ADHD'yi Nasıl Aşıyorsunuz?

Konular
123
Beğeni sayısı
697
PG Nakit
434
1 1
Ulan bu adhd mi artık genel sıkkınlık mı bilmiyorum da en basitinden bir bölüm diziye bile katlanamayacak seviyeye geldim. 5 dakika izleyip kapatıyorum. Daha önce Concerta yazdırmıştım o biraz etki ediyordu sanki ama onda da psikolojik olarak etki ettiğine inandığım için miydi pek emin değilim. Olmadı gidip yazdırıcam. Siz bu durumu nasıl aşıyorsunuz? Ekran sürem reels falan ile 3 saniyeye düştü herhalde. Gün içi sıkılmadan yaptığım tek şey feed kaydırmak. Bunun dışında her şey ölüm gibi geliyor.

Konular
123
Beğeni sayısı
697
PG Nakit
434
1 1
Olum kız düşürmek için Alman Edebiyatı okumaktan tır şöförlüğüne ne ara geçtin?
Dostum son 4 ay içinde Ermeni dili ve kültürü okudum, baristalık, pizza ustalığı, bim, a101, telekomunikasyonculuk ve kuryelik de yaptım. Bi ara bir şeyleri başarmak için her tuşa basan bir arkadaş vardı onun bir büyüğü ben oldum.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
54
Beğeni sayısı
3,559
PG Nakit
1,545
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Hayatı yavaşlatman lazım. Sosyal medyaya süre koy. Geçen hafta telefonu tamire verdim. 3 gün yoktu. Yemin ediyorum kafa dinledim. Ben de genelde boş vakitlerimde, yapacak bir şey olmadığımda inanılmaz bir dikkat dağınıklığı yaşıyorum. Yapmam gereken bir şey var mesela, biliyorum ama bunun zorunluluğu benle alakalı olduğu için biraz keyfi. Zırt pırt sağa sola bakıyorum. Telefonu odanın dışında bırak ne yapıyorsan onu yap. Yarım saat, 1 saat dene.

Baylaz

Gifted Talent
Konular
45
Beğeni sayısı
167
PG Nakit
210
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
Instagram tiktok gibi kısa video formatlı platformları sil. Üstte sevgili Kalktı bey süre koy demiş ama bende denedim bu süre işini. Süre azaldığında tek tıkla süreye ekleme yapabiliyorsun kısaca iradeni değiştirmeden süre sınırı bir işe yaramıyor. Aslında hiçbir uygulamaya gerçekten ihtiyacın yok. (bunu kabul etmek çok zor ama gerçek bu) Whatsapp ve kullanıyorsan twitter gayet yeterli iki uygulama.

Ben aynen söylediğim gibi yaptım, boş vakitlerimde ya uzun youtube videoları ya güreş izliyorum.

Konular
123
Beğeni sayısı
697
PG Nakit
434
1 1
Hayatı yavaşlatman lazım. Sosyal medyaya süre koy. Geçen hafta telefonu tamire verdim. 3 gün yoktu. Yemin ediyorum kafa dinledim. Ben de genelde boş vakitlerimde, yapacak bir şey olmadığımda inanılmaz bir dikkat dağınıklığı yaşıyorum. Yapmam gereken bir şey var mesela, biliyorum ama bunun zorunluluğu benle alakalı olduğu için biraz keyfi. Zırt pırt sağa sola bakıyorum. Telefonu odanın dışında bırak ne yapıyorsan onu yap. Yarım saat, 1 saat dene.

Instagram tiktok gibi kısa video formatlı platformları sil. Üstte sevgili Kalktı bey süre koy demiş ama bende denedim bu süre işini. Süre azaldığında tek tıkla süreye ekleme yapabiliyorsun kısaca iradeni değiştirmeden süre sınırı bir işe yaramıyor. Aslında hiçbir uygulamaya gerçekten ihtiyacın yok. (bunu kabul etmek çok zor ama gerçek bu) Whatsapp ve kullanıyorsan twitter gayet yeterli iki uygulama.

Ben aynen söylediğim gibi yaptım, boş vakitlerimde ya uzun youtube videoları ya güreş izliyorum.

Sıkıntı şu ki mesela Youtube'da testo taylanın bir videosunu 1 saat aralıksız izleyebiliyorum ama bir film ya da diziye gelince bunu yapamıyorum. Sanki aşırı yapay ve sıkıcı geliyor.

Baylaz

Gifted Talent
Konular
45
Beğeni sayısı
167
PG Nakit
210
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
Sıkıntı şu ki mesela Youtube'da testo taylanın bir videosunu 1 saat aralıksız izleyebiliyorum ama bir film ya da diziye gelince bunu yapamıyorum. Sanki aşırı yapay ve sıkıcı geliyor.
Hacım o zaman o dizide problem var. İlgini çekmiyor ki dayanamıyorsun.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: