Volkan Demirel, Şenol Güneş'in Elini Sıkmadı

Konular
213
Beğeni sayısı
1,053
PG Nakit
330
Ha bu arada AKP son seçim Hatay'ı kazandı tabii. Yorumsuz...
Eski MHP'li, belediyeciliği ile çok tartışılan ve şehrinde su yokken Hull City maçı izlemeye giden Lütfü Savaş yerine karşısındaki en büyük adaya kazandırdılar seçim özgürlüğü yok mu kardeşim sanane Atatürk falan paylaşıyon bir de.

30 yaşına merdiven dayamış adamsın hala yankı odası, beka sorunu, akp deme peşindesin tamam olm sensin ya valla sensin en büyük aslan da sensin en fenerli kudurtucu en muhalif de sensin. Hadi anladım her şeyi senin içinde bu camiasız şeytan kadar kötü olduğu için savunuyon da yani olm hiç mi öğretmediler sana empati yapmayı nerde ne konuşman gerektiğini falan. ÖSS'de 400+ puan yapan ablan yok mu olm senin? Öğretmedi mi sana empati yapmayı bazı şeylerin futboldsn önemli olduğunu? İlla anlaman için ananın falan soğukta enkaz altında kalması mı lazım? Travma geçirmen mı lazım

Konular
213
Beğeni sayısı
1,053
PG Nakit
330
AKP Hatay'da Maraş'ta şeçimi aldı, gs 2 maç az oynayıp şampiyon oldu, Volkan yıkılan evlerin sorumlularından olan Belediye Başkanı ile sırıtarak poz verdi ama suçlu Şenol Güneş oldu. Size iyi forumlar diyorum başka bir şey demiyorum.
İyi olur kral dışarı çıkarsın hava al gel. Yılbaşı falan da geliyor ortamda savun Şenolunu

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
8
Beğeni sayısı
214
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Bu adam 30 yaşında
Olum 25 yaşındayım ben Yusuf Sarı benden 1 sene büyük öyle hesapla derim.

Neyse konu bu değil ya zaten. İki saattir demediğimiz bir şey üzerinden drama kasmaya çalışıyosunuz forumdaki bazı adamlarda bu salakça hareketlerinizi çakmaya başladı. Olay bundan ibaret.

Konular
213
Beğeni sayısı
1,053
PG Nakit
330
Olum 25 yaşındayım ben Yusuf Sarı benden 1 sene büyük öyle hesapla derim.

Neyse konu bu değil ya zaten. İki saattir demediğimiz bir şey üzerinden drama kasmaya çalışıyosunuz forumdaki bazı adamlarda bu salakça hareketlerinizi çakmaya başladı. Olay bundan ibaret.
Önemi yok

Tamamdır kingo sensin

RiseGen

Go Further
Konular
5
Beğeni sayısı
89
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Delinin biri kuyuya taş atmış, 40 kişi çıkaramamış konusu olmuş biraz.

ANÇ ve Şenol Güneş'in zamanında yaptığı talihsiz (açıklamanın seviyesini çok normalleştiriyor ama neyse) açıklamadan sonra Volkan'ın tepkisi çok doğal. Volkan'da belki 15 yılda değişmeyen tek şey duygusallığıdır, nitekim yine duygusallığı ile hareket etmiş. Sanıyorum farkında olmayanlar var, umarım Volkan'ın depremde yaşadığı acı kimseye nasip olmaz. Kaldırılabilecek bir yük değil. PR peşinde olduğunu düşünmüyorum. Yoksa illa bir yerden bir dostu yüzleşme belgeseli çekerdi kendisine, bol deprem demagojili.

Şenol Güneş de mevzuyu biraz tersten anlamış. Zamanında yaptığı gibi takıntılarının üzerine gitmiş. Kafası çalışan adam ama en ufak haksızlık durumunda travmatik şekilde üzerine gidiyor. Son 7 yılı mütemadiyen böyle.

muad'dib

sholarch
Konular
14
Beğeni sayısı
620
PG Nakit
700
Favori Güreşçi
Rhea Ripley
Şenol'un ş'sini küçük yazayım da ne kadar sevmediğim belli olsun kanzi ya. 😎😎 Haklıyım, rezil olduğum falan da yok bro.

Şenol Güneş adamın dibidir. İçinde gram kötülük yoktur. Camiasına da şirin gözükmeye çalışmaz. Olayın sorumluları ile sırıtarak poz vermez. Şenol Güneş, "Hükümet, Gezi'de gençliğin önünü keserek hata yaptı." demiş adamdır.

Havanızı almaya devam edin.
Adam Şenol'un şsinden anlam çıkarıyor Jose şunlara maç verdin ya...

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: