Son olarak sıra Main Event'e, IWGP World Heavyweight Title maçına geldi. Patlayan pyrolar eşliğinde Stage'deki mekanizmadan sıçrayarak çıkan Ricochet oldu. Sıra IWGP World Heavyweight Şampiyonu Zack Sabre Jr.'a geldi. Stage'deki yoğun dumanların arkasındaki isim oydu! Önden Zack, arkasından TMDK üyeleri geldiler. Dumanlar havaya yükseldi o ringe ilerlerken. Rampanın sonunda ekip arkadaşlarının önünde durdu ve birlikte poz verdiler. Zack çelik basamakları kullanarak Apron'a çıktı ve seyircilere döndü. Bu sırada Ricochet saldırıya başladı! Big Boot vurdu! Sonrasında Suicide Dive ile üstüne atladı, maçı başlattı. Onu hemen ringin içine soktu, Ricochet inanılmaz aşırı derece hızlı bir şekilde maça başladı. Kanatları var gibiydi, uçtukça uçuyordu.
Bir süre sonra Zack kontrolü eline aldı, ring dışında devam ettiler. Zack, Apron üzerinde rakibine Headscissors Neck Snap yaptı. Ring içine dönüldü, ikilinin karşılıklı hamleleri sürdü. Ricochet'ten Shooting Star Press, Zack Sabre Jr.'dan Avalanche Zack Driver gibi hareketler geldi. Bu maçta da güzel anlara yer verildi, izlemesi zevkli oldu.
20 dakika 57 saniye süren bu maç, Clarky Cat ile mağlup etti! Bu sonuçla birlikte dördüncü kez kemerini başarılı bir şekilde korumayı bildi! Ricochet arka alana giderken, Zack Sabre Jr.'a kemer getirildi. Hartley Jackson IWGP World Heavyweight Şampiyonluğunu onun beline taktı. Bütün TMDK üyeleri Apron'da dizildi. İki Tokyo Dome şovunun da galibi olan Zack, bir rekor kırdı. Tarihteki ilk isim oldu, Tokyo Dome ana olayında iki gün üst üste kazanarak. Kendisi konuşma gerçekleştirmek üzere mikrofon aldı. Zack, Japonca konuşmaya başladı.
''Ricochet, bekle!'' diye seslendi. Sonrasında ''Hey, kel!'' diyerek kaba bir şekilde konuştu ve seyirciler kahkaha attılar. Sonunda ise ''Ricochet, teşekkür ederim.'' dedi ve arenada alkışlar koptu. Zack, mikrofonla konuşmaya devam etti ancak "Ne söyleyeceğim ki? Sanırım Japoncayı unuttum." diyerek kelimeleri bulmakta zorlandığını gösterdi. Bu noktadan sonra Zack, İngilizce olarak konuşmasını sürdürdü.
''Biraz İngilizce konuşacağım. Eminim burada İngilizce konuşanlar da vardır. Biraz zaman ayırıp, kısa bir stand-up komedi zamanı yapalım. New Japan Pro-Wrestling, bu gezegendeki en iyi güreş organizasyonu. Bu ülkeyi, bu organizasyonu seviyorum. New Japan’in geleceği oldukça parlak ama şu anda New Japan’in geleceği ‘turuncu bir renk’. TMDK, uzun bir süre New Japan’in zirvesinde kalacak. Bu iki genç Japon çok yakında şampiyon olacak. Ah, sen (Fujita) zaten IWGP Jr. Takım Şampiyonu oldun bile. Kafama fazla tekme yedim, unuttum. Aslında stand-up yapmayı planlamamıştım. Jack (Hartley), hâlâ hayatta mısın? Başarı kilidi açıldı, (güldü) ve Roy (Oiwa), çok yakında sen de kemer sahibi olacaksın. Peki, bugünlük bu kadar. (Japonca) Herkese gerçekten çok teşekkür ederim. (İngilizce) Biz TMDK’yız! Ve güçlüler asla pes etmez!"
Ardından Zack, Oiwa, Eagles, Fujita ve Hartley, apronun kenarına oturup hatıra fotoğrafı çektirdi. Zack, hayranların büyük tezahüratları eşliğinde arka alana gittiler. Stage'ye geldiklerinde pyrolar patladı! Zack kemerini havaya kaldırdı ve pyrolar bir daha patladı. Sonrasında göz önünden kayboldular ve şov son buldu.