Liv Morgan'ın Saltanat Durumu

Netuno

The Last World Beater
Konular
224
Beğeni sayısı
2,197
PG Nakit
1,095
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
bg,f8f8f8-flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8.jpg

Gördükçe içimde oluşan his.

Baylaz

Gifted Talent
Konular
41
Beğeni sayısı
121
PG Nakit
210
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
Geçiş şampiyonu olduğunu düşünmen…
Hocam bu kadın şampiyon olduğu süre boyunca Rhea ile içi bomboş bi feuddaydı. Akılda kalır momentlarında ya Dom ile yiyişiyordu ya Rhea'dan dayak yiyordu. Şu feudu Summerslam'de bitirip Liv'e adam akıllı bi yol çizseydiler veya bu hafta Raw'da kemeri koruyup şu saçmalığa son verirse geçiş şampiyonu olmadığına inanırım.

Olur da Rhea'ya kaybederse, kemeri Rhea için Wrestlemania'ya kadar meşgul eden bi geçiş şampiyonundan ileriye geçemez benim için.

Gloom

mrs foley's baby boy
Konular
2,190
Beğeni sayısı
1,762
PG Nakit
400
1
Hocam bu kadın şampiyon olduğu süre boyunca Rhea ile içi bomboş bi feuddaydı. Akılda kalır momentlarında ya Dom ile yiyişiyordu ya Rhea'dan dayak yiyordu. Şu feudu Summerslam'de bitirip Liv'e adam akıllı bi yol çizseydiler veya bu hafta Raw'da kemeri koruyup şu saçmalığa son verirse geçiş şampiyonu olmadığına inanırım.

Olur da Rhea'ya kaybederse, kemeri Rhea için Wrestlemania'ya kadar meşgul eden bi geçiş şampiyonundan ileriye geçemez benim için.
Aynı şekilde ben de Rhea’yı geçip yoluna bakmasını istiyorum zaten. Başka ne izletebilir bize merak ediyorum. Çok iyi bir şampiyon olduğu gibi bir düşüncem yok ama Rhea dışınsa da bir izlemek lazım.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: