Christopher Daniels'ın Collision'da Son Maçına Çıkması Bekleniyor

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,721
Beğeni sayısı
4,898
PG Nakit
4,200
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Yarın gece gerçekleşecek olan Collision: Maximum Carnage şovunda Christopher Daniels, Hangman Page ile Texas Death Match türünde bir maçta karşı karşıya gelecek.

Fightful, Daniels'ın artık ring içi aksiyondan emekli olduğunun tahmin edildiğini ve yarın çıkacağı maçın Daniels'ın son maçı olmasının beklendiğini aktarmış.​

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Konular
64
Beğeni sayısı
1,160
PG Nakit
340
RPG Karakteri
"Scapegoat" Jack Perry
JJ'a yarım saat screentime veriyorsunuz Daniels'ı bari Collision'da emekli etmeseydiniz be babalar.

Hacken

Bret Hart
Konular
21
Beğeni sayısı
1,624
PG Nakit
480
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Özellikle Güney Kaliforniya'da emeği çok büyük. TNA dönemine hakim değilim ama orada da çok büyük adam olduğunu duymuştum. Emekleri için teşekkür etmekten başka bir şey denmez
Mihenk taşıdır; zirve döneme gidişteki taşıyıcı kolonların başında gelir. TNA original tabiri altında konuştuğumuz ya da şirkete über katkı yapmış birçok adamın zirvesine ulaşmasında büyük pay sahibidir. Bana göre bir kültür figürüdür kısaca. İmzamı da atarım mesaja.

Konular
19
Beğeni sayısı
245
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Mihenk taşıdır; zirve döneme gidişteki taşıyıcı kolonların başında gelir. TNA original tabiri altında konuştuğumuz ya da şirkete über katkı yapmış birçok adamın zirvesine ulaşmasında büyük pay sahibidir. Bana göre bir kültür figürüdür kısaca. İmzamı da atarım mesaja.
Ayrıca ROH’te de payı büyük. İlk şovun ana olayında sanırım American Dragon ve Low Ki ile üçlğ maça çıkmıştı.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: