- Konular
- 1
- Beğeni sayısı
- 8
- PG Nakit
- 0
- Favori Güreşçi
- Sting
GARİP SİMGELER VE KARGA SESİNDEN SONRA ETRAF KARARIR
EKRANDA BİRDEN STİNG BELİRİR VE İÇ ÇEKTİKTEN SONRA KONUŞMASINA BAŞLAR;
Masama şirket kontratı ilk konulduğu zaman biraz düşündüm. Bu şirkette ki kasvetli hava koridorlarında gezdiğim ilk an yüzüme tokat atarcasına vuruyordu. Gördüğünüz üzere tüm benliğimle burdayım. Geceleri Ay'a bakıyorum ve bir çoğumuzun da Ay'a benzediğini düşünüyorum sonuç olarak herkesin göstermediği karanlık bir yüzü var. Karanlığı aydınlığa çıkarmak isteyen ve böylelikle kendince bu aciz hayatında bir amaç uğruna savaşmış olmanın tessellisini ararken (bağırarak) BEN THE ICON STING sen o aydınlığa daha yetişemeden karşında duruyor olacağım. Kimsenin yanında saf alma gibi bir niyetim yok, birilerinin arkasını yalamak (duraksar) bu başka avanakların olayı zaten. Burda bulunan herkes biliyor ki Sting favori güreşçilerinizin favori güreşçisi. Ben bu şirkette basit bir star değilim, birilerinin yalakası hiç değilim. Ne patronlarınız ne yoluna baş koyduğunuz o ring ucubeleri kıyaslancağım insanlar değil. Ben bir ikonum, idolum, izinden gidilen, taklit edilen o kişiyim ve en önemlisi tanrının PGW'de ki adaletiyim. Bu mirasın son sahibiyim, ayakta kalan son kişi. Bunu kimsenin yok etmesine izin vermeyeceğim. House Of Black (duraksar) yapmaması gereken bir şey yapıp karganın gözünü oymaya çalıştılar. Duvarda bir ışık oyunu var, gölgeler ile sesler iç içe girip birleşmişken gözünü oymaya çalıştıüınız karga beyninizi deşiveriyor, azap ve acı kemireceksiniz House Of Black. Ekranlarda gözüken benim adıma içler acısı bir durum değil, siz ısınan suyunuza sadece tuz eklediniz, boğazınızı yakıp midenizi patlatabilcek türden bir aroma eklediniz sadece. Malakai belli ki beni küçük bir çocukken ailenle birlikte babanın kucağında çok izlemişsin, sanırsam sadece favorı güreşcilerinizin değil favori güreşcilerinizin annelerininde favorisiyim. Babanın tv'de ki bir rol modele olan kıskançlığı aile huzurunuzu bozdu mu yoksa Malakai, bu hasedinin sebebi küçüklül tramvaların mıydı evlat? Asıl kaosun ne olduğunu göreceksin, arkasına sığındığın karanlık bana hizmet ediyor, sen ve aylak takımın şeytanla sözleşme imzaladınız ve bundan geri dönüş yok.
Will Ospreay ile olan maçıma dezavantaj bir durumda başlamış olsam da bu benim için bir bahane değil. Bu yaşlı kurt hala yıpranmadı çocuklar sadece sürüden ayrı yalnız takılıyor. Maçı kazanabilir ve PGW Pure Championship ünvanını gerçek bir şampiyonun elde ettiğini görebilirdiniz. Ama hainler, alçaklar ve korkaklar bu şirketin her bir köşesinde kol geziyor, bu tiplerle kariyerim boyunca mücadele ettim, House Of Black sadece boğanın billurlarına konan bir pireden ibaret. Bu dünyada hiç birşey yokken karanlık vardı, kocaman bir boşluk ve o boşluğu dolduran bir karanlık. Artık insanın gözüne kalbine ruhuna işleyen bu karanlık ne sana ne yardakçılarına ait Malakai, sizler bu aşağılık düzenin basit birer piyonlarısınız. Şunu söylemeliyim ki bu şirkette huzur olmadığını çok net görebiliyoruz değil mi? Beni bu şirkete getirme amaçları bu olabilir mi? Öncellikle şunu demeliyim ki ben bir cezalandırıcıyım bakım evi çalışanı değil. Adaletsizlikten doğan bir huzursuzluksa eğer bu cehennemin kapıları bu otoriter güçleri dize getirmek için açılacak. O kapının ardında zebaniniz olarak bekliyor olacağım. Benim cehennemim de ateşler yükselmiyor bu tanrının oyunu. Benim cehennemimdeysen eğer kapkara olan bu ortamda siyahlar seni içine çeker. Kararmış ağaçlarda öten kargalar gözlerini oymak için sıraya girer (bağırarak) VE BEN STING SENI KAHKALAR EŞLİĞİNDE İZLERKEN LEŞİNİ GÖMMEYE BİLE TENEZZÜL ETMEDEN OYULMUŞ GÖZLERINE BAKIP İÇ ÇEKERKEN SIRADA Kİ KURBANI BEKLERIM. Oyun asıl şimdi başlıyor PGW gerçek korkuyla yüzleşeceksiniz...
KONUŞMASI BİTER VE KAMERALAR KAPANIR.