- Konular
- 1,806
- Beğeni sayısı
- 1,586
- PG Nakit
- 390
- RPG Karakteri
- Goldberg
- Favori Güreşçi
- Mark Henry
Dutch Mantel'e göre WWE artık Karrion Kross'u önemsemiyor ve onun için büyük planları yok. Kross, geçen yıl Triple H tarafından yeniden işe alınan ilk WWE Süperstarlarından biriydi ve geri döndüğünde, eski NXT Şampiyonu için beklentiler yüksekti. "Smack Talk" podcast'inde konuşan Mantel, WWE'nin Kross'u potansiyel bir main eventer olarak pushlamakla ilgilenmediği görüşünü paylaştı. Dedi ki,
"Karrion Kross vs AJ'den büyük bir şey beklemiyorlar çünkü Karrion Kross'u zaten denediler. Ne olduğunu bilmiyorum. LA Knight ile Karrion Kross'u karşılaştıralım. Knight'ta olan şey Karrion Kross'ta yok. Onunla ne yaptıkları umurumda değil. Umurumda değil. LA Knight çok iyi promo kesiyor. Ama Kross'ta 'Tick Tock' var. Bu saçmalık. Bir gimmick olarak Tick Tock'a güvenmek zorunda kalmazdım, enerjini boşa harcama, Bay Kross."
Kaynak
"Karrion Kross vs AJ'den büyük bir şey beklemiyorlar çünkü Karrion Kross'u zaten denediler. Ne olduğunu bilmiyorum. LA Knight ile Karrion Kross'u karşılaştıralım. Knight'ta olan şey Karrion Kross'ta yok. Onunla ne yaptıkları umurumda değil. Umurumda değil. LA Knight çok iyi promo kesiyor. Ama Kross'ta 'Tick Tock' var. Bu saçmalık. Bir gimmick olarak Tick Tock'a güvenmek zorunda kalmazdım, enerjini boşa harcama, Bay Kross."
Kaynak