2025 TCL Tartışma Konusu

Konular
105
Beğeni sayısı
1,861
PG Nakit
1,220
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane

Destroy'u 1v1'de mahveder ama ayrık ittirme uğruna maçın anasını si si si yapıp lose yazar maalesef.

turk-askeri-6.jpg

Sikiru

Foreverglade
Konular
63
Beğeni sayısı
1,134
PG Nakit
340
RPG Karakteri
"Scapegoat" Jack Perry
pr.png

BJK açık ara en iyi kadroyu kuran takım. Paixdia yerliler arasında bile zayıf bir supp ve daha iyi bir koç bulunamaz mıydı diye düşündürtüyor ama kalan eklemler tüm kategorilerde min. top3. Bir de Chef'in ap jg metasında koyduğu barı yeni sezonda ne kadar devam ettirip ettiremeyeceğine bağlı olarak sıralaması düşürülebilir ama geçen sezonun hatrına yükseğe koyduk yine de.

EF hem Pades'i getirdi hem de çok iyi importlar ilave etti ama yerliler Osman ve Farrak olunca çok da uçmak istemedik. Hele Osman'ın trollü direk maç kaybettiriyor + pro. sahneden de uzak kaldı. Ruep özellikle geçen sezondan sonra Kaori'den çok daha iyi konumda bence ama asıl iddiası botsidedan değil zaten EF'nin de. Koç farkıyla 2'ye koyduk takım sıralamasında.

SUP'un tarihinde bir kez kadronun hakkını verdiği sezon yok. Geçen sezonki performanslardan sonra da ödüle başarıya hiç bakmadan kıyım yaptık. BABAO eklemesi direk ligin kaderini değiştirir ama kalanlar -özellikle Skeanz tam felaket, koç da hala Basei :D Bao ve Fiesta'dan arçelik buzdolabı sırtlama işi gelmedikçe kritik maçlarda söner gider bu ekip, takım sönmezse Basei pick ekranında sıçar zaten. Carry 0/9 pyke performansı bekleniyor.

MISA ligdeki en dengeli kadro. Zayıf denebilecek koridor yok, her yerden snowballa bağlama ihtimalleri var ve ligi kazanma potansiyelleri de üstteki üç takım kadar en az ama orda da koç güldürüyor. Şöyle bir kadro kurup teslim edeceğin adam Japone olmaz sanki :D SUP'ta Basei için dediklerimiz aynen MISA için de geçerli.

DP kadroyu erken kurdu ve muhtemelen bu kadar iddialı kadrolar da beklemiyordu. XnS inanılmaz bir çaylaktı, Slayder da kesitlerden gördüğümüz kadarıyla Bao'ya denk gidebilecek adlerden ama geri kalan kadro çok zayıf. XnS'in tecrübeli jglar arasında çaylak sezonu gibi oynayamama ihtimali de var. Viser1on'a güvenerek biraz daha güvenli sulara taşıdık tierde.

BGT 5 yerli ekolünden vazgeçip yine scoutlığa soyundu. Sıralaması çok aldatıcı olabilir ama onları geri çeken de Typhoon direk.

ULF'un bot lane sezon boyu baya tarumar edilir. Grave çok iyi ad ama Joexy'i hiç bilmiyoruz ve zaten zayıf koridorları da bot. Stefan'a Bursa döneminden kıyak geçildi ama hiçbir jg'a ezileceğini de düşünmüyorum. Illlma direk kötü top, Ophelia'ysa diğer midlerden sonra bayağı geriye düştü. Spale'ı bilmediğim için sona koydum ama sıralamasını yine de çok oynatmaz.

Bushido vallahi güldürüyor ya. Citrus niye Osman ve Tayfun'un üstünde bilmiyorum, kalanlar direk tierin sonunda zaten. Holy babaya yatırımcı lazım.

Konular
145
Beğeni sayısı
1,581
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
1736348139433.png

OFOF SU ARMUT FANBOYLUGU.. BASKA SEVİYORUZ

SUP yine baya baya iyi kadro olarak ligin favorisi bence zaten çok iyi olan kadronun üstüne BAO.. daha ne olabilir bilmiyorum support ve koç boktan sadece. BJK kağıt üstünde inanılmaz duruyor SUP'u birisi yenecekse playoffta bence BJK olabilir başka kimsenin o gücü yok. MISA genel olarak çok çok iyi ama kafamda oturtamadığım şeyler var, Mihile ve Callme çok izlediğim oyuncular değil fakat potansiyelleri her yerde konuşuluyor. Callme'nin champ pool kötü diye bir duyum alındı. Hanım hanım onlar benim. O iki koreli uyum sağlayamazsa bile ortalamanın üstünde kalacaklardır sadece Kaori ve Zanzarah'ın stabil performanslarıyla. Eternal Fire muhteşem iki koreli, ligin en iyi koçlarından biri ve kopartıyor ama en iyi supportu. Çok büyük potansiyel, sadece jungle'a hiç güvenilmiyor hiç. O yüzden bence final yapma şansları yok denecek kadar az. DP bence çok çok iyi yapılanma, güzel ve potansiyelli bir kadro. XnS beklenen gelişimi gösterirse hiç beklenmedik şeyler yapabilirler ama ligin kalitesi de çok fırladı. Bir çelme bekliyorum zirve takımlarına playoffta. Kalan üçlü :D Bir bok olmaz üçünden de son üçte yer değişirler, playoffa giren de 3-0, 3-1 ilk turdan yollanır. NuQ ve Grave'i takip edeceğiz.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: