RPG Kara Çanta

American Psycho

Deity of Affliction
Konular
43
Beğeni sayısı
371
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Dark STG
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
hxtgf71.jpg

Dark STG'nin kahkahaları ile kamera açılıyor. Yüzünde hiddetli bir gülümseme var.

Dark STG:
Zayıf insanlık... Daima geçmişine bağlılıkları yüzünden asla geleceği odaklanamıyorlar. Onları bataklığa çeken mazinin tehlikesinden haberdar bile değiller. Birbirlerini kolluyorlar, birbirlerinden vazgeçemiyorlar. Zayıflar... Uğruna yaşadıkları şeyi, parayı, onlardan söküp alacağım. O değerli çantaları kollarımda karanlığa boyanacak. O çanta uğruna birbirinizi feda eder miydiniz? Yoksa bir kez daha aranızdan biri gönüllü olarak çantaya ulaşacak ve büyük ödülü paylaşacak mısınız? Money in the Bank gecesi yüzünüzdeki gülümsemeyi söküp alacağım. Hayalini kurduğunuz o kemere bir adım daha yaklaşan Dark STG olacak. Aslanla kafese atılmış zavallı insanlar gibi olacaksınız. Hayatları için mücadele eden fakat sonunu bilen o zavallılar. Hayatta kalmak için birbirinizi sırtından bıçaklayacaksınız. Karanlık çağın başlangıcında hepinizin değerli rolleri olacak. Kara Kitap tam gücüne ulaşacak ve nihayet zafer bizim olacak. Karanlık, bu şirketin en ufak metresine kadar ele geçirecek. Yüzlerinizdeki gülümsemeyi acıyla, kanla boyayacağım. Hayalini kurduğunuz o eğlence yuvası artık burası değil. Dark STG ve askerleri değer verdiğiniz her şeyi elinizden söküp alacak. Dönün ve son kez atmosferin tadını çıkarın. Gevşekliğinizden keyif alan seyircinize dönün ve bir kez daha sırıtın. Değer verdiğiniz her şey solup giderken elinizden sadece izlemek gelecek. Çantaya ulaştığımda arenanızı karanlığa boyayacağım. Gücün ve acının tadını öğreneceksiniz. Kara Kitap fısıldıyor. Acı, şiddet istiyor. Izdırap Tanrısı için kurban istiyor. Çantaya giden yolda durmayacağım. Önüme çıkan her zayıfı ezip geçeceğim. Kitap, onu istiyor. O içi dolu çantayı ellerimde yükselirken görmek istiyor. O çanta sadece bir aracı olacak. Değerli altınınıza giden yolda kurban vermemi sağlayacak önemli bir aracı. İnsanlığı zayıflıkları ile birlikte tarihe gömeceğim. Yeni çağın başlangıcında hiçbir ölümlünün gösterimi bölmesine izin vermeyeceğim. O gecenin tek bir yıldızı olacak: Dark STG. Bağlı olduğunuz her şeyi sizden koparık mahvedeceğim, hayatlar alt üst olacak, acı ve keder hayatın değişmezleri olacak. Korkunun kokusunu alabiliyorum. Çanta, beni bekliyor. Çığlıklarından doğan korkunun yayıldığını duyuyorum. Her biri kendi canını düşünmeye başladı bile. Karşımda dikilecek kahramalarınız o gece birer birer düşecek ve bunu yaparken keyif alacağım. Duydukları her acı beni güçlendirecek.

nnsil96.jpg

Dark STG: Şu zavallılara bir bakın. Taptıkları şeyden yardım dileniyorlar, inandıkları yoldan ilerliyorlar. Acınası. Sonunu bile bile deneyecek ve umutları moloz altında kalacak. Arkamda bırakacağım acı dolu tabloya dönüp baktığımda sonuna kadar gurur duyacağım. Karanlık çağ kapında. Kitap, Tanrısının ulaştığı güçten tatminkar. JD için gurur dolu bir tablo. Dark STG'ye kaybettiler ama dostları onları satmadı. Ne büyük gurur tablosu! Kaybediyorlar ama birbirlerini bırakmıyorlar çünkü onlar güldüğü sürecek her şey yolundadır. O yüzden gülümsemenizi söküp alacağım. En küçük üyenizden en büyüğünüze kadar hepinizi tarihin tozlu sayfalarına yollayacağım. Artık oyun bitti. İnandığınız, hayranı olduğunuz herkes benim düşmanım. PGW için geri sayım başladı. Efsaneleriniz artık şaklabanlar olmayacak. İnsanlığı karanlıkta boğup atacağım. Hayaller suya düşecek, karanlık bir salgın gibi yayılacak. Kollarımı açtım ve sıradaki kurbanı bekliyorum. Değersiz hedeflerinizi bir amaç uğruna feda edin ve bana gelin. Kara Kitap'ı beslemek sizin için bir lütuf. Değerlerinizi hiçe sayacağım, onurunuzu parçalayacağım, gururunuzu kıracağım. Öyleyse ölümlü bedenlerinizi neden Izdırap Tanrısının önüne taşıyorsunuz? Doymadım, doymayacağım. Gücün sınırlarını zorluyorum. Karanlığı en dibinde yaşıyorum. Böyle bir adamı ne korkutabilir ki? Dark STG korkmaz. Dark STG geri çekilmez. Dark STG boyun eğmez. Çıkar ve yok eder. Gittiği yere acı ve ızdırap getirir. PGW ben geldiğimden beri eskisi kadar güvenli değil. Bir grup maceracı genç tarafından kuşatıldık. Merak ediyorlar, keşfetmek istiyorlar fakat bulundukları konum gerçekten tehlikeli. Farkında değiller fakat öğrenecekler. Benimle karşılaştıkları o ilk geceye beddua edecekler. Burunlarını her şeye sokmamaları gerektiğini öğrecekler. Karanlık geliyor. Hissedebiliyorum. Acı ve keder, hayalleri yerle bir etmek için geliyor. Hissedebiliyorum. Dark STG o geceyi ölümsüzleştirecek. Hissedebiliyorum. Kara Kitap'ın değeri anlaşılacak. Lezzet yolculuğunda sıradaki durağımız acı dolu olacak çocuklar. Dominik'i bir ara öğün gibi yiyeceğiz. Elindeki her şeyi söküp alacağız. O değersiz soyadını tarihten sileceğiz. Money in the Bank gecesi çok eğlenceli olacak. İnsanoğluna tarihi bir ders vereceğim. Karanlık asla durmaz, daima yayılır. Kara Çanta ile dünyaya hükmedeceğim.

Kameralar karanlıkta kaybolurken Dark STG'nin kahkahasını duyuyoruz.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: