Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Ricky Starks & AEW Açmazı Hala Devam Ediyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Sikiru" data-source="post: 310695" data-attributes="member: 57"><p>Tüm bunlar arasında etikliği tartışılabilecek tek mevzu sakatlığın sözleşmeye ek süre yazması, Fenix'te olan yani. (Orada da bana doktor vermiyorlar diye iftira attı, muhtemelen olağan iyileşme sürecini erkene çekip sakat sakat güreşmeye razı gelerek sözleşmeye ek süre yazmasın diye o da) Sözleşme imzaladığın yer senin altına imza ettiğin şartları karşılıyorsa "1 sene çalmak" diye bir şey de yok. Ne TK'yi savunuyorum ne de güreşçiler gül çiçek TK tü kaka tarafındayım. Ricky'nin başka şirketlerde niye çalıştırılmadığı - daha doğrusu duyurulup niye iptal edildiğinin içyüzünü öğrenebilsek çoğu şey de çözülür. Ricky'nin 1 senede ekranda gözüküp kazanacağı çok az şey varken sözde mobbing pr'ıyla hiçbir şey yapmadan ve muhtemelen ekran önünde alabileceğinden fazlasını hiçbir şey yapmayarak ve tatil postları atarak alıyor, demek istediğim bu.</p><p></p><p>Janela'nın dediğine göre Ricky'nin GCW şovlarına duyurulup geri çekilmesi durumu Ricky'lik değil çünkü sitemi direk TK'yeydi, zaten Effy mevzusunun bu kadar ciddiymiş gibi konuşulması da bu yüzdendi. Fakat 1 ay geçmedi Jericho FB öncesi Cardona'ya saldırmaya GCW'ya geldi. Jericho'nun nüfuzuyla Ricky bir tutulabilir mi, ya da Jericho'ya "diğer çalışan" muamelesi yapabilir misin? İyi ya da kötü TK'in yönetim şekli bu = yeterince nüfuzun yoksa yönetici haklarımı kullanırım diyor. Tüm dramları şeffaflıkla bilmek mi daha iyi, bunun üzerinden sis perdesi yaratıp personayı beslemek mi? İlk mesajıma geliyorum, TK haklıdır doğrudur demiyorum, geçmişte açıkça başarısız ve komik durumlara düştü. Fakat elmayla armutu ayırmak lazım, anti-TK olacağız diye Ricky'e çizilen imajın da boku çıkıyor bir noktada. Ethan Page dışında (ki AEW'den çok önce indielerde isim yapmış bir adamdır o da) WWE'ye gitti başarılı oldu diyeceğimiz insan yok doğru dürüst. Ricky bile Copeland'la olan meşhur segmente kadar iplenmiyordu yani kimi kandırıyoruz. İş hiçbir zaman etik meselesi olmadı, Ricky çoğu diğer sorunlu güreşçi gibi altına imza attığı sözleşmenin haklarını alıyor ve AEW'dan ayrılmayı yokuşa sürmüyorsa dahi platformda olmak için can atmadığı da kesin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sikiru, post: 310695, member: 57"] Tüm bunlar arasında etikliği tartışılabilecek tek mevzu sakatlığın sözleşmeye ek süre yazması, Fenix'te olan yani. (Orada da bana doktor vermiyorlar diye iftira attı, muhtemelen olağan iyileşme sürecini erkene çekip sakat sakat güreşmeye razı gelerek sözleşmeye ek süre yazmasın diye o da) Sözleşme imzaladığın yer senin altına imza ettiğin şartları karşılıyorsa "1 sene çalmak" diye bir şey de yok. Ne TK'yi savunuyorum ne de güreşçiler gül çiçek TK tü kaka tarafındayım. Ricky'nin başka şirketlerde niye çalıştırılmadığı - daha doğrusu duyurulup niye iptal edildiğinin içyüzünü öğrenebilsek çoğu şey de çözülür. Ricky'nin 1 senede ekranda gözüküp kazanacağı çok az şey varken sözde mobbing pr'ıyla hiçbir şey yapmadan ve muhtemelen ekran önünde alabileceğinden fazlasını hiçbir şey yapmayarak ve tatil postları atarak alıyor, demek istediğim bu. Janela'nın dediğine göre Ricky'nin GCW şovlarına duyurulup geri çekilmesi durumu Ricky'lik değil çünkü sitemi direk TK'yeydi, zaten Effy mevzusunun bu kadar ciddiymiş gibi konuşulması da bu yüzdendi. Fakat 1 ay geçmedi Jericho FB öncesi Cardona'ya saldırmaya GCW'ya geldi. Jericho'nun nüfuzuyla Ricky bir tutulabilir mi, ya da Jericho'ya "diğer çalışan" muamelesi yapabilir misin? İyi ya da kötü TK'in yönetim şekli bu = yeterince nüfuzun yoksa yönetici haklarımı kullanırım diyor. Tüm dramları şeffaflıkla bilmek mi daha iyi, bunun üzerinden sis perdesi yaratıp personayı beslemek mi? İlk mesajıma geliyorum, TK haklıdır doğrudur demiyorum, geçmişte açıkça başarısız ve komik durumlara düştü. Fakat elmayla armutu ayırmak lazım, anti-TK olacağız diye Ricky'e çizilen imajın da boku çıkıyor bir noktada. Ethan Page dışında (ki AEW'den çok önce indielerde isim yapmış bir adamdır o da) WWE'ye gitti başarılı oldu diyeceğimiz insan yok doğru dürüst. Ricky bile Copeland'la olan meşhur segmente kadar iplenmiyordu yani kimi kandırıyoruz. İş hiçbir zaman etik meselesi olmadı, Ricky çoğu diğer sorunlu güreşçi gibi altına imza attığı sözleşmenin haklarını alıyor ve AEW'dan ayrılmayı yokuşa sürmüyorsa dahi platformda olmak için can atmadığı da kesin. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Ricky Starks & AEW Açmazı Hala Devam Ediyor
Menü
Giriş yap
Kayıt ol