Galatasaray, Kyle Walker’ı Kiralamak İstiyor!

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,713
Beğeni sayısı
4,897
PG Nakit
4,200
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Bence artık Türk takımları transfer politikalarını değiştirmeliler
18/19’da siz, 21/22’de biz daha farklısını denedik. Nitekim iki takım da bunu denediği sezon az daha küme düşüyordu. Futbol kaliteli oyuncularla oynanıyor ve bizim futbolumuzdaki departmanlar o kaliteyi bulmakta her zaman için pek iyi değiller. Sacha Boey, Eljif Elmas gibi satışlarımıza ilah gözüyle baktık çünkü Türkiye’de bu pek başarılabilen bir şey değil, yine de en azından son birkaç yıldır eskiye nazaran daha iyiyiz bu konuda ama daha fazlası lazım kesinlikle. Bunun için de transfer politikasını değiştirmekten çok daha fazlasına ihtiyaç var.

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
28
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
18/19’da siz, 21/22’de biz daha farklısını denedik. Nitekim iki takım da bunu denediği sezon az daha küme düşüyordu. Futbol kaliteli oyuncularla oynanıyor ve bizim futbolumuzdaki departmanlar o kaliteyi bulmakta her zaman için pek iyi değiller. Sacha Boey, Eljif Elmas gibi satışlarımıza ilah gözüyle baktık çünkü Türkiye’de bu pek başarılabilen bir şey değil, yine de en azından son birkaç yıldır eskiye nazaran daha iyiyiz bu konuda ama daha fazlası lazım kesinlikle. Bunun için de transfer politikasını değiştirmekten çok daha fazlasına ihtiyaç var.
Jelert ile de denemedik mi ki zaten? Genç diye yüklü bonservis ödedik, 11'e giremiyor, Walker gibi adamı bedelsiz alabiliyorsan alırsın yani, olumsuz bakılmasını saçma buluyorum bu tarz transferlere, ne kaybedebiliriz ki, yıllık 10m vermeyeceksek ben kesinlikle isterim.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,713
Beğeni sayısı
4,897
PG Nakit
4,200
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Jelert ile de denemedik mi ki zaten? Genç diye yüklü bonservis ödedik, 11'e giremiyor, Walker gibi adamı bedelsiz alabiliyorsan alırsın yani, olumsuz bakılmasını saçma buluyorum bu tarz transferlere, ne kaybedebiliriz ki, yıllık 10m vermeyeceksek ben kesinlikle isterim.
Walker gibi bir transfere destek vermemek elde değil, çünkü üstte de dediğim gibi futbol kaliteli oyuncularla oynanır ve Walker’ın kalitesi de tartışmaya kapalı bir husus kesinlikle. Jelert mevzusu da tam olarak kaliteyi saptama işinde sınıfta kalışımızın en yakın tarihteki örneği zaten. Ama mesela Sara’ya Jelert’in iki katını verdik ve bugün 20’den çok daha fazlasını versek sesimi bile çıkarmam diyen bir sürü Galatasaray taraftarı görüyorum. Doğru kaliteyi seçmek kadar seçtiğin kalitenin potansiyelini ne kadar gösterebileceğiyle ilgilenmek de çok önemli. Mesela 22/23’ün başında Dubois sakatlanmasaydı Boey’i çerez parasına Monza’ya yolluyorduk az kalsın, o konuda bahtımız açık olmasaydı belki de bir potansiyelin kendini bizde göstermesine mani olacaktık ve bence bu da bir bakıma sınıfta kalmaktır. GS’nin şu anki transfer politikasından genel olarak memnunum, ama düzeltilmesi gereken şeyler olduğu da açık. Mikautadze kalite mi mesela? Evet kalite, ama transferin son gününe kadar bunu kovalayacak muhtaçlıkta bir oyuncu skalasına sahip olmamak gerekir. Aksi halde günün sonunda işler yolunda gitmezse bitik Ndombele kiralamak zorunda kalabiliyorsun.

Baroš

unsettling differences
Konular
124
Beğeni sayısı
558
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
Sacha Boey ve Eljif Elmas tarzı satışları sürdürebilirsin. Khusanov gibi sudan ucuz paraya aldığın adamı 50’ye satmak gibi mükemmel işler yapamasan da 5 milyon bağladığın adamı 15’e satsan bile başarıdır fener ve bizim için.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,713
Beğeni sayısı
4,897
PG Nakit
4,200
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Sacha Boey ve Eljif Elmas tarzı satışları sürdürebilirsin. Khusanov gibi sudan ucuz paraya aldığın adamı 50’ye satmak gibi mükemmel işler yapamasan da 5 milyon bağladığın adamı 15’e satsan bile başarıdır fener ve bizim için.
Tam olarak aynı şeyden bahsediyorum ben de.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: