AEW'dan WWE'ye Gidecek Sıradaki Büyük İsim?

Bogi

Jön Türks
Konular
19
Beğeni sayısı
396
PG Nakit
0
Sayısız örneğini gördük hocam.
Ya şöyle alalım:

Şu an bence WWE'nin main card kotası dolu -ki Cena muhabbetinden bu sene ekstra bir yoğunluk olacaktır. Y2J'i midcard'a getirmenin de esprisi yok bence. Çünkü o tarafta da gelecekler var NXT'den çıkanlar olacaktır. Bu karışıklığın içinde getirmenin bi manasını göremiyorum. Hani genç biri falan olsa uydururlardı da Jericho napacak abi gelip ki?

Nature Boy

running bitcoin
Konular
206
Beğeni sayısı
2,578
PG Nakit
1,260
Konu pro wrestling olunca çok da sorun gelmedi bana bu dediklerin. Hikaye anlatıcılığını baya beğeniyorum. Neredeyse istisnasız bütün komedyenler yaşadığı olayları abartarak anlatır hem daha fazla ilgi çeksin hem de daha komik olsun diye. Tamamıyla kurgu olan bir olayın anısını anlatırken de abartmaların abes kaçacağını düşünmüyorum. Belki podcastlerini aktif dinlemediğim için böyle düşünüyorumdur bilmiyorum. Youtube'da ara ara denk geldiğim konuşmalarında bir sorun görmedim. Ayrıca Hogan örneğin aşırı abartı olmuş sanki hocam.

Güncel sunduğu ürünü beğenmiyorum fakat ring içinde ölü diyemem. Çok iyi maçlar çıkartamaz evet ama doğru rakip ve güzel hikayeyle hâlâ ekrana kitleyen maçlar çıkartabilecek durumda. Çenesinde de sakatlık olmadığına göre WWE'ye gelmesinde hiç sorun görmüyorum.
Ring içi ile alakalı bir mevzu değil. AEW içinde konumunu korumak için Punk olaylarından 3 hafta sonra çıkıp sanki Punk kendisi ile kavga etmiş gibi atıp tutan herifin teki. İşi de ciddiye almadığını Jericho kendi podcastinde anlatıyor. Elit seviyeyi hiçbir zaman hak etmedi bana sorarsan.

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
28
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Aksine gidişata bakarsak sözleşmesini uzatacak gibi gözüküyor, felaket linç yiyor 1 yıldır AEW fanları tarafından, memleketi Kanada'da bile boo aldı, ring içi performansı leş gibi, şuan ekranlarda olmaması için şirket bile linçleniyor ama umurlarında değil, her şov hala en çok süre alan isimlerden biri, ben net bir şekilde sözleşmesinin uzatılacağını düşünüyorum çünkü şirket için çok önemli bir isim, TV anlaşmalarının sebebi bu adam.

Konular
213
Beğeni sayısı
1,109
PG Nakit
330
Güncel sunduğu ürünü beğenmiyorum fakat ring içinde ölü diyemem. Çok iyi maçlar çıkartamaz evet ama doğru rakip ve güzel hikayeyle hâlâ ekrana kitleyen maçlar çıkartabilecek durumda. Çenesinde de sakatlık olmadığına göre WWE'ye gelmesinde hiç sorun görmüyorum.
Saydığın şeyler bir kenara herif çalıştığı herkesin heat'ini emip yok ediyor. Straks, Hook gibi geleceği olan isimleri emip yok etti adam resmen. 54 yaşında artık veteran takılması gerekirken herif hala mainstream olma çabasında. Hadi biz seyirciyiz bizi geç bu adam bulunduğu şirkettekilere de zarar veriyor. Güreşçilere, yöneticilere herkese. Ha tabi Tony Khan bunu fark edemeyecek kadar salak ve mark olduğu için emmeye ve para kazanmaya devam edecek. O yüzden WWE'ye gideceğini sanmıyorum böyle enayi bir yönetici her yerde bulunmaz çünkü

Sikiru

#T2KX
Konular
65
Beğeni sayısı
1,173
PG Nakit
340
RPG Karakteri
"Scapegoat" Jack Perry
Aksine gidişata bakarsak sözleşmesini uzatacak gibi gözüküyor, felaket linç yiyor 1 yıldır AEW fanları tarafından, memleketi Kanada'da bile boo aldı, ring içi performansı leş gibi, şuan ekranlarda olmaması için şirket bile linçleniyor ama umurlarında değil, her şov hala en çok süre alan isimlerden biri, ben net bir şekilde sözleşmesinin uzatılacağını düşünüyorum çünkü şirket için çok önemli bir isim, TV anlaşmalarının sebebi bu adam.

Ring içinde olmasa Learning Tree muazzam keyifli iş ama vücut iflas etmiş artık. Sırf Hook'u araya köşeye sıkıştıralım diye LT'yi çok öldürdüler, şimdi seyirciden karşılık bulamıyor ama Big Bill'i Starks'la kullandıkları şekil Keith'le takım potasına atmaları lazım aciliyetinden. Jericho'yu da ring içinden çekerlerse toplarlar. AEW'nun kötü şeylerini saysam Jericho listeye girmez, haksızlık ediliyor.

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
28
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Saydığın şeyler bir kenara herif çalıştığı herkesin heat'ini emip yok ediyor. Straks, Hook gibi geleceği olan isimleri emip yok etti adam resmen. 54 yaşında artık veteran takılması gerekirken herif hala mainstream olma çabasında. Hadi biz seyirciyiz bizi geç bu adam bulunduğu şirkettekilere de zarar veriyor. Güreşçilere, yöneticilere herkese. Ha tabi Tony Khan bunu fark edemeyecek kadar salak ve mark olduğu için emmeye ve para kazanmaya devam edecek. O yüzden WWE'ye gideceğini sanmıyorum böyle enayi bir yönetici her yerde bulunmaz çünkü
Ben buna pek katılmıyorum, Ricky'den bahsetmen ayrı konu zaten, adama şirketi verdiler neredeyse hala ayrılııyor, ne Jericho ne de şirket suçlu değil o konuda, Hook konusunda tamamen şirket suçlu, debut yaptığından beri bir adım ileri adım atamadı. Ben Jericho'nun, AEW'e 2025 yılında çok şey kattığını düşünmüyorum fakat AEW'in onunla sözleşme imzalamadığı durumda WWE havada kapar eminim, hala bu sektörde yapabilecek şeyleri var, AEW'de tepki çekme sebebi şuan bir şey katamaması değil, daha farklı mevzular.

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
28
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Ring içinde olmasa Learning Tree muazzam keyifli iş ama vücut iflas etmiş artık. Sırf Hook'u araya köşeye sıkıştıralım diye LT'yi çok öldürdüler, şimdi seyirciden karşılık bulamıyor ama Big Bill'i Starks'la kullandıkları şekil Keith'le takım potasına atmaları lazım aciliyetinden. Jericho'yu da ring içinden çekerlerse toplarlar. AEW'nun kötü şeylerini saysam Jericho listeye girmez, haksızlık ediliyor.
Kylie Rae adında ki kadın güreşçi Jericho'yu bitirdi, şuan ki performansıyla da kendisi üzerine toprak attı.

Huma

huma
Konular
49
Beğeni sayısı
205
PG Nakit
200
Jericho napacak abi gelip ki?
Ben kemer özelinde düşünmedim Jericho'yu. Hatta kemer alırsa direkt söverim ama bu adamın hikaye anlatıcılığı ve mikrofon yeteneği sayesinde bir çok güzel şey izleyebiliriz. Sayısız genç yeteneğin bir sonraki aşamaya geçmesinde iyi bir yardımcı olabilir.

O yüzden WWE'ye gideceğini sanmıyorum
Burası hariç hemen hemen katılıyorum. Jericho sektörü çok iyi okuyabilen birisi. WWE'ye gitmemesi için hiç bir sebep göremiyorum. Yeni şeyler denemek isteyeceğinden şüphem yok.
Ben hak etmeyen insanların iyi yerlerde olmasını istemiyorum
Diyebileceğim bir şey yok hocam bu yoruma. Kendi düşüncen, saygı duyuyorum.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: