Fenerbahçe Yine Açıklama Yapmış

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Konular
28
Beğeni sayısı
774
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
TFF, Galatasaray'ı kollamak istemiyor çıldırsınlar diye açıklama yapan bir asbaşkana sahip kulüp; her hafta bu minvalde demeçler verse ne olur vermese ne olur? Kaldı ki bahsi geçen maçta karşılıklı penaltılar verilmemişken.

Kulüp başkanları ve teknik direktörleri (Anadolu takımları için diyorum) büyük takımlardan feyz alıp her hafta hakemlere sallamaya başladı artık onların da bir geçerliliği kalmadı; bir hafta daha kovulmadan işlerine devam edebilmek için dikkatleri başka yere çekmekten sıkılmayacaklar gibi duruyor. (E: Göztepe'nin TW hesabından paylaştığını gördüm şimdi, bu mevzu iyice trajikomik hale döndü. Gerçekten holigan olsam rahatsız olabilirdim belki de dozajında fanatiklikle alabildiğine eğleniyorum bu tip hengamelerde. Hangi takım olduğundan da bağımsız.)

Forumdaki Fenerbahçeli arkadaşlara da soruyorum; bu açıklamaları görünce herhangi bir şeye dair hareketlenme isteğiniz oluşuyor mu? Siz sıkıldınız mı ne diyorsunuz?

Ali Alptekin Bal

Weißes Fleisch
Konular
4
Beğeni sayısı
30
PG Nakit
0
Muhabbet iyicene 1-9 gece mesaisi çay molası muhabbetine döndü. Zaten en büyük problem haksızlık olduğunu düşündüğün halde sadece konuşmakta ve bunu haftalık rutin haline getirmekte değil mi? Yap bir değişiklik yap bir hareket ve göster tepkini. Ne yapıyorsan yap ligten mi çekiliyorsun gerekli şekilde tepkini mi gösteriyorsun, taraftarınla birlikte bir hareket ile mi tepkini gösteriyorsun orasını bilemem ama sadece konuşmakla olacak iş değil orasını bilirim der geçerim.

Konular
1,978
Beğeni sayısı
988
PG Nakit
700
Favori Güreşçi
CM Punk
1
Bir Galatasaraylı olarak yorum yapmam ne kadar doğru olur bilmiyorum ama her Galatasaray maçı sonrası 6 paragraf ''Galatasaray, pis, kötü, kaka'' tarzı açıklama yapılması ve kendi hatalarından hiç bir şekilde ders çıkartılmadan sadece rakibe saldırarak bir şeyler hedeflenmesi çok üzücü gelmeye başladı. Fenerli arkadaşlarda rahatsızlıklarını dile getirmeye başlamışlar genel olarak da yani ben okumadan sadece gülüp geçiyorum. Her hafta ChatGPT'ye ''Galatasaray'a şikeci yaftası yapıştıracak 6 paragraflık bir metin hazırla'' yazıp önüne gelen cevabı tweet olarak paylaşıldığına inanmaya başlıyorum artık.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: