RPG Ring of Honor: Ev Ziyareti

Ensiferum

eater.of.worlds
Konular
79
Beğeni sayısı
1,136
PG Nakit
240
roh on honor club
episode 99
jacksonville, florida

saun9hz.png

Kendimizi bir anda başka bir evrende, Ring of Honor güreşçilerinin ter döktüğü o meşhur mat'te buluyoruz. "Ring of Honor" tezahüratları arasında Lee Moriarty ve Matt Taven birbirlerinin etrafında dönüyorlar. Arenada büyük bir coşku hakimken hakemin çağrısıyla ikili karşı karşıya diz çöküp birbirlerine ellerini uzatarak yavaşça tokalaşıyorlar. Code of Honor'dan sonra kalkıyorlar ve heyecan başlıyor.

Matt Taven vs. Lee Moriarty

h2ezu2g.png

"Let's go Taven / Let's go Lee" tezahüratları arasında ikili lock-up'a giriyor, Lee rakibinin kolunu çevirip çelmeleyerek mat'e alırken Taven ayaklarıyla onu yavaşça ittiriyor ve kip-up yaptıktan sonra üzerine gelen rakibini Arm Drag ile yere fırlatıyor. Taven yerde kontrol altına aldığı Lee'ye Abdominal Stretch bağlamak istiyor ama Lee sert bir Arm Drag'la rakibine cevap veriyor ve kalktığı anda üzerine koşan rakibine doğru bir Forearm'la uçuyor- ama Taven kayarak onun altından geçiyor ve ikili birbirlerine bakarken büyük bir alkış kopuyor. Taven gülümseyerek rakibini tekrar lock-up'a davet ediyor ve-

WYATT!

Bobby Cruise: Bu da ne demek oluyor lan?

Bir anda ışıklar sönüyor. Neler döndüğünü anlayan seyirciler ağır bir şekilde yuhalarken karanlığa boğuşma sesleri hakim, ışıklar bir anda açılıyor ve...

gl41vtc.jpg

DAVETSİZ MİSAFLER VAR! Bray Wyatt, Honor Club'ta! Wyatt'ın demir basamakların hemen önünde sandalyesinde sallanarak sırıttığını görüyoruz. Matt Taven ne olduğunu anlamaya çalışırken DISCUS CLOTHESLINE! BRAUN STROWMAN VE ERICK ROWAN DA BURADA! Braun arka arkaya diz darbeleriyle Taven'ı köşede sıkıştırırken Moriarty bir anda meseleyi anlayıp koşuyor arkadaşını desteklemek için ama Erick Rowan bir anda onu tutup kendine çevirdikten sonra sert bir Headbutt'la yere seriyor. Rowan gülerek üzerine çıktığı Moriarty'e üst üste Headbutt'lar saydırırken Wyatt manzarayı zevkle izliyor.

YOU SUCK! YOU SUCK! YOU SUCK!

Wyattlar büyük bir tepkiyle karşı karşıya kalıyor. Bray Wyatt bir anda ayaklanıyor, zira seyirciler ellerinde ne varsa ona doğru fırlatıyorlar. Bray ona gelen cisimlere kollarını iki yana açarak cevap veriyor ve kahkaha atıyor. Bu sırada Strowman köşede Taven'ı boğmakla meşgul. Bir anda kaldırıp yükleniyor Taven'ı ve koşarak ringin ortasına RUNNING POWERSLAM!

GET THE FUCK OUT! GET THE FUCK OUT!

Wyatt küfürlere kahkahalar atarken diğer tarafta Erick Rowan'ı, Moriarty'nin üstüne binmiş vaziyette görüyoruz. Olaylara müdahale etmek isteyen hakem Bray'in neredeyse yakasına yapışacakken Braun Strowman hakemi Big Boot ile iki seksen yere serdikten sonra böğürüyor. Bu sırada Rowan önlüğündeki büyük cepten çıkardığı yuvarlak bir kutudaki jileti çıkarıp diliyle kontrol ettikten sonra mutlu şekilde Braun'a sırıtıyor. Rowan jiletlemeye başlayacakken Bray yanına gelip "yeter" diyor ve Rowan, Moriarty'i ringin ortasına yatırıyor. Braun da Matt Taven'ın halsiz bedenini üstüne koyuyor Lee'nin ve Wyatt'ın sandalyesini almak için basamaklardan iniyor.

YOU SUCK! YOU SUCK! YOU SUCK! YOU SUCK!

Wyatt'ın sandalyesini getirmeye çalışan Braun'un koluna bir kola tenekesi isabet ediyor ama Braun bozunutuya vermeden sandalyeyi alıyor ve basamakları çıkıp ringin ortasına, bedenlerin tam önüne çekiyor sandalyeyi. Bray yavaşça sandalyeye kuruluyor ve çevresine bakıyor.

laophy2.jpg

Bir Ring of Honor mücadelesinde, "Code of Honor" gereği yapılmaması gereken şeyleri şöyle bir hatırlayalım mı? Birincisi, rakibinizle maçtan önce ve maçtan sonra her zaman el sıkışmalısınız.. (Braun yerde yatan Taven'ın bedenini sürükleyip elini Bray'e doğru tutuyor, Bray de yavaşça Taven'ın elini sıkıp bırakıyor) İkinci kural: Hiç bir maça dışarıdan müdahale yapılmamalı. (Wyatt yavaşça kendisini ve ailesini işaret ediyor eliyle) Üçüncü kural: Ani saldırılar olmamalı. Dördüncü kural, hakem başta olmak üzere hiç bir görevliye saldırılmamalı. (Wyatt yerde yırtık hakem üniformasıyla yatan zavallıyı gösteriyor) Ve beş: Diskalifiyeye neden olabilecek her türlü hareket Code of Honor'u bozar.. Komşular, şu ana kadar yaptıklarımızla Code of Honor'u ihlal etmek bir yana dursun, tecavüz ettiğimizi söylemek bile yanlış olmaz. (BOOOOO!) Peki burada ne arıyoruz? Neden adına onur mücadelesi dediğiniz bu sefilliğin devam etmesine izin vermedik? Kafanızda sorular olduğunun farkındayım, burada 300 ya da 400 tane zavallı, toplanıp adına "saf güreş" dediğiniz bu şeyi yaşamak istiyordunuz öyle değil mi? İçinizden ne dediğinizi hayal edebiliyorum: Bu hayvanlar da nereden çıktı? Ne güzel eğleniyorduk, ne güzel dalgamıza bakıyorduk demediniz mi? DEDİNİZ. (Wyatt sırıtıyor) Burada bulunma sebebim, bizden üç kişinin dahi bütün organizasyonunuzu ne kadar rahat çökertebildiğini görmeniz. Ve sizlerin arasından çıkıp geldiği için övünüp duran o minik adamı; çok kıymetli Bryan Danielson'ın baba evini nasıl tarumar ettiğimi izlemesi.. (Bryan'ın adı geçince büyük cheer geliyor ve YES sesleri yükseliyor. Wyattlar bir süre durup YES tezahüratlarını izliyorlar) Evet, sizler için büyük bir figür olmalı öyle değil mi? Bryan Danielson! Bir ejderha, ona böyle mi diyordunuz? Amerikan Ejderhası. Ama neden bir ejderha olduğunu bilen yok, tıpkı şu ringin ortasında yatan iki garibanın neye hizmet ettiğini bilen olmadığı gibi. Ne yapıyorlar, buradaki 300 hoboyu mu eğlendiriyorlar? Ne yapıyorlar, yeni Bryan Danielson'ların yetişmesi için burada çok gizli "onur kodu"nuzu mu koruyorlar? Hayır. Sizler, ringde yatan şu üç sefil gibi bu acınası organizasyondan başka yerde barınamayacağınız için, birer uyuşturucu müptelası gibi kendinizi bu küçük salona atıyorsunuz. Adına onur dediğiniz saçmalığı yaşatmak için de çocukça ritüellere bel bağlamışsınız. Ama size kötü haberlerim var madamlar ve mösyöler: Onur adını verdiğiniz bu mekandan çıkarabildiğiniz en büyük adam, benim prenslik tacımı ve unvanımı çalmış olan minik bir piçten fazlası değil . (Wyatt'ın küfrü tepkiyle karşılanıyor, yuhalamalar tekrardan yükseliyor) Sizin en kıymetli hazineniz olan, içinizden çıkardığınız en büyük güreşçi addettiğiniz o küçük adamı Money in the Bank'te eze eze püreye çevireceğim. Ama bundan önce, bazı şeyleri sorgulamanızı istiyorum. Benden nefret ediyorsunuz, kafanızdaki şeye tam anlamıyla uymadığım için. Peki kafanızdaki bu hastalıklı, sapkın düşüncelerin doğruluğundan nasıl emin olabiliyorsunuz? Neden "büyük çöplük" olarak adlandırdığınız PGW'deki adamlar destansı savaşları en ön sıradan izlerken, siz "farklı ve ayrı" olmak adına burada yetişen yeni ve bastıbacak ROH piçlerini izlemek zorundasınız? İçinizden biri ayağa kalksın ve "ben farklı olmak için değil, gördüğüm şeyden hoşlandığım için buradayım" desin. Diyemezsiniz; çünkü içinizden geldiğini iddia ettiğiniz adamlar dahi buranın ne kadar iyi olduğunu değil, kendisinin ne kadar farklı olduğunu anlatma derdinde. Bryan denen küçük adamın sizleri umursadığını, orada "sizi" temsil ettiğini mi düşünüyorsunuz? Hayır evlatlarım, sizi BEN temsil ediyorum.

Yuhalamalar son sürat devam ediyor ancak bazı seyircilerde sessizlik hakim. Wyatt kalabalığı işaret ederek konuşmaya devam ediyor.

Beni "PGW adamı" olarak gördüğünüz için bu arenaya giriş yaptığım andan itibaren beni yuhalamalarla karşıladınız. Adamlarınızı indirmeye başlamadan önce dahi bana cephe almaya hazırdınız. Çünkü size göre sizden olmayan herkes birer düşman, öyle değil mi? Peki sorarım size: PGW nasıl küllerinden doğarak global bir arena haline geldi? Eğer birisi, PGW'nin içinden çıkan adamları teker teker baştan çıkartarak uzak diyarlara götürseydi, şu an kim televizyonunu PGW için açardı? Eğer birisi, bir hain PGW'nin dibine dinamit döşemek isteseydi yapacağı ilk iş: "Yetenek" adını verdikleri soytarıları teker teker başka cephelere çekmek olurdu. Öyle yapmadılar mı biraderlerim ve bacılarım? Burada, büyülü olduğunu düşündüğünüz şeyleri izlediniz, ama her hafta, her ay aranızdan birinin daha eksildiğini gördünüz. Jimmy Jacobs nerede? Christopher Daniels? Sami Zayn? Bütün bu adamların isimlerini bağırarak burada senelerinizi geçirdiniz ve hepsi bir fırsatını buldukları anda defolup gittiler! Onlar uğruna attığınız tezahüratlar, burada bir aile olduğunuza dair safça söylemlere kanmayın: Herkes menfaati bittiği gün defolur gider. Ve.. o adamları Ring of Honor ruhundan kim kopardı? Kim onları teker teker "büyük arenalar" dediği çöplüğe, WWE'ye yolladı? Küçük piçiniz Bryan Danielson'ın hemen yanında dikilen ve kulağına fısıldayan takım elbiseli iblis: "Yetenek avcısı" William Regal. (Yuhalamalar kesilirken seyircide bir sessizlik hakim) Nasıl beni nefretle ve hasetle karşıladıysanız, yıllarca o takım elbiseli soytarıyı krallar gibi ağırladınız. Onu en ön sıraya oturttunuz, saygı gösterdiniz. Ve o ne yaptı, sizin sevdiğiniz, sizin yetiştirdiğiniz ve sizin desteklediğiniz o "yıldız"larınızı teker teker elinizden aldı ve endüstrinin çöp öğütücüsü olan WWE'ye yolladı! Yıllarca WWE'de soytarılık yaparak evine ekmek götüren bu yaşlı ihtiyarı aldınız ve bir tür "profesyonel güreş alimi" yerine koydunuz.. Ve sonucunda elinize geçen ne oldu? Sizinle oturan, yüzünüze gülen ama sizin yarattığınız şeyleri teker teker elinizden çalan bir hırsızın elvedası. Sahi, neden o ihtiyar buraya uğramayı bıraktı biliyor musunuz? Çünkü elinizdeki işe yarayabilecek dört - beş tane adamı aldıktan sonra sizinle işi bittiği için. Ve bu adam, Bryan Danielson'ın ne kadar saygın bir şampiyon olduğundan dem vurarak PGW'de kanat çırpıyor.. Sizin jenerasyonunuzu ve geleceğinizi gasp eden o İngiliz piçi, yanında o cüceyle beraber Ring of Honor'un onurlu duruşunu sergilediğini söylüyor. Sizi kurutup çöle çeviren adam, sizin değerlerinizi en iyi yansıtan kişi olduğunu düşünüyor. O zaman size soruyorum: Eğer Ring of Honor, William Regal'se; sizler birer hırsız mısınız? Birer gaspçı mısınız? Sizi baş köşede misafir eden adamın evinden ölü soyucu gibi mal yürüten birer emek hırsızı mısınız?

Kalabalıkta tam anlamıyla bir sessizlik hakim. Ring of Honor'un küçük popülasyonu, Bray Wyatt'ı hipnoz olmuş gibi dinliyor adeta.

rox3ddm.jpg

Eğer değilseniz, düşmanımız ortak demektir. Bir düşünün evlatlarım; yetenek havuzunuzu kurutan, elinizde bir şeye yarayabilecek her adamı sizden çalarak Connecticut'a yollamış, Ring of Honor'un belki de senelerini çalmış bu yaşlı ihtiyara bir ders verilsin istiyor musunuz? Öyleyse Money in the Bank'te yalnız çalışmıyorum demektir. Ring of Honor'dan zıplayan her adam orucunu "biz ücra köşelerde güreştik" edebiyatıyla açıyor, sizin adınızı kullanarak kendilerine yol açmanın peşindeler. Peki hangisi dönüp size el verdi? Hangisi dönüp size yardımcı olmak için bir şeyler yaptı? Kontratlarını alıyorlar ve defolup gidiyorlar. Bryan tıpkı diğerleri gibi sizlerden alacağını aldıktan sonra sırtını dönüp giden onlarca lejyonerden birisi. Ve ben onu, sırtını dayadığı ve güç aldığını söylediği tapınağının desteğiyle beraber yok edeceğim. Bugün buraya PGW'deki hiç kimsenin yapmadığını yapmaya geldim: Ring of Honor'a bir omuz vermeye. Eğer peşimden gelirseniz, eğer bana sadakat yemini verirseniz sizin değerlerinizi kullanarak yukarılara sıçrayan Bryan cücesini ve yetenek havuzunuzu kurutarak bataklığa çeviren sahtekar İngiliz finosunu tarihe gömeceğim. Money in the Bank'te, tek gecede Ring of Honor'un bundan sonraki 10 senesini kurtaracağım! Benimle yürüyün biraderlerim ve bacılarım, beni izleyin ve Ring of Honor'u, PGW'nin pilot takımı olmaktan çıkarayım. BENİ İZLEYİN VE SİZLERİ ZAFERE GÖTÜREYİM!

Arenada bütün rüzgar değişiyor! Wyatt'ın sözlerine verilmiş olan cheer'lar şiddetini artırıyor ve bir süre sonra "WYATT" tezahüratları başlıyor.

WYATT! WYATT! WYATT! WYATT!

Bray Wyatt yavaşça ringden iniyor, Braun onu durdurmak için hamle yapıyor ama Bray sırıtarak itiyor onun elini ve ringden inip yavaşça seyirciye doğru yürüyor. Bariyerin üzerine çıkıp dikeliyor ve kollarını iki yana açarak seyircinin "WYATT" tezahüratları arasında bütün arena Wyatt'la beraber söylerken kameralarımız kapanıyor:

♪He's got the whole world... in his hands.
He's got the whole wide world... in his hands.♪

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: