault.jpg

Matt ringe doğru yürümeye başlıyor.

Matt Cardona: Şimdi iyice sana odaklanalım boyalı adam. Artık sen de şu küçük iradesizler grubu gibi benim tapınağıma aitsin. Bu tapınak tüm korkakları yutacağı gibi sana da bir şans vermeyecek. Ama bir konuda seni destekleyebilirim. Kendi önüne artık piyon atmayıp kendin savaş meydanına çıkmaya karar vermişsin. Aferin sana. Şu kara kitabı da çok merak ettim. Elimdeki yasalar gibi o da kağıttan fakat ne hikmetse karnı acıkmış. Kendi emellerini daha mantıklı bir yere bağla Dark Steve Gibki. (ringe giriyor.) Kitabın senin durdurulamaz kıldığını sanıyorsun fakat hap kadar çocuk, aklınla alay ediyor. Aferin çocuk. Şimdi pek tabii ki Jeff'e sorduğum soruyu burada birisine daha sormam gerekiyor. (Carlito'nun burnunun dibine kadar giriyor.) Sen kaç paraya toparlarsın Carlos Junior? Bir çanta dolusu para? 3 hektarlık şeftali arazisi? Bu bunalımdan seni ne kurtarabilir? Ciddiyim. Bu korkakların arasında pinpon topu gidip gelmene gönlüm razı değil. Seni de kurtarabilirim. Teklifimi kabul etmesi durumunda Jeff'i kurtarabileceğim gibi. Bana katılacak kadar cesur olun ben de bütün yolları sizin için açayım. 25 Ocak'ta San Diego'da Money In The Bank çantasının ellerimde yükselmesiyle başlayacak yeni çağda yeriniz sağlam olsun. Teklifi değerlendirmek için maç saatine kadar süren var Carlos. Bunu biliyorsun!

Cardona cümlesini bitirir bitirmez başka bir müzik duyuluyor ve herkesin dikkati girişe yöneliyor.​

Hellraiser

LIVERPOOL FC
Konular
61
Beğeni sayısı
959
PG Nakit
560
RPG Karakteri
SECRET
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
"Ogentroost"

Entrance-1-2.gif

Arena karanlığa bürünür. Yalnızca sis ve birkaç zayıf ışık stage kısmını aydınlatıyor. Stage kısmında "Dark Father" Malakai Black görünüyor.

Entrance-2-2.gif

"Dark Father" Malakai Black ağır adımlar ile ringe doğru yürüyor.

Entrance-2-3.gif

"Dark Father" Malakai Black ringe girmeden önce aniden duraksayıp ringin içindekilere doğru bakınıyor ve ardından bakışlarını tüm arenaya çeviriyor. Tüm arena'yı süzdükten sonra yürümeye devam ediyor ve köşedeki merdivenden ringe çıkıp ringe giriyor.

Entrance-3-1.gif

"Dark Father" Malakai Black hızlıca ringe girip köşeye çıkıyor ve ışıklar onun üstüne odaklanıyor. Yüzündeki maskesiyle etrafa göz gezdiriyor.

Entrance-4-2.gif

"Dark Father" Malakai Black köşeden inip ringin ortasında tauntunu yapıyor ve maskesini çıkartıyor.

Promo-1.gif

"Dark Father"Malakai Black görevliden bir mikrofon istiyip, konuşmaya başlıyor.

Malakai Black:
Sessizlik... Karanlık, hepinizin içinde gizlice büyüyen korkuyu besliyor. Sizin yüzleşmekten kaçtığınız bir gerçekle ben her gece yaşıyorum. Bu ringe adım atan herkesin maskesinin arkasındaki sırları görüyorum. Dominik, birilerinin onayını kazanmak için çırpınıp duran o küçük çocuğu hâlâ taşıyorsun. Kendi sözlerinle, bu döngüye tekrar düşmek istemediğini söylüyorsun ama gerçek şu ki, zaten o döngünün kölesisin. Finn Balor, Carlito, hatta Liv... Hepsi senin yıkımını izlemek için sabırsızlanıyor. Sen ise yalnız kalmaktan korkuyorsun. Dark STG... Karanlığın gücünü yüceltmek için kendini adadığını söylüyorsun. Ama senin karanlığın bir maske, bir sığınak. Kara Kitabın senin için bir rehber değil, sadece başarısızlıklarını gizlemek için kullandığın bir bahane. Senin yücelttiğin karanlık, benim varlığımın gölgesinde kaybolacak. Matt Cardona, sen bu arenada sadece ses çıkaran ama hiçbir derinliği olmayan bir rüzgâr gibisin. Dario Cueto'nun sözleriyle kendini yüceltiyor, ama aslında onun piyonlarından başka bir şey değilsin. Bu ringde, kendini lider sananlar birbirlerini satarken, ben yalnızca bir hedef için buradayım: Yok etmek. Her birinizi, hayatta kalma içgüdülerinizle yüzleştireceğim.

Money in the Bank... Bu sizin için şöhret, statü ya da kazanç demek olabilir. Ama benim için... O çanta, bu şirketin ruhunu ele geçirmek demek. Ben bir simge değilim, bir hatırlatma değilim... Ben sonum. O çanta benim elime geçtiğinde, sadece bir gecede değil, her gecede karanlığın krallığına hoş geldiniz diyeceksiniz.Ama belki de size bir iyilik yapmalıyım. Beni durdurabileceğinize dair sahip olduğunuz son umut kırıntılarını yok ederek. Bakın, bu sadece bir maç değil. Bu bir ayin, bir kefaret... Sizler bu çantayı kazanmaya çalışırken, ben sizin ruhlarınızı ayaklarımın altına seriyorum. Dominik, o "papito out" dediğin anda, bu ring senin mezarın olacak. Dark STG, Kara Kitabın sayfaları benim ismimle dolacak. Matt Cardona, tüm kibirli tavırların bu arenada yankılanan birer yankıdan ibaret kalacak. Karanlığın ışığınıza karşı bir korkusu yok. Ben, kim olduğumu kanıtlamak için çantayı kazanmaya çalışmıyorum. Ben, kim olduğumu hatırlamanız için buradayım. Şimdi... hazırlanmanızı öneririm. Çünkü Money in the Bank, yalnızca bir başlangıç. Bu karanlık çağ, benim imzamla mühürlenecek.

"Dark Father" Malakai Black konuşmasını bitirdiği sırada bakışlarını girişe doğru çeviriyor, dikkatli ve sert bakışarıyla oraya bakınıyor.

tumblr-c10f4004cd07ca277ba7fae2c8385193-7efa92df-540.gif

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: