"WWE Karrion Kross'tan Vazgeçti"

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,586
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Dutch Mantel'e göre WWE artık Karrion Kross'u önemsemiyor ve onun için büyük planları yok. Kross, geçen yıl Triple H tarafından yeniden işe alınan ilk WWE Süperstarlarından biriydi ve geri döndüğünde, eski NXT Şampiyonu için beklentiler yüksekti. "Smack Talk" podcast'inde konuşan Mantel, WWE'nin Kross'u potansiyel bir main eventer olarak pushlamakla ilgilenmediği görüşünü paylaştı. Dedi ki,

"Karrion Kross vs AJ'den büyük bir şey beklemiyorlar çünkü Karrion Kross'u zaten denediler. Ne olduğunu bilmiyorum. LA Knight ile Karrion Kross'u karşılaştıralım. Knight'ta olan şey Karrion Kross'ta yok. Onunla ne yaptıkları umurumda değil. Umurumda değil. LA Knight çok iyi promo kesiyor. Ama Kross'ta 'Tick Tock' var. Bu saçmalık. Bir gimmick olarak Tick Tock'a güvenmek zorunda kalmazdım, enerjini boşa harcama, Bay Kross."

Kaynak

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,883
Beğeni sayısı
4,370
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Kross'ta promo yeteneği yok değil, Kross karakterine promo hazırlamayı beceremiyorlar sadece. Bu adam ilk ayrıldığı zaman da aynıydı, döndüğü zaman da aynıydı, bugün de hala aynı. Kross ile ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum. Başlı başına WWE yönetiminin yaratıcılık hususundaki beceriksizliği ve Triple H'in tabiri caizse cayır cayır yiyip bitirdiği bir güreşçi kariyeri daha görebiliyorum sadece buradan baktığımda.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
35
Beğeni sayısı
1,605
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Ben de WWE'den vazgeçtim. Adamda her şey de var bence. O karanlık tiplemesindeki açlığın olması gerektiği kadarını kapatır. HHH çok iyi kandırıp yedi adamı.

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,270
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Bu adamın Roman'ın önüne kum saati bırakarak return yapıp bir daha hiçbir zaman Roman ile aynı ortamda bulunmaması mükemmel bir olay.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,883
Beğeni sayısı
4,370
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Bu adamın Roman'ın önüne kum saati bırakarak return yapıp bir daha hiçbir zaman Roman ile aynı ortamda bulunmaması mükemmel bir olay.
Kum saati daha dolmamıştır belki…

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: