NJPW Road to Tokyo Dome 2024 Spoiler: Mascara Kantan Su Tomato?

KAT

tsuji fan
Konular
323
Beğeni sayısı
583
PG Nakit
1,310
RPG Karakteri
Kofi Kingston
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
1

NJPW Road to Tokyo Dome turunun 4. gününün Kickoff'u, Makoto Abe'nin yaptığı duyurular eşliğinde başladı. Kendisi konuşmasını tamamladı, saygıyla eğildi. Makoto Abe'nin ringi terk ettiği sırada ringe doğru koşmakta olan maskeli bir güreşçinin olduğunu gördük. Bu Mascara Kantan Su Tomato'nun ta kendisiydi! Ringin içerisinde, ringin dört bir tarafını dolaşarak seyircilere doğru kulağını doğrulttu ve bir alkış ritmini başlatılmasına yol açtı. O geldikten sonra ringi terk etmeyen Makoto Abe, elindeki mikrofonu ona verdi. Mascara Kantan Su Tomato konuşmaya başladı. ''Hey, Korakuen Hall! (Salonda alkışlar) Coşmaya hazır mısınız? (Salonda alkışlar) Neden ben, Mascara Kantan Su Tomato, buradayım? Neden ta Meksika'dan kalkıp, Korakuen Hall'a geldim? Sebebi basit! Çünkü bu seri, ''Kantan Su Tomato Presents. Road to Tokyo Dome''!'' şeklinde konuştu.

Bunu demesinin ardından yumruğunu sıkarak elini havaya kaldırdı ve seyircilerin alkışları ile karşılaştı. Hız kesmeden kaldığı yerden devam etti. ''Haydi, bir kez daha soruyorum; coşmaya hazır mısınız? (Salonda alkışlar) Sesinizi daha da yükseltin! Coşmaya hazır mısınız? (Salonda alkışlar) Hey, Korakuen Hall! Coşmaya kararlı mısınız? (Salonda alkışlar) ''Kantan Su Tomato Presents: Road to Tokyo Dome'' başlıyor!'' Bunları da sözlerine eklemesinin ardından mikrofonu Makoto Abe'nin eline tekrardan verdi ve hızlı ringi terk etti. Ringin etrafında işaret parmağını havaya kaldırarak koşmasının ardından arka alana gitti.​

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: