CM Punk İçin Gelen Yorumlar

Huma

huma
Konular
47
Beğeni sayısı
203
PG Nakit
200
Soldaki WWE'nin paylaştığı bir reels videosuna gelen yorum, sağdaki de Punk'ın AEW'daki bir segmentine gelen yorum. AEW'dayken de milyon dolarlar alıyordu, WWE'de de milyon dolarlar alıyor. Dış gözle bakınca yılda milyon dolar kazanan bir adam sürekli gittiği yerlerde mutsuz, herkes onu engelliymiş gibi mutlu etmeye çalışıyor tablosu çıkıyor. Elbette Punk'ın daha fazla para kazanmak için ringlerdeki karakteriyle de bağlaşan mağdur olma imajı çok daha fazla para getirir kendisine. Ama izleyiciler nasıl olur da kanıyor aklım almıyor.

1736694135100.pngScreenshot_1257.png

Son düzenleme:

Nature Boy

running bitcoin
Konular
203
Beğeni sayısı
2,550
PG Nakit
1,260
sürekli gittiği yerlerde mutsuz, herkes onu engelliymiş gibi mutlu etmeye çalışıyor tablosu çıkıyor
Artık zibilyon kere aynı şeyleri yazmak istemiyorum. WWE'den nasıl ayrıldığı ortada, AEW'dan nasıl ayrıldığı ortada. Olayları okuyamıyorsanız daha şu hallere girmeyeceğim şahsen.
1736699873195.png

Huma

huma
Konular
47
Beğeni sayısı
203
PG Nakit
200
Artık zibilyon kere aynı şeyleri yazmak istemiyorum. WWE'den nasıl ayrıldığı ortada, AEW'dan nasıl ayrıldığı ortada. Olayları okuyamıyorsanız daha şu hallere girmeyeceğim şahsen.
Ekli dosyayı görüntüle 10802
Ben Punk'a laf atmadım ki. Adam bu işten para kazanıyor ve bunu en doğru şekilde yapıyor. Ben de onun yerinde olsam aynı şeyleri yapardım. Benim buradaki hezeyanım güreş izleyicilerinin yılda milyon dolarlar kazanan güreşçilerin mutluluğu üzerine kafa yorması. Punk buna en yakın örnek olduğu için onu örnek göstedim. Aynı düşüncem diğer güreşçiler için de geçerli. Ne kadar alakalı bilmiyorum ama Punk'ı haksız bulmuyorum AEW dramasıyla ilgili ve en sevdiğim ilk 5 güreşçiden de birisi.

Nature Boy

running bitcoin
Konular
203
Beğeni sayısı
2,550
PG Nakit
1,260
Ben Punk'a laf atmadım ki. Adam bu işten para kazanıyor ve bunu en doğru şekilde yapıyor. Ben de onun yerinde olsam aynı şeyleri yapardım. Benim buradaki hezeyanım güreş izleyicilerinin yılda milyon dolarlar kazanan güreşçilerin mutluluğu üzerine kafa yorması. Punk buna en yakın örnek olduğu için onu örnek göstedim. Aynı düşüncem diğer güreşçiler için de geçerli. Ne kadar alakalı bilmiyorum ama Punk'ı haksız bulmuyorum AEW dramasıyla ilgili ve en sevdiğim ilk 5 güreşçiden de birisi.
Ha o kitleye takılmışsın. Ben yine bu adam uyumsuz vs diye tirat çekiliyor sandım. Beni yoran mevzu bu.

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
26
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
AEW-Punk dramasında haklı olan taraf yok.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: