Hayırlı Olsun Rampage Kalkıyor!

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
9
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Şu lanet şirket batıyor diye seviniyorum ama bir yandan da gene WWE tek alternatif olup eski haline döner diye korkuyorum.
Ne batması, yeni tv anlaşmasıyla daha az şovla daha fazla para kazanacak adamlar, ayrıca Fox ile görüştükleri biliniyor yeni şovları için.

Huma

huma
Konular
41
Beğeni sayısı
178
PG Nakit
150
Üstte yazılanlara katılmıyorum. Güreşçiler adına çok kötü haber. 1 saat ekran süresinin azalması maalesef sayısız güreşçinin TV önünde maça çıkma fırsatını kaçırmasını sağlayacak. Sunulan ürünü beğenin veya beğenmeyin, güreşçilerin bu tercübeden mahrum kalması hem arka alanda moral bozukluğuna hem de Dynamite ve Collision'ın kalitesininin düşmesine sebep olacaktır. Umarım yerini dolduracak bir şov koyarlar. En kötü Dark gibi Youtube'da ücretsiz yayınlanan bir şovu duyursunlar.

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
9
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Üstte yazılanlara katılmıyorum. Güreşçiler adına çok kötü haber. 1 saat ekran süresinin azalması maalesef sayısız güreşçinin TV önünde maça çıkma fırsatını kaçırmasını sağlayacak. Sunulan ürünü beğenin veya beğenmeyin, güreşçilerin bu tercübeden mahrum kalması hem arka alanda moral bozukluğuna hem de Dynamite ve Collision'ın kalitesininin düşmesine sebep olacaktır. Umarım yerini dolduracak bir şov koyarlar. En kötü Dark gibi Youtube'da ücretsiz yayınlanan bir şovu duyursunlar.
Ben sandığın gibi etkisi olacağını sanmıyorum çünkü çok önemli bir şov değildi, önemli isimler bulunmuyordu bile, Fox ile görüştükleri yeni şov işi olursa canlı bir şov olacağı için daha iyi olur şirket için, Rampage canlı olmadığı, cuma günleri geç saatte olduğu sürece insanların ilgisini çekebilen bir şov değildi.

Huma

huma
Konular
41
Beğeni sayısı
178
PG Nakit
150
Ben sandığın gibi etkisi olacağını sanmıyorum çünkü çok önemli bir şov değildi, önemli isimler bulunmuyordu bile, Fox ile görüştükleri yeni şov işi olursa canlı bir şov olacağı için daha iyi olur şirket için, Rampage canlı olmadığı, cuma günleri geç saatte olduğu sürece insanların ilgisini çekebilen bir şov değildi.
Ben Rampage'i önemsiz isimlere TV tecrübesi kazandırmaları açısından mantıklı buluyordum zaten.

Baylaz

Gifted Talent
Konular
19
Beğeni sayısı
69
PG Nakit
135
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
Hepsini Roh'a kaydırsınlar. Belki sonunda şu 3. Brand fikrinde başarılı olurlar.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: