Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Site Hakkında
İstek & Öneri
Foruma Dair İstek ve Önerileriniz | Ocak 2025
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 317107" data-attributes="member: 4"><p>Hak ederek aldığını günleri görmek dileğiyle Kero'm, teşekkür ediyorum güzel dileklerin için.</p><p></p><p></p><p>Yeni gelişme oldukça forumu haberdar edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın, bu konuda ekstra özen gösteriyoruz.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Kariyer incelemesi kısmına atabilirsin Kuti, düz mantık olarak bakarsak bir takımın kariyerini incelemiş oluyorsun sonuçta.</p><p></p><p>Forumu ilk açtığımız dönemde Yaz Sohbetleri şeklinde, yazılı halde bunu yapmıştık. Sonrasında [USER=126]@Heartbroken Kid[/USER] kardeşim sesli sohbette bunu denedi ama 1-2 bölüm sonra müsaitlikler olmadı, ayarlanmadı vs. derken kaldı. Uzun zamandır bu tarzda sosyal bir etkinlik düzenlemediğimiz için yapabiliriz aslında böyle bir şey. Ama Ramazan dönemi mi yaparız, yoksa yine Yaz Sohbetleri şeklinde mi yaparız onu bir düşünmemiz lazım.</p><p></p><p>Etkinlik haftalarına katılım çok çok düşük olduğu için sadeleştirmeye gittik, halihazırda programda bulunan etkinlik haftalarına katılım istediğimiz düzeyde artış eğilimi gösterirse 1 değil birden fazla bile etkinlik haftası ekleyebiliriz sene içerisine. Ezcümle bu aslında bizim değil, üyelerin belirleyeceği bir şey.</p><p></p><p>Sefsusan'ın haklılığını KÖR OLSANIZ BİLE GÖRECEKSİNİZ... diyerek geelim burayı da.</p><p></p><p>Sistem olarak bunu yapabilmemiz mümkün değil senin de söylediğin gibi. Forumu ilk açtığımız dönemde Xenforo'da bulunan birçok eklentiyi forumda denedik (bkz. story özelliği), çoğu da sevilen eklentiler olmuştu aslında ama foruma yük bindiği için birçoğunu kaldırmak zorunda kaldık.</p><p></p><p>Kemer tarihçeleri yok evet, bununla ilgili bir çalışma yapabiliriz. Yönetim ekibindeki birkaç isimle beraber koordine olabilirsek neler yapabileceğimize bakalım bu konu hakkında. Teşekkür ediyorum önerilerin için Kutay.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 317107, member: 4"] Hak ederek aldığını günleri görmek dileğiyle Kero'm, teşekkür ediyorum güzel dileklerin için. Yeni gelişme oldukça forumu haberdar edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın, bu konuda ekstra özen gösteriyoruz. Kariyer incelemesi kısmına atabilirsin Kuti, düz mantık olarak bakarsak bir takımın kariyerini incelemiş oluyorsun sonuçta. Forumu ilk açtığımız dönemde Yaz Sohbetleri şeklinde, yazılı halde bunu yapmıştık. Sonrasında [USER=126]@Heartbroken Kid[/USER] kardeşim sesli sohbette bunu denedi ama 1-2 bölüm sonra müsaitlikler olmadı, ayarlanmadı vs. derken kaldı. Uzun zamandır bu tarzda sosyal bir etkinlik düzenlemediğimiz için yapabiliriz aslında böyle bir şey. Ama Ramazan dönemi mi yaparız, yoksa yine Yaz Sohbetleri şeklinde mi yaparız onu bir düşünmemiz lazım. Etkinlik haftalarına katılım çok çok düşük olduğu için sadeleştirmeye gittik, halihazırda programda bulunan etkinlik haftalarına katılım istediğimiz düzeyde artış eğilimi gösterirse 1 değil birden fazla bile etkinlik haftası ekleyebiliriz sene içerisine. Ezcümle bu aslında bizim değil, üyelerin belirleyeceği bir şey. Sefsusan'ın haklılığını KÖR OLSANIZ BİLE GÖRECEKSİNİZ... diyerek geelim burayı da. Sistem olarak bunu yapabilmemiz mümkün değil senin de söylediğin gibi. Forumu ilk açtığımız dönemde Xenforo'da bulunan birçok eklentiyi forumda denedik (bkz. story özelliği), çoğu da sevilen eklentiler olmuştu aslında ama foruma yük bindiği için birçoğunu kaldırmak zorunda kaldık. Kemer tarihçeleri yok evet, bununla ilgili bir çalışma yapabiliriz. Yönetim ekibindeki birkaç isimle beraber koordine olabilirsek neler yapabileceğimize bakalım bu konu hakkında. Teşekkür ediyorum önerilerin için Kutay. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Site Hakkında
İstek & Öneri
Foruma Dair İstek ve Önerileriniz | Ocak 2025
Menü
Giriş yap
Kayıt ol