1 Yıl Önce Bugün: MJF’in Kara Günü

Hülya Avşmaz

filizkemalfanaccount
Konular
129
Beğeni sayısı
587
PG Nakit
340
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Feud burada bitmiş mesela. Bundan sonraki 1 yılda bu ikili arasında ne oldu mesela?
Feud aslında burada tekrar alevleniyor ve Adam Cole, MJF dostluğu sonlanıyor. Buradan sonra MJF ara verip ardından Cole sakatlandığı için bugüne kadar uzadı maalesef.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
51
Beğeni sayısı
246
PG Nakit
2,735
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Feud aslında burada tekrar alevleniyor ve Adam Cole, MJF dostluğu sonlanıyor. Buradan sonra MJF ara verip ardından Cole sakatlandığı için bugüne kadar uzadı maalesef.
ROH TTC oldukları süreci falan izledim konudaki momente kadar biliyorum izledim bütün olaylarını ama buradan sonra mesela bugüne kadar uzamış. 1 yıl sürmüş. Yani arada hiç bir şey yapılamadıysa niye devilin Adam Cole çıkması olayı erken yapıldı mesela. Yönetilememiş bir süreç.

Hülya Avşmaz

filizkemalfanaccount
Konular
129
Beğeni sayısı
587
PG Nakit
340
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
ROH TTC oldukları süreci falan izledim konudaki momente kadar biliyorum izledim bütün olaylarını ama buradan sonra mesela bugüne kadar uzamış. 1 yıl sürmüş. Yani arada hiç bir şey yapılamadıysa niye devilin Adam Cole çıkması olayı erken yapıldı mesela. Yönetilememiş bir süreç.
Orası doğru yönetimi aşırı iğrençti ve zaten feud öyle eski ana kemer sahibi ile yakın dostu arasında değil de sanki random iki güreşçi arasındaymış gibi işlendi.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
51
Beğeni sayısı
246
PG Nakit
2,735
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Orası doğru yönetimi aşırı iğrençti ve zaten feud öyle eski ana kemer sahibi ile yakın dostu arasında değil de sanki random iki güreşçi arasındaymış gibi işlendi.
Bir kere olaylar yeniden başlamadan önce Adam Cole ihanet etmişti MJF mağdurdu falan ama bir anda MJF heel Adam Cole face falan oldu neye dayanarak bu geçiş yapıldı diye sormak mantıksız çünkü bir anda birbirlerinin önüne atıldılar hikaye zaten havada kalmıştı. (Rockstar'ın AGENT oyunu gibi)

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: