DUYURU DEV ÇEKİLİŞ | 10 Kişiye 1 Aylık Netflix Hediye Ediyoruz (w/ dnmzwrestling)

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,544
Beğeni sayısı
4,805
PG Nakit
4,185
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Herkese iyi haftalar ve musmutlu seneler diliyorum. 2025 senesi umarım hepimize güzellikler getirir ve sağlığımızı, huzurumuzu koruyabileceğimiz bir yıl olur. Yeni yıla girerken bu işin adeti olarak sizlere ve Türkiye’de profesyonel güreş ile ilgilenen herkese bir hediyemiz olsun istedik.

Instagram’a katıldığı günden beri çok başarılı bir grafik çizen, özellikle mizahi postlarıyla istatistiksel olarak da çok başarılı işlere imza atan değerli kardeşim Doğukan Dönmez’in sayfası @dnmzwrestlng ile ortak bir çekiliş yapalım istedik. Hem WWE’nin Türkiye’de legal ve ulaşılabilir bir platforma kavuşmasının şerefine, hem de yılbaşında bizden de bir hediye olması maksadıyla tam 10 kişiye 1 aylık Netflix üyeliği hediye ediyoruz. Üyeliğin kapsadığı 1 ay boyunca hem 6 Ocak’ta gerçekleşecek olan Netflix’teki ilk RAW şovunu, hem de 1 Şubat’ta gerçekleşecek olan Royal Rumble 2025 şovunu izleyebileceğinizi de belirtelim. Kaçırmak istemeyeceğiniz şahane bir fırsat ayağınızda yani…

Çekilişe dair katılım şartları ve diğer her şey yukarıya bıraktığım gönderide yazıyor. Herkese bol şans diliyorum.​

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,544
Beğeni sayısı
4,805
PG Nakit
4,185
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Burası PG değil mi olm.
Olm adam Profesyonel Güreş | WWE Türkiye Forum yazmış ya kocaman işte askskwldjwşdkwşndwlsnls. Forum ana sayfasında bu şekilde yazıyor hiç dikkat çekmemiş galiba.

Deeppy

THE FINAL B0SS
Konular
536
Beğeni sayısı
871
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Olm adam Profesyonel Güreş | WWE Türkiye Forum yazmış ya kocaman işte askskwldjwşdkwşndwlsnls. Forum ana sayfasında bu şekilde yazıyor hiç dikkat çekmemiş galiba.
QDJAJDAJFAJF İlk kez görüyorum...

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: