Sevmediğiniz Ama Saygı Duyduğunuz Güreşçiler?

Baylaz

Gifted Talent
Konular
16
Beğeni sayısı
59
PG Nakit
85
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita
Herkesin vardır sevmediği fakat sektöre katkısından veya yaptıklarından veya bambaşka bi sebepten saygı duyduğu birileri.

Ben başlıyorum:
1000063056.jpg

Son düzenleme:

jaques

clk
Konular
44
Beğeni sayısı
1,372
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
7db89-17313565574440-1920.jpg

Gloom

blackbird fly away
Konular
2,162
Beğeni sayısı
1,724
PG Nakit
400
1

Baylaz

Gifted Talent
Konular
16
Beğeni sayısı
59
PG Nakit
85
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita
Cena'yı neden sevmiyon ya?

Valla Mox, Logan Paul falan diyeceğim ama hem sevmiyorum hem saygı duymuyorum.
Özellikle Pg döneminin sektöre izleyici sayısı yönünden katkı, kalitesi yönünden büyük zarar verdiğini düşünüyorum. Bu dönemin en büyük yıldızını kendi çerçevesinde incelediğimde de 1-2 feudu hariç gram ilgimi çekmiyor, maçlarında da ayrı sıkılıyorum. Sevmiyorum ama sektöre katkısı var mı var.

Hacken

Joe Hendry
Konular
18
Beğeni sayısı
1,485
PG Nakit
440
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Seth’i en tepeye yazarım listemde. Stili bana hitap etmeyip saygı duyduklarım var Pentagon Jr. gibi; bu tarzda olup cılkını çıkaranlar güreş katli yapıyor kanımca. Onlara pek saygı duyduğum söylenemez.

Konuyu epey beğendim eline sağlık.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
54
Beğeni sayısı
3,340
PG Nakit
1,495
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Seth’i en tepeye yazarım listemde. Stili bana hitap etmeyip saygı duyduklarım var Pentagon Jr. gibi; bu tarzda olup cılkını çıkaranlar güreş katli yapıyor kanımca. Onlara pek saygı duyduğum söylenemez.

Konuyu epey beğendim eline sağlık.
Ben de Seth diyebilirim ya buna. Özel hayatta berbat biri olduğunu düşünüyorum. Kibirli duruyor. SJW de üstelik. Fakat hem ring içi hem de promoda başarılı. İş disiplini de yüksek biri. Birkaç sene önce bir gauntlet maçına çıkmıştı. Roman'ı, Cena'yı bir kişiyi daha yenmişti. Bir unvana aday mı ne olmuştu. 50 dakika kadar güreşmişti haftalık şovda. Orada bayağı bir saygımızı kazandı.

Triple H'i de ekleyebilirim buraya. Aynı Seth gibi, iyi biri olduğunu düşünmüyorum ama kalp krizinden dönüp sevdiği şey için çabalaması, vs. takdire şayan. Sevmediğim çok güreşçi de yok zaten. Pekakalı değillerse seviyoruz.

GBB

👑
Konular
44
Beğeni sayısı
1,850
PG Nakit
420
Gunther-WWE-SummerSlam.jpg

Güncel ve hatta all-time en sevmediğim güreşçi olabilir ama ring içinden ötürü bir tık saygım var. Düzgün bir adam gibi duruyor gerçekte de.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: