NJPW Wrestle Kingdom 19 Spoiler: AEW International Title and NEVER Openweight Title Match

KAT

tsuji fan
Konular
285
Beğeni sayısı
561
PG Nakit
1,235
RPG Karakteri
Kofi Kingston
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
1

12 dakika 42 saniye süren ve oldukça gitgel içeren bu maçın galibi, yaptığı Raging Fire'nin ardından rakibini tuşlayan Konosuke Takeshita oldu. Don Callis, NEVER Openweight ve AEW International Şampiyonu olan Konosuke Takeshita'ya kemerlerini teslim etti ve elini havaya kaldırdı. Bu sırada kolları bağlı, kaşları çatık bir şekilde Tomohiro Ishii'nin bu maçı izlediğini gördük. Shingo Takagi arka alana götürülürken, kendisine yardım eden kişiyi ittirdi, bir hayli sinirliydi kendisi. Bu sırada Konosuke Takeshita iki kemeri ile ring dışına çıktı ve ayağa kalkan Tomohiro Ishii'nin karşısına geçti. Bir süre atışmalarının ardından arka alana dağıldılar.​

Sikiru

Foreverglade
Konular
62
Beğeni sayısı
1,128
PG Nakit
340
RPG Karakteri
"Scapegoat" Jack Perry
SSE'daki takımlar maçından sonra beklentinin altında kaldı, iyi maç ama o kadar. Ishii'nin niye title shot aldığını hala bilmiyorum fakat NJ'de daha fazla Takeshita izlemekten de şikayetçi değilim.

Netuno

The Last World Beater
Konular
224
Beğeni sayısı
2,204
PG Nakit
1,095
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
AEW adamının yatmayacağı çok belli olduğu için, kazanan da belliydi benim için, ondan dolayı pek sıcak bakamadım. Ishii'de de herhalde birkaç kişinin kasedi falan var diye düşünüyorum.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: