RPG Piknik Çantası

Kras Mazov

Tractatus
Konular
38
Beğeni sayısı
1,876
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Velveteen Dream’i çiftlikte tek başına görüyoruz. Mahsulleri suluyor, ürünlerin etrafındaki pisliği temizleyip bahçesinin etrafının üzerinden tırmıkla geçiyor. Hazır olan sebzeleri topladıktan sonra yenilerinin tohumlarını toprağa ekiyor. Bütün bu işleri yaparken kendi kendine konuşup hissettiği yalnızlıktan da kurtulmaya çalışıyor.

ogmd26q.jpg
2e34erj.jpg

Velveteen Dream: Anlamıyorum, aile olmak gerçekten böyle bir şey mi? Burada her şeyi kendim mi yapmam gerekiyor? Hak ettiğimiz hazineler ailemize geçince tek çalışan kişi kendimmiş gibi hissediyorum. Tabi bunu herkes hisseder. Herkes kendisinin en iyi işi yaptığını ve bulunduğu yeri taşıdığını düşünür; ama çok azı bunu gerçekten başarır. Aileyi muhafaza etmek ve bu aileyi koruyabilmek… Gerçekten yürek isteyen bir iş; ancak tek başına yapılmaması gereken bir iş. Ailem, insanlarım sizleri arıyorum; ama sizleri bulamıyorum. Bazılarını bedenen göremiyorum, bazılarını da ruhen. Randall, beni hayal kırıklığına uğrattın. 5 kişinin geri almaya çalıştığı o şampiyonluğu sadece bir haftada başkasına teslim ettin. Bray bunun için Sole Survivor oldu, ben bunun için Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu ortaya koydum, bize ihanet edildi ve arkamızdan vurulmaya çalışıldı. Buna rağmen biz sana bu şampiyonluğu teslim ettin. Bize borçlusun, hanemize onu geri getireceksin ve o şampiyonluğu bir kez daha kaldıracaksın. Sana kızsam da sinirlensem de şunu biliyorum ki biz aileyiz. Seni motive etmek için orada sana sinirlendim, sana direktifler verdim ve belki de kalbini kırdım. İnan bana bu şirketin tek gerçek ailesinin ayakta tutabilmek için kırılan kalplerin hiçbir önemi yoktur. Biz Bray ile birbirimize gire gire ailemizi genişlettik ve gerçek bir aile inşaa ettik. Onun yanındaki iki kişi ve benim eklemelerim…

"BENİM VİZYONUMLA BU AİLE GERÇEK BİR AİLE OLDU ANLIYOR MUSUN?"

giyqdhe.jpg
hgb1stx.jpg

Velveteen sinirine hakim olamayıp elindeki yumurtayı sıkarak kırıyor. Bunu yanındaki tavukların yanında yapmasa daha iyi olabilirdi belki.

Velveteen Dream: Bray bir karar alınmadan önce her zaman ortak hareket edilmesi gerektiğini sen söylerdin; ama görüyorum ki birisi bizden habersiz open challenge yapıyor öbürümüz de Bryan Danielson’ın kapısına gidiyor ve üzerine kötü bir karşılama görüyor. Eğer bütün bunları birbirimizden habersiz yapacaksak biz neden aileyiz? Neden Wyatt Family’iz? Ya da şunu sorayım;

gerçekten de wyatt family miyiz?

Velveteen Dream: Bryan Danielson’dan o şampiyonluğu almanı istiyoruz ve alacağını da biliyoruz, peki bunu böyle mi yapacağız? Birbirimizin yanından rüzgar gibi fırlayıp farklı patikalardan mı gideceğiz? Bu saçmalığı ben toparlıyorum görüyor musun? Randy’e ben çeki düzen veriyorum, Jackie’yi hizaya getiriyorum, tarlayla ilgileniyorum ve sen kenarda Slammylerini sayıyorsun. İnsanlar neden "Dream Family" söylentisi yayıyor bir düşün bakalım. Amcaoğlu, bu ailenin hakkını çok uzun süredir veriyorsun; ama bir gün bu işin hakkını veremezsen açtığın boşluğa parazitler dolar, nifak tohumları ekilir ve herkes dağıtır. Bu ailede bir lider yok evet bu doğru; ama bu ailede herkes de eşit çalışmalı ve herkes de ailesine eşit derecede çok sahip çıkmalı. Slammyler için tebrik ederim köylüm, geçen sene ben de üç tane Slammy almıştım ve o ödüller bana bela olmuştu. Bunların sana bela açmasına izin verme. Biz arkanda değilken uzaklara açılma. Rowan, Strowman, ailemin geri kalanları… Artık ayrı iş yapmayalım ve her adımı beraber atalım. PGW Şampiyonluğu, PURE Şampiyonluğu, Takımlar Şampiyonluğu… Hepsi bizim olacak. Bu ailedeki tek şampiyon ben olmayacağım.

Dream tarlada işlerini bitirdikten sonra üstünü giyip kenara atmış olduğu lastığın üzerine oturup konuşmaya devam ediyor.

n3hpenk.jpg

Velveteen Dream: Tek şampiyon demişken… Jackie, naber? Bilmen gerekiyordu ki bu yolda hiç birimize altın tepsiyle bize bir şey takdim edilmedi, sana da edilmeyecekti. Sana yardım edecektim; ama etmiş olduğum yardımı değerlendiremedin ve üzerine beni tehdit ettin. BENİ! Sana şu ailede sahip çıkan tek kişiyi de karşına aldın ve ne olduğunu gördün. Senin için halen geç değil Jackie. Ama görüyorsun ki Dünya Ağırsiklet Şampiyonu benim ve PGW Şampiyonluğu da Bray’e bakıyor. PURE Şampiyonluğunu da Orton’un geri kazanacağını düşünecek olursak yaptığın hatadan pişman olup, ayağıma gelip benden özür dilediğin takdirde TV Şampiyonluğuna seni yönlendirebiliriz. Sakın o şampiyonluğu küçümseme Jackie, o şampiyonluk beni ben yapan şampiyonluk ve aynı zamanda beni şirketin en başarılı ana kemer şampiyonu eden bir şampiyonluk. Lütfen bana geri gel canım ailem, seni buraya ben dahil ettim. Orton’u buraya ben dahil ettim, eğer Jericho emekli olmasaydı onu da buraya ben dahil edecektim. Sizler benim biriciklerimsiniz. Ben de ana kemer şampiyonu olmadan önce TV Şampiyonuydum. Seni kendi yolumdan götürmek istiyorum. Bu çamurlu yolda senden önceki günah keçisi bendim. Bu yolun sonuna ulaşabilmek için her şeyimi verdim. Sen ise dün sadece bir tümseğe takıldın. İzin ver seni eğiteyim, yeteri kadar piştiğinde belki de sahip olmuş olduğum şampiyonluğu sana kendim takdim ederim. Bana kızgın olduğunu anlayabiliyorum, beni sorguladığını görebiliyorum; ama bazı şeyleri gerçekten görebildiğini anladığında beni bul. Aileyi, hiyerarşiyi, kimin söz sahibi olduğunu siktir et, ben sözün ta kendisiyim Jackie. Aramızda yaşananlar sadece senin eğitiminin bir parçasıydı. Sen hırçın bir çocuksun, günün sonunda seni adam edeceğim evlat. Güzel bir piknik için illa ki bir piknik çantasına ihtiyacın yok, bazen de bazı şeyleri kendin yapmalısın.

DREAM
OVER

Velveteen oturmuş olduğu lastiğin üzerinden kalkıp tarladan ayrılıyor.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: