NJPW Wrestle Kingdom 19 Spoiler: AEW International Title and NEVER Openweight Title Match

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

12 dakika 42 saniye süren ve oldukça gitgel içeren bu maçın galibi, yaptığı Raging Fire'nin ardından rakibini tuşlayan Konosuke Takeshita oldu. Don Callis, NEVER Openweight ve AEW International Şampiyonu olan Konosuke Takeshita'ya kemerlerini teslim etti ve elini havaya kaldırdı. Bu sırada kolları bağlı, kaşları çatık bir şekilde Tomohiro Ishii'nin bu maçı izlediğini gördük. Shingo Takagi arka alana götürülürken, kendisine yardım eden kişiyi ittirdi, bir hayli sinirliydi kendisi. Bu sırada Konosuke Takeshita iki kemeri ile ring dışına çıktı ve ayağa kalkan Tomohiro Ishii'nin karşısına geçti. Bir süre atışmalarının ardından arka alana dağıldılar.​

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
SSE'daki takımlar maçından sonra beklentinin altında kaldı, iyi maç ama o kadar. Ishii'nin niye title shot aldığını hala bilmiyorum fakat NJ'de daha fazla Takeshita izlemekten de şikayetçi değilim.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
AEW adamının yatmayacağı çok belli olduğu için, kazanan da belliydi benim için, ondan dolayı pek sıcak bakamadım. Ishii'de de herhalde birkaç kişinin kasedi falan var diye düşünüyorum.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi