RPG 𝖂𝖎𝖓𝖙𝖊𝖗 𝖔𝖋 𝖂𝖞𝖆𝖙𝖙𝖘

Ensiferum

eater.of.worlds
Konular
77
Beğeni sayısı
1,099
PG Nakit
240
Wyatt Family'i arenanın dışında görüyoruz. Kan lekeli pikabın kaportası adeta kupa müzesine dönüşmüş durumda, Randy ve Dream'in şampiyonluklarıyla beraber üç Slammy ödülü aracın üzerinde dururken Bray Wyatt elleri cebinde pikabın önünde duruyor. Ailenin diğer üyeleri de kameraya bakarken Wyatt söze giriyor.

2pspuks.png

Bu senenin hasadı epey bereketli oldu.. Wyatt Family, aylardır yaptığı şeyi yaparak damgayı vurdu. Ama arka alanda halen itirazı olanlar görüyorum adamım, bizim bu endüstriyi bir dozer gibi ezdiğimizin farkına varmayanlar olduğunu, hakkımızda hain fısıltıların kol gezdiğini duyuyorum. Ama bu güzel, eğer bütün PGW bize aynı anda biat etseydi bütün bu curcunanın hiç bir eğlencesi kalmayacaktı. Diş bileyen bir aslanı dize getirmek, yaralı bir hayvana eziyet etmekten yeğdir. PGW'de bizimle beraber yükselen yeni güçler olduğunu görebiliyorum. Ve bu, benim kanımı kaynatıyor, beni heyecanlandırıyor... Slammy Awards dediğimiz zaman PGW çöplüğü aslında bütün sene-i devriyesinin muhasebesini yapıyor. İyiler ve kötüler bir kara tahtaya yazılıyor ve dönüp baktığın zaman 2024'te neler olduğunu görebiliyorsun. Ve manzara o ki, elimizde tuttuğumuz şeyler 2024'ün Wyattların yılı olduğunu ispatlar nitelikte! Ama... her ne hikmetse Judgment Day'i katlettiğimiz günden bu yana bir kara rüzgarı tenimde hissedebiliyorum. Bir savaş yaklaşıyor madamlar ve mösyöler, nerede olacağını, kimlerin savaşacağını bilmiyorum ama yaklaştığını kemiklerimde hissedebiliyorum. Ve bu savaş yaklaşırken, Ailemizin çevresinde leş kargası gibi gezerek etimizi parçalamaya çalışan adamları da dikkatli bir şekilde izliyorum. Bir.. "Dream Family" den söz ediliyor.. (Wyatt sırıtıyor) Velveteen'le, Ailemizin Dünya Şampiyonuyla aramızda bir güç mücadelesi olduğunu düşünüyorlar. Ve, evlatlarımın Velveteen'in iplerini oynattığı birer kuklaya dönüştüğünü iddia ediyorlar. İşin aslı şu ki, savaş meydanında sırtımızı yere getiremeyenler saray entrikalarıyla bu aileye bir son yazabileceği hayaline kapılmış. Ama biz biriz, ve buradayız. O stage'e hep beraber çıktığımızda, elimizde tuttuğumuz gücün büyüklüğünü biliyorduk. Bütün aleme bir mesaj gönderdik: Elinizde ne varsa hepsini almaya geliyoruz diye.. Ve Aralık ayı biterken masaya şöyle bir dönüp bakarsanız bütün çipler Wyatt Ailesinin önüne serilmiş vaziyette. Ama.. kasa bizim bu kumarda hile yaptığımızı düşünüyor ve bizden çalmak istiyorsa, Angelico'dan daha iyi bir krupiyer bulmaları gerekecek. Burada bir liderlik mücadelesi yok. Sadece zaman kendini tekrar ediyor, nasıl ki her büyük imparatorluğun bir çöküşü varsa, birileri de evrenin bir şeyler yaparak Wyatt Family'i paramparça hale getirmesini arzuluyor. Ama bunu başaramazlar adamım. Survivor Series bizim için nihai bir amaç değil, sadece bir ısınma turuydu. Bir çeşit ara sıcak. Şimdi ise ana yemeklerin sırası yaklaşıyor ve geleceğe şöyle bir baktığım zaman neler olacağını görebiliyorum adamım. Tag Team unvanları için sahip olduğumuz hakkı hala saklıyoruz, avını bekleyen bir aslan edasıyla bekledik.. Dişimize yakışır bir av için bekledik ama görüyorum ki o altınlar, sirk ucubeleri arasında heba olup gidiyor. 2025'te evlatlarım kendilerine ait olan takım unvanlarını geri alacak ve Wyatt Family, bir kez daha takımlar divizyonu üzerindeki hükmünü ilan edecek. Velveteen Dream, nasıl 2025'e Büyük Altın'ı hakimiyetinde tutarak girdiyse bu seneyi onunla bitirecek. Ve biz onun arkasını kollamak, düşmanlarını yok etmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Taşeronu olduğumuz için değil, aynı ağacın bir başka kökü olduğunu, kalbinin ve ruhunun bizim bir parçamız olduğunu bildiğimiz için. Ve Randy Orton… (Wyatt, Randy'e bakıyor sırıtarak) Randy Orton, tepeye asılacak olan büyük ödülü, Money in the Bank çantasını alarak hem benim hem de Velveteen'i güvence altına alacak. Zira benim sabrım kalmadı: O PGW Şampiyonluğunu Güney'e götürmeden rahat uyku uyumayacağım. Unvanı kim tutarsa tutsun, Money in the Bank'te o altından bir ısırık istiyorum. Ve iki büyük altın bizim kontrolümüze geçtiği zaman, kimse bizi çantayla tehdit edemeyecek. Zira pusuya düşürülmemiz halinde, altınımızı Aileye geri getirmek için Engerek hazır bekliyor olacak: PURE Şampiyonu ve sıradaki Mr. Money in the Bank.. Görüyorsunuz ya komşular; bize hangi ismi takarsanız takın tek bir şey çok açık: PGW bizim çöplüğümüz, istediğimiz zaman girer ve istediğimiz zaman çıkarız. Ama hiç bir gelişimizde de (Wyatt pikabın üstündeki unvanları ve ödülleri işaret ediyor) haracımızı almayı ihmal etmeyiz.

Wyatt kahkaha atarken kamera Randy Orton ve Velveteen Dream'e dönüyor..

@Kras Mazov @Arthur Morgan

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: