RPG Plan

Lindir

PG.com Kullanıcısı
Konular
19
Beğeni sayısı
168
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Drew McIntyre
hq720.jpg

Arka alandayız. JD McDonagh ringde Bryan Danielson'ın kutlamasını izlerken Finn Balor'ın derin düşüncelere daldığını görüyoruz. JD gözünü ekrandan ayıramıyor.

JD McDonagh: Görüyor musun Finn? Şu an ringde her şeyin sahibi olan bu adam Bryan Danielson. Hani debut yaptığımız gece hayatını siktiğimiz adam. Onu çiğneyerek en yüksekten bu ormana girdiğimiz adam! Şimdi bir bize bak bir de ona bak. Durumun rezilliğinin farkında mısın? Ben farkındayım dostum. Bu durum hiç de hoşuma gitmiyor. Evet Carlito'yu geri kazanmalıyız ve Dark STG'yi gebertmeliyiz ama her şeyden önce başka bir şeye ihtiyacımız yok mu? Ne olduğunu biliyorsun. Zirveye çıkmamız için tek bir şeye ihtiyacımız var.

JD, Finn'e doğru yaklaşıyor. İkili birbirine bakıp aynı anda aynı şeyi söyleyeceklerini sanıyorlar.

hqdefault.jpg

JD McDonagh: Bir plana!

Finn Balor: Damian'dan kurtulmaya...

JD şok olmuş bir şekilde Finn'e bakıyor.​

GBB

👑
Konular
44
Beğeni sayısı
1,895
PG Nakit
460
finn-balor-jd-mcdonagh-annonces-10-ans-ott.jpg

Finn Balor: Bunu söylemek beni de yaralıyor fakat Priest bizi geriye çekiyor.

JD şaşırmış ve kafası karışmış bir şekilde Balor'a bakıyor.

Finn Balor: Tekrardan güçlü bir Judgement Day istiyorsun değil mi? O zaman Survivor Series gecesini tekrardan hatırla ve iyi düşün Jordan. O gece kimlerin emek verdiğini ve kimlerin hiçbir bok yapmadığını hatırla. Maçın son saniyesine kadar beni ayakta kalan son adam yapmak için kıçını yırttığın anları hatırla. Benim tüm çabamı hatırla. Hatırladın değil mi? Korkunç bir geceydi. Fakat tüm bunların bir hiç uğruna gerçekleştiğini hatırlamak sana nasıl hissettiriyor? Izdırap veriyor değil mi? Başından beri her yere emirler yağdıran, seni tehdit dahi eden bir adamın maçın başından dayağı yiyip elenip tüm sorumluluğu bize bırakması fakat tüm bunlara rağmen senin bu maça girmeye bile layık görülmemen nasıl hissettiriyor? Seni ezen adamdan daha fazla uğraşmana rağmen geldiğimizden beri tüm şan ve şöhreti o adamın elinde bulundurması sana nasıl hissettiriyor? Artık bu arkadaşlık boyutunu geçti JD. Ben enayi değilim. Eğer sen enayi olmaya devam etmek istiyorsan... Seçim senin.

b8a09-16868457879163-1920.jpg

Fakat bir ses onların konuşmasını bölüyor.​

jaques

clk
Konular
45
Beğeni sayısı
1,444
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
"No, este presidente nuestro de Balor no puede vender a este Damian. No puedes vender, Finn Balor. No puedes vender a Damian. Nunca puedes venderlo. Vendámoslo y veamos, querido Sr. Finn. No se trata de gasolina, no puedes venderla. Él no puede vender"

maxresdefault.jpg

Bu ses odaya yeni giren Dominik Mysterio'dan geliyor. Balor anlamasa da gülerken onun pek keyfi yok gibi duruyor.

Dirty Dom: Dejavú... Öyle hissettirmiyor mu? Sanki siktiğimin döngüsünde takılıp kalmışız, her hafta aynı konuşmaları yapıyormuşuz gibi hissediyorum. Daha büyük sözler, daha radikal kararlar alıp gecenin sonunda aynı yere dönüyoruz...Buraya. Bu sikik odaya dönüyoruz ve aynı konuşmaları yapıyoruz. Dark STG denen mahlukatı Survivor Series için ayarlamak benim fikrimdi ve inan ki bundan pişman değilim. Carlito'yu ona pazarlamak da senin fikrindi ve bu ne kadar şeytanca dursa da başka çaremiz yoktu. İkimiz de gecenin sonunda taktiksel anlamda haklı çıktık. Eğer başarısızlığımıza bir neden arıyorsak bunu karmaya atabiliriz. Mevzu buysa bunu da Survivor Series gecesi ödedik. Fakat mesele karma değil de somut bir figür ise... İşte o zaman kazılacak bir mezar var.

Dom soluklanıyor.

Dirty Dom: Carlito'yu geri mi getirmemizi istiyorsun? Hay hay. Damian'ı indirmemizi mi istiyorsun? Oldu bil. Bir taşla iki kuş vurmaktan başka şansımız yok. Fakat bu işi bitirdikten sonra artık ben de bir şeyler isteyeceğim "abi". Bence zamanı geldi ha ne dersin? Kaybetmekten ve bahane uydurmaktan çok sıkıldım. Hem de çok sıkıldım... O çantayı istiyorum. Aylardır bu ekip için yaptığım onca şeyden sonra bence bana bunu borçlusunuz. 25 Ocak gecesi bir bahaneyle daha eve dönecek sabrım kalmadı. Bu yüzden San Diego'dan elimde Money in the Bank ile ayrılmak zorundayım. Judgement Day çantayı Dominik Mysterio'ya, poster çocuğuna kazandıracak.

dae3d7fcac9f6301b075486b630aefe5

Dirty Dom: Aksi takdirde... papito out.

Dom son söylediği sözden sonra kendinden emin bir şekilde Balor'a bakıyor. Balor ise durumun ciddiyetini fazlasıyla anlamışcasına ona kafa sallıyor. JD endişeli gözlerle Dom'a bakarken kameralar kapanıyor.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: