TNA’den Free Agent Olan İsimler!

Hülya Avşmaz

ALL HAIL STARCREAM!
Konular
134
Beğeni sayısı
618
PG Nakit
340
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
“Speedball” Mike Bailey, Steph De Lander, Kushida, Aiden Prince, Bhupinder Gujjar, Jade Chung ve Trent Seven. Bu isimlerden WWE’de ya da diğer şirketlerde görmek istediğiniz biri var mı ?

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,589
Beğeni sayısı
4,828
PG Nakit
4,185
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Konular
19
Beğeni sayısı
228
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Şu herifin ismi bir yerde gördüm mü anksiyetem öyle böyle azmıyor. NJPW'da da hiç sarmazdı, NXT'de de bir gram sarmadı. Umarım bu seviyelere geri dönmez bir daha.
Bu adamın olması gereken tek yer 205 Live. Onun üstünde sarmaz.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,589
Beğeni sayısı
4,828
PG Nakit
4,185
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Styles Clash

littlefinger
Konular
97
Beğeni sayısı
2,071
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
AJ Styles
Şu herifin ismi bir yerde gördüm mü anksiyetem öyle böyle azmıyor. NJPW'da da hiç sarmazdı, NXT'de de bir gram sarmadı. Umarım bu seviyelere geri dönmez bir daha.

Kushida iyi bir jr heavyweight NJPW gibi şirketlere uygun bir isim. Ancak onda Marufuji ve Kenta gibi jr heavyweightten, aceliğe yükseltecek karizma yoktu diyebilirim. Bir de güreşi bu iki adama göre soft kalıyordu.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,589
Beğeni sayısı
4,828
PG Nakit
4,185
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Aries güreşti orada. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim hahdkakdkala.
Aries'ın Neville'a kemeri kaybettikten sonra dışarıda kameraya yansıyan pozu, hala ne zaman görsem patlatıyor. ŞADFSŞLKKŞLDAFSKŞLDFSAKŞLDFASŞKLFDS

Kushida iyi bir jr heavyweight NJPW gibi şirketlere uygun bir isim. Ancak onda Marufuji ve Kenta gibi jr heavyweightten, aceliğe yükseltecek karizma yoktu diyebilirim. Bir de güreşi bu iki adama göre soft kalıyordu.
Jr. Heavyweight'te de sarmıyordu ki ağabey beni, cidden karizma vakumu falan herif yani. Ki bunu örtecek düzeyde aman aman bir güreşi de yoktu, ortalamanın biraz üstü bir güreşçi sadece.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: