NJPW Wrestle Dynasty Spoiler: IWGP World Heavyweight Title Match

KAT

tsuji fan
Konular
285
Beğeni sayısı
561
PG Nakit
1,235
RPG Karakteri
Kofi Kingston
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
1

Son olarak sıra Main Event'e, IWGP World Heavyweight Title maçına geldi. Patlayan pyrolar eşliğinde Stage'deki mekanizmadan sıçrayarak çıkan Ricochet oldu. Sıra IWGP World Heavyweight Şampiyonu Zack Sabre Jr.'a geldi. Stage'deki yoğun dumanların arkasındaki isim oydu! Önden Zack, arkasından TMDK üyeleri geldiler. Dumanlar havaya yükseldi o ringe ilerlerken. Rampanın sonunda ekip arkadaşlarının önünde durdu ve birlikte poz verdiler. Zack çelik basamakları kullanarak Apron'a çıktı ve seyircilere döndü. Bu sırada Ricochet saldırıya başladı! Big Boot vurdu! Sonrasında Suicide Dive ile üstüne atladı, maçı başlattı. Onu hemen ringin içine soktu, Ricochet inanılmaz aşırı derece hızlı bir şekilde maça başladı. Kanatları var gibiydi, uçtukça uçuyordu.

Bir süre sonra Zack kontrolü eline aldı, ring dışında devam ettiler. Zack, Apron üzerinde rakibine Headscissors Neck Snap yaptı. Ring içine dönüldü, ikilinin karşılıklı hamleleri sürdü. Ricochet'ten Shooting Star Press, Zack Sabre Jr.'dan Avalanche Zack Driver gibi hareketler geldi. Bu maçta da güzel anlara yer verildi, izlemesi zevkli oldu.

crs_548006_12.jpg

20 dakika 57 saniye süren bu maç, Clarky Cat ile mağlup etti! Bu sonuçla birlikte dördüncü kez kemerini başarılı bir şekilde korumayı bildi! Ricochet arka alana giderken, Zack Sabre Jr.'a kemer getirildi. Hartley Jackson IWGP World Heavyweight Şampiyonluğunu onun beline taktı. Bütün TMDK üyeleri Apron'da dizildi. İki Tokyo Dome şovunun da galibi olan Zack, bir rekor kırdı. Tarihteki ilk isim oldu, Tokyo Dome ana olayında iki gün üst üste kazanarak. Kendisi konuşma gerçekleştirmek üzere mikrofon aldı. Zack, Japonca konuşmaya başladı.

crs_548088_1.jpg

''Ricochet, bekle!'' diye seslendi. Sonrasında ''Hey, kel!'' diyerek kaba bir şekilde konuştu ve seyirciler kahkaha attılar. Sonunda ise ''Ricochet, teşekkür ederim.'' dedi ve arenada alkışlar koptu. Zack, mikrofonla konuşmaya devam etti ancak "Ne söyleyeceğim ki? Sanırım Japoncayı unuttum." diyerek kelimeleri bulmakta zorlandığını gösterdi. Bu noktadan sonra Zack, İngilizce olarak konuşmasını sürdürdü.

crs_548088_4.jpg

''Biraz İngilizce konuşacağım. Eminim burada İngilizce konuşanlar da vardır. Biraz zaman ayırıp, kısa bir stand-up komedi zamanı yapalım. New Japan Pro-Wrestling, bu gezegendeki en iyi güreş organizasyonu. Bu ülkeyi, bu organizasyonu seviyorum. New Japan’in geleceği oldukça parlak ama şu anda New Japan’in geleceği ‘turuncu bir renk’. TMDK, uzun bir süre New Japan’in zirvesinde kalacak. Bu iki genç Japon çok yakında şampiyon olacak. Ah, sen (Fujita) zaten IWGP Jr. Takım Şampiyonu oldun bile. Kafama fazla tekme yedim, unuttum. Aslında stand-up yapmayı planlamamıştım. Jack (Hartley), hâlâ hayatta mısın? Başarı kilidi açıldı, (güldü) ve Roy (Oiwa), çok yakında sen de kemer sahibi olacaksın. Peki, bugünlük bu kadar. (Japonca) Herkese gerçekten çok teşekkür ederim. (İngilizce) Biz TMDK’yız! Ve güçlüler asla pes etmez!"

crs_548088_7.jpg

Ardından Zack, Oiwa, Eagles, Fujita ve Hartley, apronun kenarına oturup hatıra fotoğrafı çektirdi. Zack, hayranların büyük tezahüratları eşliğinde arka alana gittiler. Stage'ye geldiklerinde pyrolar patladı! Zack kemerini havaya kaldırdı ve pyrolar bir daha patladı. Sonrasında göz önünden kayboldular ve şov son buldu.​

Netuno

The Last World Beater
Konular
224
Beğeni sayısı
2,207
PG Nakit
1,095
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Cidden daha iyi bir adam yollamayadınız mı, yoksa daha büyüğü gelirse kemeri alır mı dediniz bilmiyorum da Omega vs Kidd'e göre zayıftı bayağı bence

Sikiru

Foreverglade
Konular
62
Beğeni sayısı
1,128
PG Nakit
340
RPG Karakteri
"Scapegoat" Jack Perry
ZSJ'ın iki maçı da ne Tokyo Dome main event'ine yakışıyor ne de Hebikü'ye gerçek rakipler ama iki maçta da performansı çok iyiydi. Rakipler ZSJ'nın reignine hiç katkı sağlayamadı ama umarım şampiyonluğuna zeval vermez bu durum.

Hem AEW hem NJ'deki duruma bakarsak Rikoşe'nin WWE kariyeri bir kriter olmayacak. Hiç beklemezdim ama hem tuvalet kağıdı hadisesinden hem gelecekteki Hurt Syndicate katılımından hem de NJ'de direk main event caliber görülmesinden ufak bir hype yapmadım desem yalan olur. Hep methedilen DG günlerine en yakın formu bu sanırım, iyi bir karakterle perçinlensin isteriz.

ZSJ için de şöyle bir parantez açmak lazım, Shota'nın gelecekteki akıbeti ne olacak bilmiyorum ama WK'daki maçta çok büyük potansiyel harcadılar. Evet en iyi haliyle bile en zayıf WK main eventi olacaktı ama Shota'yı "geleceğin ası, mutlak babyface" karakterinden sıyırmanın tam zamanıydı ve maçta da bu tarz sekanslar yakaladılar. Rikoşe'de durum biraz daha yüzeysel çünkü direk AEW temelli bir hikayeyi NJ'a yedirmek zor. ZSJ için mutluyuz ama Hebiküyü de sırtlasa hala bir basamakmış gibi hissettiriyor ne yazık ki.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,607
Beğeni sayısı
4,841
PG Nakit
4,200
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
ZSJ’nin hafta sonu rakipleri gerçekten çok talihsizdi ya. Şovu bittikten sonra @Akashi ile beraber izledik, ikimiz de ayı gibi ZSJ fanı olmamıza rağmen sonuç ayan beyan olduğu için + Ricochet izlemeye katlanamama işinden dolayı direkt sonuna sardık maçı. Total güreş süresi olarak 1 saatlik zulüm çektirdiler hem ZSJ’ye hem de izleyiciye. Hala toparlanabilir bir reign var ZSJ’nin önünde ama kesinlikle çok daha ciddi rakiplere ihtiyacı var, boşa çıkan bir David Finlay’e asla hayır demem mesela.

KAT

tsuji fan
Konular
285
Beğeni sayısı
561
PG Nakit
1,235
RPG Karakteri
Kofi Kingston
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
1
ZSJ’nin hafta sonu rakipleri gerçekten çok talihsizdi ya. Şovu bittikten sonra @Akashi ile beraber izledik, ikimiz de ayı gibi ZSJ fanı olmamıza rağmen sonuç ayan beyan olduğu için + Ricochet izlemeye katlanamama işinden dolayı direkt sonuna sardık maçı. Total güreş süresi olarak 1 saatlik zulüm çektirdiler hem ZSJ’ye hem de izleyiciye. Hala toparlanabilir bir reign var ZSJ’nin önünde ama kesinlikle çok daha ciddi rakiplere ihtiyacı var, boşa çıkan bir David Finlay’e asla hayır demem mesela.
New Japan Ranbo’yu kazanan Hirooki Goto, New Beginning in Osaka 2025’te karşısına çıkan isim olacak. Sonrasında New Japan Pro-Wrestling’in, CMLL ile ortak serisi var; FantasticaMania diye. Sanırım Zack Sabre Jr.’un karşısına gelecek en ciddi rakip, New Japan Cup 2025’i kazanan güreşçi olacaktır.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,607
Beğeni sayısı
4,841
PG Nakit
4,200
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
New Japan Ranbo’yu kazanan Hirooki Goto, New Beginning in Osaka 2025’te karşısına çıkan isim olacak. Sonrasında New Japan Pro-Wrestling’in, CMLL ile ortak serisi var; FantasticaMania diye. Sanırım Zack Sabre Jr.’un karşısına gelecek en ciddi rakip, New Japan Cup 2025’i kazanan güreşçi olacaktır.
Aaa Goto işini unutmuşum ben, ama dediklerim yine geçerli hala ciddi bir rakip yok ZSJ için. Rota dediğin gibi NJ Cup’a çevrilecek mecbur, onun için de daha çok uzun bir süre var. Nasıl idare edecek ZSJ burayı merak konusu.

Akashi

the front man
Konular
653
Beğeni sayısı
2,219
PG Nakit
930
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
ZSJ'a o kadar kötü rakipler veriyorlar ki şu dönemde NJ Cup'ı alan adam kemeri alırsa yapacak hiçbir şeyi olmamasına rağmen reigni kötü anılacak. Sırada Goto var ve onu da yeneceği çok belli. Yıllardır adam bir yerde ana kemer alsın diye bekliyorum ve onun da içine ediyorlar şimdilik. Umarım NJ Cup kazananını da yener de reign oradan sonra çıkışa geçer.

Brave Dragon

Rainmaker
Konular
7
Beğeni sayısı
91
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
ZSJ'a o kadar kötü rakipler veriyorlar ki şu dönemde NJ Cup'ı alan adam kemeri alırsa yapacak hiçbir şeyi olmamasına rağmen reigni kötü anılacak. Sırada Goto var ve onu da yeneceği çok belli. Yıllardır adam bir yerde ana kemer alsın diye bekliyorum ve onun da içine ediyorlar şimdilik. Umarım NJ Cup kazananını da yener de reign oradan sonra çıkışa geçer.
Hocam kelebek kemerin en iyi saltanatı onda bence. İyi gidiyor şu an. Muhtemelen Tanahashinin son yılı olduğu için o da yatar 1-2 maç Zsjye.

Konular
213
Beğeni sayısı
1,084
PG Nakit
330
Kariyerindeki en iyi ana kemer reignin PWG kemeriyle olması üzüyor

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: