RPG 8-Man, 1 Briefcase

jaques

clk
Konular
46
Beğeni sayısı
1,476
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk

XdODvNe.jpeg

♫If you believe yours is the only way
Then you're a fool who lives to die
Well you deserve the hell you're gonna pay

On the other side♫

The Other Side! Uzun bir aranın ardından Judgement Day ekibini tam kadro girişte görüyoruz. Az önce yayınlanan backstage görüntülerinden sonra JD McDonagh'ın omuzundaki kemerden başka hiçbir şeyle ilgilenmediğini, ekibin geri kalanının ise birbirleriyle etkileşim halinde ringin yolunu tuttuğunu görüyoruz. Dominik ve Liv birlikte seyircileri süzerken ekibin geri kalanı da ringden onlara eşlik ediyor. Şimdi tam kadro ringin içine giriyorlar. Finn Balor mikrofon alan tek isim oluyor. Fakat konuşmaktan vazgeçiyor ve Dominik'i süzüyor. Ani bir hareketle mikrofonu onun göğsüne doğru itiyor. Dominik şaşkın ve mahcup bir ifadeyle mikrofonu alıyor.

2f6AcVC.jpeg

Dirty Dom: Teşekkür ederim Finn. Şaşırdım. Doğrusu buna pek alışık değilim... Şu ana kadar ne zaman ilk konuşan olduğumu Tanrı bilir. Ama bu bir sitem değil, nasıl desem... Bir çeşit dolmuşluk. Şu ringe bir bakın! Her şey sürreal, her şey tıpkı ilk gün olduğu gibi. Judgement Day, bir Eylül akşamı nasıl doğduysa şu an da aynı kadroyla ve aynı ruhla burada. Amigos, bunu tahmin edemezdim. Hiçbirimiz bunu tahmin edemezdi. Survivor Series'de, her şeyimizi kaybettiğimizi sandığımız o günde mojomuzu geri bulduk. Karşıdakiler ise... (Dominik gülüyor) kazandıklarını zannederken her şeylerini kaybettiler. Orton, bize bütçesi baya aşağılarda olan bir Fight Club parodisi izletirken Wyatt ile Dream ego savaşlarında birbirlerini satmakla meşgul. Bu manzaradan sonra şu soruyu sormaktan kendimi alıkoyamıyorum... Gerçekten biz mi kaybettik yoksa onlar mı ese? (Ekip olarak kahkaha atıyorlar) İşte bu yüzden uzun zaman sonra ilk defa umutluyum. JD'nin omuzundaki o lanet olası ROH Pure kemerini görmekten mutluyum, Carlito'nun Dark STG denilen o*ospu çocuğundan kurtulup bizi affetmesinden dolayı mutluyum. Ve en önemlisi her gece evime gittiğimde Liv'i o yatakta görmekten mutluyum. Tüm bu mutluluk tek bir şeye işaret...¡Más oro! DİNERO! BİR ÇANTAYA!

Dom, bakışlarını Carlito ve Finn Balor'a çeviriyor.

q5iDUvC.jpeg

Dirty Dom: Money in the Bank'de üçümüz de aynı hedef için o ringde olacağız. Diğerleri bizim birlikte çalışıp onlara bu maçı zehir edeceğimizden korkuyorlar. Korkmalılar da... Ama benim korkum çok başka. Hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağından korkuyorum. Wyatt Family'e dönüşebilme ihtimalimizden korkuyorum. Uzun ve sancılı bir sürecin ardından tekrardan eksiksiz bir şekilde bir aradayız ve ben tekrar o döngüye girmek istemiyorum. Finn... Sana bir başarısızlığı daha kaldıramayacağımı, San Diego'dan Mr. Money in the Bank olarak çıkamazsam son sözümün "papito out" olacağını söylemiştim. Bu halen geçerli. Fakat bunu Judgement Day'e zarar vererek yapmayacağım. Başarısızlığımın sorumluluğunu alacağım ve bu şirketten s*ktir olup gideceğim... Ama günün sonunda Judgement Day yaşayacak.

Finn duygulu bir şekilde Dominik'e bakıyor. Dominik ise giriş kısmına dönüyor şimdi.

Dirty Dom: Arka alandan bize kulak kabartan p*ç kuruları artık bu işin ne kadar ciddiye bindiğinin farkında olmalı. Kendisine kazanmaktan başka bir seçenek bırakmayan bir adam ve onunla aynı hikayede yer alan iki adamın oyun alanına geliyorsunuz. Carlito ve Finn'in aksine ben hiçbirinize merhamet etmeyeceğim. HEPİNİZLE OYNAYACAĞIM! .¡LOS FOLLARÉ A TODOS, A TODOS-

Dominik arenada yankılanan müzik yüzünden cümlesine nokta koyamadan pür dikkatle girişe kitleniyor.

NbUwEqO.jpeg

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: