PPV’leri 2 Geceye Bölme Olayı Durmalı

Hülya Avşmaz

filizkemalfanaccount
Konular
122
Beğeni sayısı
559
PG Nakit
325
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
WM’den sonra MITB ve Royal Rumble’ın da iki gece olacağı konuşulmaya başlandığı için yazma gereği duydum.
IMG_3062.jpeg

Şirketlerde gereksiz fazla kemer/ünvan olduğunu ve bunların çoğunun ilgi çekmediğini düşünen birisi olarak: 2 geceye bölme işini Far Cry 4’ün sonu ile bir görüyorum. Gerçek sonu görmek ve hikayeyi tamamlamak için DLC almak gerekiyor. Bazıları “ilgimi çekmeyen maçlar diğer gecede” diye tek geceyi izliyor olabilir ama benim şu ana kadar görmek istediğim maçlar sürekli iki geceye de bölünmüştü. Zaten kaçak izleyen insanlar olduğumuz için çok ses çıkarma hakkımız yoktu önceden ama artık Netflix üstünden resmi izleyecek olan kişiler olarak “cidden 2 gece PPV izlemek istiyor muyuz?” diye düşünmeden edemiyorum. Özetle ünvan sayısının azaltılması ve PPVlerin tek gece olmasını isteyen birisi olarak fikirlerimi belirtmek ve sizinle bu konuyu tartışmak istedim.

Hülya Avşmaz

filizkemalfanaccount
Konular
122
Beğeni sayısı
559
PG Nakit
325
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
New Japan'in halt yemesi olsa da, ben WM'nin 2 gün olmasını yanlış bulmuyorum. Diğer ppvlerde gerek yok.
Tek gece olan WMler daha doyurucuydu bence. Tek bir gecede bir sürü büyük maça sahiplerdi. Şimdi ise 2 geceye yeterince hikaye çıkmadığı için gecede iki tane güzel maç olup devamı doldurmalık boş maçlar gibi hissettiriyor.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: