Reis biliyor ama konuşmak istemiyor.
Bogi Jön Türks Katılım 2 Tem 2023 Konular 19 Mesajlar 1,013 Beğeni sayısı 390 PG Nakit 0 Konum Istanbul Dün 13:00 da #11 Look! a Wizard' Alıntı: Reis biliyor ama konuşmak istemiyor. Genişletmek için tıkla ...
Look! a Wizard EMPRESS OF TOMORROW Katılım 2 Tem 2023 Konular 21 Mesajlar 294 Beğeni sayısı 125 PG Nakit 50 Konum Osaka Favori Güreşçi Asuka Dün 13:14 da #12 Bogi' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ben bu kadına kefilim. reis zamanında oyun dergisinde çalışmış.
Bogi' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ben bu kadına kefilim. reis zamanında oyun dergisinde çalışmış.
Bogi Jön Türks Katılım 2 Tem 2023 Konular 19 Mesajlar 1,013 Beğeni sayısı 390 PG Nakit 0 Konum Istanbul Dün 13:17 da #13 Look! a Wizard' Alıntı: ben bu kadına kefilim. reis zamanında oyun dergisinde çalışmış. Genişletmek için tıkla ... caponlar çok gelenekselci ya hiç biri öyle adam akıllı öğrenmek istemiyor nedense. gittiğimde de fark ettiğim durumlardan biriydi.
Look! a Wizard' Alıntı: ben bu kadına kefilim. reis zamanında oyun dergisinde çalışmış. Genişletmek için tıkla ... caponlar çok gelenekselci ya hiç biri öyle adam akıllı öğrenmek istemiyor nedense. gittiğimde de fark ettiğim durumlardan biriydi.
Look! a Wizard EMPRESS OF TOMORROW Katılım 2 Tem 2023 Konular 21 Mesajlar 294 Beğeni sayısı 125 PG Nakit 50 Konum Osaka Favori Güreşçi Asuka Dün 13:25 da #14 Bogi' Alıntı: caponlar çok gelenekselci ya hiç biri öyle adam akıllı öğrenmek istemiyor nedense. gittiğimde de fark ettiğim durumlardan biriydi. Genişletmek için tıkla ... Asuka da teyze olduğu için konuşmak istemiyor olabilir ya neredeyse 45ine merdiven dayadı.
Bogi' Alıntı: caponlar çok gelenekselci ya hiç biri öyle adam akıllı öğrenmek istemiyor nedense. gittiğimde de fark ettiğim durumlardan biriydi. Genişletmek için tıkla ... Asuka da teyze olduğu için konuşmak istemiyor olabilir ya neredeyse 45ine merdiven dayadı.
agaoglu23 belair Katılım 2 Tem 2023 Konular 29 Mesajlar 3,281 Beğeni sayısı 809 PG Nakit 560 Favori Güreşçi Bianca Belair Dün 20:11 da #15 RDT' Alıntı: Bu azmi göstermesi bile yeterli. Konuşamayan muadilleri grand slam olurken kendisi bu azmiyle 3x grand slam olur. Genişletmek için tıkla ... Bunu yazmaya gelmiştim sağolsun kardeşim yazmış.
RDT' Alıntı: Bu azmi göstermesi bile yeterli. Konuşamayan muadilleri grand slam olurken kendisi bu azmiyle 3x grand slam olur. Genişletmek için tıkla ... Bunu yazmaya gelmiştim sağolsun kardeşim yazmış.
agaoglu23 belair Katılım 2 Tem 2023 Konular 29 Mesajlar 3,281 Beğeni sayısı 809 PG Nakit 560 Favori Güreşçi Bianca Belair Dün 20:11 da #16 Bogi' Alıntı: caponlar çok gelenekselci ya hiç biri öyle adam akıllı öğrenmek istemiyor nedense. gittiğimde de fark ettiğim durumlardan biriydi. Genişletmek için tıkla ... REHBER BE KARDEŞİM...
Bogi' Alıntı: caponlar çok gelenekselci ya hiç biri öyle adam akıllı öğrenmek istemiyor nedense. gittiğimde de fark ettiğim durumlardan biriydi. Genişletmek için tıkla ... REHBER BE KARDEŞİM...
Beautiful Madness Love All Katılım 7 Tem 2023 Konular 146 Mesajlar 1,728 Beğeni sayısı 254 PG Nakit 2,055 Konum İzmir Favori Güreşçi Rhea Ripley Dün 20:59 da #17 Asuka ve Kairi Sane'de örnek almalı...
Centria 1 Katılım 2 Tem 2023 Konular 213 Mesajlar 3,347 Beğeni sayısı 1,096 PG Nakit 330 Dün 22:37 da #18 Look! a Wizard' Alıntı: ben bu kadına kefilim. reis zamanında oyun dergisinde çalışmış. Genişletmek için tıkla ... Youtube kanalında da bazen akıcı şekilde İngilizce konuştuğunu hatırlıyorum
Look! a Wizard' Alıntı: ben bu kadına kefilim. reis zamanında oyun dergisinde çalışmış. Genişletmek için tıkla ... Youtube kanalında da bazen akıcı şekilde İngilizce konuştuğunu hatırlıyorum
RiseGen Go Further Katılım 2 Tem 2023 Konular 5 Mesajlar 406 Beğeni sayısı 90 PG Nakit 0 Konum Lesmo, Lombardiya Favori Güreşçi LA Knight Dün 23:00 da #19
agaoglu23 belair Katılım 2 Tem 2023 Konular 29 Mesajlar 3,281 Beğeni sayısı 809 PG Nakit 560 Favori Güreşçi Bianca Belair Dün 23:06 da #20 Beautiful Madness' Alıntı: Asuka ve Kairi Sane'de örnek almalı... Genişletmek için tıkla ... Asuka konusunda İngilizce öğrenmemeyi mi örnek almalı sevgili hocam?
Beautiful Madness' Alıntı: Asuka ve Kairi Sane'de örnek almalı... Genişletmek için tıkla ... Asuka konusunda İngilizce öğrenmemeyi mi örnek almalı sevgili hocam?