Royal Rumble'da Bu Geri Dönüşleri Görür Müyüz?
The Lunatic Fringe kafkef Katılım 2 Tem 2023 Konular 1,044 Mesajlar 7,587 Beğeni sayısı 1,523 PG Nakit 2,280 Konum Compton Favori Güreşçi Shawn Michaels 1 Yönetim Perşembe saat 20:16'de #1
Gloom mrs foley's baby boy Katılım 2 Tem 2023 Konular 2,190 Mesajlar 11,409 Beğeni sayısı 1,762 PG Nakit 400 1 Yorumcu Yönetim Perşembe saat 20:18'de #2 3 numara çok eğlendirir ya.
KALKTI!!!! Husband of World Katılım 2 Tem 2023 Konular 54 Mesajlar 11,197 Beğeni sayısı 3,519 PG Nakit 1,545 RPG Karakteri Val Venis Favori Güreşçi John Cena Yorumcu ELITE Turnuva Kazananı Perşembe saat 20:26'de #3 Rusev osssssssssssurttu.
Baylaz Gifted Talent Katılım 20 Ağu 2024 Konular 41 Mesajlar 418 Beğeni sayısı 121 PG Nakit 210 Favori Güreşçi AJ Syles, Utami Hayashishita, IYO SKY. Perşembe saat 20:37'de #4 Rock baba gelsin gerisini iplemeyiz.
RDT B-K-B WHO? Katılım 11 Tem 2023 Konular 52 Mesajlar 1,107 Beğeni sayısı 273 PG Nakit 2,835 Konum Trabzon RPG Karakteri Dario Cueto & Matt Cardona Favori Güreşçi Sami Zayn Ayın Üyesi ELITE Cuma saat 00:13'de #5 Maven baba kesin maçta bu arada. Hatta maçtan sonra kalıcı rol alır şirkette.
BerzerkBryan Boliever Katılım 26 Tem 2023 Konular 656 Mesajlar 2,819 Beğeni sayısı 660 PG Nakit 500 Konum İstanbul RPG Karakteri Tyler Breeze Favori Güreşçi Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley 1 Yönetim Cuma saat 00:16'de #6 RDT' Alıntı: Maven baba kesin maçta bu arada. Hatta maçtan sonra kalıcı rol alır şirkette. Genişletmek için tıkla ... Valla sevinirim güzel olur. Her ne kadar imkansız olsa da şu adamı çok görmek istiyorum:
RDT' Alıntı: Maven baba kesin maçta bu arada. Hatta maçtan sonra kalıcı rol alır şirkette. Genişletmek için tıkla ... Valla sevinirim güzel olur. Her ne kadar imkansız olsa da şu adamı çok görmek istiyorum:
RDT B-K-B WHO? Katılım 11 Tem 2023 Konular 52 Mesajlar 1,107 Beğeni sayısı 273 PG Nakit 2,835 Konum Trabzon RPG Karakteri Dario Cueto & Matt Cardona Favori Güreşçi Sami Zayn Ayın Üyesi ELITE Cuma saat 00:17'de #7 BerzerkBryan' Alıntı: Valla sevinirim güzel olur. Her ne kadar imkansız olsa da şu adamı çok görmek istiyorum: Genişletmek için tıkla ... Hala yaş almamış. Kötü ayrılma durumu yok. Geldiği gibi yine jobberımsı bir şey olur ama ister misin? İsterim.
BerzerkBryan' Alıntı: Valla sevinirim güzel olur. Her ne kadar imkansız olsa da şu adamı çok görmek istiyorum: Genişletmek için tıkla ... Hala yaş almamış. Kötü ayrılma durumu yok. Geldiği gibi yine jobberımsı bir şey olur ama ister misin? İsterim.
BerzerkBryan Boliever Katılım 26 Tem 2023 Konular 656 Mesajlar 2,819 Beğeni sayısı 660 PG Nakit 500 Konum İstanbul RPG Karakteri Tyler Breeze Favori Güreşçi Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley 1 Yönetim Cuma saat 00:21'de #8 RDT' Alıntı: Hala yaş almamış. Kötü ayrılma durumu yok. Geldiği gibi yine jobberımsı bir şey olur ama ister misin? İsterim. Genişletmek için tıkla ... Hallelujah gimmick'i şu an için tam renk katar bence keşke zamanında MITB'i yakmasaydılar.
RDT' Alıntı: Hala yaş almamış. Kötü ayrılma durumu yok. Geldiği gibi yine jobberımsı bir şey olur ama ister misin? İsterim. Genişletmek için tıkla ... Hallelujah gimmick'i şu an için tam renk katar bence keşke zamanında MITB'i yakmasaydılar.
RDT B-K-B WHO? Katılım 11 Tem 2023 Konular 52 Mesajlar 1,107 Beğeni sayısı 273 PG Nakit 2,835 Konum Trabzon RPG Karakteri Dario Cueto & Matt Cardona Favori Güreşçi Sami Zayn Ayın Üyesi ELITE Cuma saat 00:22'de #9 BerzerkBryan' Alıntı: Hallelujah gimmick'i şu an için tam renk katar bence keşke zamanında MITB'i yakmasaydılar. Genişletmek için tıkla ... Bence o gimmick ile MITB vereceklerine IC falan verselerdi. Mr. Perfect ile benzer kalem bir ürün çıkardı.
BerzerkBryan' Alıntı: Hallelujah gimmick'i şu an için tam renk katar bence keşke zamanında MITB'i yakmasaydılar. Genişletmek için tıkla ... Bence o gimmick ile MITB vereceklerine IC falan verselerdi. Mr. Perfect ile benzer kalem bir ürün çıkardı.
Gloom mrs foley's baby boy Katılım 2 Tem 2023 Konular 2,190 Mesajlar 11,409 Beğeni sayısı 1,762 PG Nakit 400 1 Yorumcu Yönetim Cuma saat 00:23'de #10 RDT' Alıntı: Hala yaş almamış. Kötü ayrılma durumu yok. Geldiği gibi yine jobberımsı bir şey olur ama ister misin? İsterim. Genişletmek için tıkla ... Her türlü renk katar kısa vadede.
RDT' Alıntı: Hala yaş almamış. Kötü ayrılma durumu yok. Geldiği gibi yine jobberımsı bir şey olur ama ister misin? İsterim. Genişletmek için tıkla ... Her türlü renk katar kısa vadede.