Matt Cardona'yı telefonda konuşurken görüyoruz. Sanıyoruz ki açık alanda tek başına zaman öldürürken meşgul edilmiş.
Matt Cardona: Çok uzun zaman geçti ve hazır hissediyorum. Yeterince dinlendim ve doktorlar da ufak pürüzlerin kalktığını söylüyor. Peki sen bu işten emin misin?
???: Televizyondan mı seyretmek istersin yoksa biletini ayarlayayım mı?
Matt Cardona: Orada olacağım.
Cardona bir anda arkasını dönüyor ve kamerayı fark ediyor. Ardından hızlıca kamerayı kapıyor.
Matt Cardona: Gerçekten uzun zaman oldu ve yeniden ana akımın önüne düşmek için iyi bir teklif aldım. Yani sanırım. Molse Center'a gidiyoruz bakalım bizi neler bekliyor.
Bu cümlelerin ardından ekrandaki görüntüler hızlanıyor ve Cardona'nın Molse Center yolculuğunu hızlı bir şekilde izliyoruz. Arenaya yaklaştığı zaman ise yavaş yavaş kamufle olmaya çalışıyor.
PGW Survivor Series Ana Olay Başlamadan Hemen Önce
Matt Cardona: Şov oldukça heyecanlı geçiyor. Sakatlığımın iyileşmesini beklerken şovları daha detaylı bir şekilde takip etme fırsatım oldu ve şunu söylemeliyim ki yeniden buralarda olmayı dört gözle bekliyorum. Ekranda bir şeyler beliriyor hadi bakalım neymiş.
Matt Cardona: Brett Major olarak doğ. Zack Ryder olarak öl. Matt Cardona olarak yeniden doğ ve... kaybol? Değişen şartlar diyelim ancak yeniden ortaya çıkma zamanı. Hala buradayım. Bunu iyi yakalamam lazım başka bir şey geliyor evet...
Matt Cardona: Bunu beğendim Zack'in elinden kim geçtiyse burada Chelsea'ye yeşil filtre atmışlar. Şu harfler... bunları not alayım anladığım şeye mi çıkacak? MzAa...
Matt Cardona: Ah... Cody... Dostum... Fakat yeni bir dönem ve sadece ben varım...
Matt Cardona: EVET! Her zaman hazırım ve her zaman trend topic'im! Şu harflerin içinde de yine harfler var bir saniye... TcTk... Sanırım görüntüler bu kadar. Şu harfler... MzAaTcTk... MATT... zack... farklı bulmacalar denemişler dediğim gibi HAZIRIM!
Görüntüler yeniden hızlanmaya başlar ve ring içindeki aksiyondan bazı kesitler gösterilir ekranda. Finalde Wyatt maçı kazanır o sırada ekran kararır.
Cardona'yı araba sürerken görüyoruz kamerayı kontrol ediyor.
Matt Cardona: Gerçekten çok iyiydi. Seyircilerin yarattığı atmosferi çok özledim ve ringin kokusunu o mesafeden bile hissedebildim. Tedavim süresince garajımdaki ringe bile inemedim güreşmeyi çok özledim bunun için yaratılmışım resmen. Telefonum titriyor... mesaj gelmiş. "Sonraki şova hazır ol maçın var." Bu kadar çabuk mu? Kontrat detaylarını bile konuşmadık. Neyse bağımsız arenada kim kontrat imzalıyordu ki? Sonuçta hazırım.
PAYBACK 58 Şovu Arka Alanı
Matt Cardona: İşte başlıyor. Bu arenada bulunmak çok iyi ve ne göreceğiniz ise artık belli bakalım maçım gelene kadar neler olacak.
Matt Cardona: Bu da ne? Hee... Tersten okumam lazım. Z! True Long Island Story... bunu yapmayalı 10 sene oldu sanırım. Bence denenebilir.
Matt Cardona: Çok iyiymiş bu neleri koymuşlar ki? Birleşik Devletler ve Kıtalararası kemerleri... tamam... Rated R ekranı... Edge hiç PGW'da güreşti mi? Ooo! Şu dilimleyici gördüm canım yandı. Nick Cage ile yaptığım maçı beni yeniden yarattı teşekkürler Page. Matt Cardona oluşumda Indiana Jones'un da payı çok. Indy God'ı PGW'da yeniden izleyeceğimize eminim bunu hissediyorum. Sami Zayn'in çıktığı bu maç efsaneydi fakat aynı şeyi yıllar önce yaşadım ve inanılmazdı çocuklar. CM Punk! Hala dinleniyor galiba. Ara sıra Chicago'ya gidiyorum. Neville'in yerine girdiğim maç kariyerimin en önemli anı olabilir. Tabii ki rahmetli Zack Ryder için bunu söylüyorum. MAJOR! John Major! Tüm kariyerim bir Major olarak başlamıştı ve bakıyorum da çok bir etkisi olmamış. İzlemeye devam ediyorum bakalım kim gelecek? OOOOOO...
Kamera birden kapanıyor ancak farklı bir görüntü ile tekrar açılıyor.
Matt Cardona: HAHAHAHAAHA! Harika! Evet bunu da açıklamış olayım PGW'da Major Wrestling Figure Podcast'i göreceksiniz özel konuklarım da olacak. Ayrıca ismim güreşçilerle yazılmış ve bu figürlerin hepsi evimde var. PGW özel seri çıkarıyor mu koleksiyonumu genişletmem lazım özellikle bir Dark STG figürü koleksiyonum için özel bir parça olabilir. (Dışarıdan birsi sesleniyor.) Ne? Kimmiş? Carlito mu? İlk maçım için iyi bir rakip. Son zamanlarda zorluk yaşıyor ve mental problemleri falan... ııı... şey... Cardona dönemi başlıyor.
Cardona'nın hazırlandığı anları hızlıca izliyoruz. Ardından Cardona'nın ortaya çıkış anlarını detaylıca izliyoruz. Cardona'nın girişini de izledikten sonra Carlito ile olan maçını kesit kesit izliyoruz. Cardona'nın mağlup olmasının ardından kamera seyircilerin arasından arka alanın yolunu tutuyor ve Cardona da kısa sürede kamerayı yakalıyor.
Matt Cardona: Ringin içinde bulunmayı gerçekten özledim çocuklar bu harikaydı. Profesyonel güreş gerçekten harika bir şey. İlk maçımda yenilmiş olmamın hiçbir önemi yok. Elimde fırsatlar var kendi yöntemlerim var. 1'i 10 yapmak kolay ama önemli olan 0'ı 1 yapabilmek. Ben güreşi ne kadar özlemişsem seyirciler de beni o kadar özlemiş. Bir hiç olarak sektörün zirvesinde çırpındığım yıllardan güreşin kör noktalarına inip bir süperstar olmaya kadar her şeyi yaptığım bu kariyeri artık yeni bir seviyeye taşımanın zamanı. Brett Major olarak başlayıp Zack Ryder olarak sizlerin desteğini aldığım muhteşem günlere oradan kovulup Matt Cardona olarak yeniden doğuşuma kadar geldiğim bu serüveni yeni bir bölüme geçirmenin zamanı. Bugünü iyi not alın çocuklar. Tarihin en iyi bağımsız güreşçisi artık ana akımı ele geçirmeye geliyor. YENİDEN!
Cardona kameradan uzaklaşırken bir anda arkasını dönüp kameraya koşuyor.
Matt Cardona: WOO! WOO! WOO! YOU KNOW IT!