Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Haftalık Şovlar
NXT
NXT Tartışma Konusu | 17.12.2024
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="The MANIAC" data-source="post: 307354" data-attributes="member: 19"><p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1869188826716897428[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1869190418811785660[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Oba Femi def. Axiom</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Femi The Fall From Grace için hamle yapıyor ama Axiom iki sayılık Hurricanrana ile karşılık veriyor. Axiom Altın Oran'ı yapıyor. Axiom'dan bir Missile Dropkick daha. Axiom ayağa kalkıyor. Femi Axiom'u havada yakalıyor. Femi'den Toss PowerBomb. Femi The Fall From Grace ile zafere ulaşıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1869191234947817863[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Sarah Schreiber, Eddy Thorpe ile kuliste bir görüşme yaptı. Sırf NXT Unvanını almak için kendi saldırısını sahnelemesine ne diyecek? Eddy çok zeki olduğunu çünkü her şeyi bilenleri kandırdığını söylüyor. Onun yaptığını başkası yapsa dahi olarak adlandırılırdı ama o hilekâr olarak etiketlendi. AVA, Eddy'nin bunu istediği kadar çarpıtmaya çalışabileceğini ama onun kestirmeden gittiğini söylüyor. Sözleşme imzalanmıştır, dolayısıyla bu konuda yapabileceği bir şey yoktur. Eddy, AVA'ya ona saldırmadığını hatırlatır. AVA, Eddy'ye ne isterse diyebilir ama gecenin sonunda ona yepyeni NXT Şampiyonu diyecek.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1869193229331001809[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Karmen Petrovic, Ashante THEE Adonis ile ne yapacağını bilemiyor. Dionn Lennox, Adonis'in ona yardım etmeye çalıştığını ve ondan özür dilemesi gerektiğini söylüyor. Petrovic ondan özür dileyeceğini söylüyor ve onun yanında aşırı savunmacı olduğunu itiraf ediyor. Adonis, Lennox'u ona sarılırken yakaladı ve buna çok üzüldü. Karmen Adonis'i sakinleştirmeye çalışırken Bay Stone ve Stevie Turner arka planda gizleniyor. Adonis Karmen'e şimdi Nikkita Lyons'a mesaj atacağını söyler.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1869194454608830560[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1869196591816384819[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1869196703351321057[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Meta Four def. Zaria & Sol Ruca</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Zaria F5 için hamle yapıyor ama Jackson araya giriyor. Legend, Zaria'yı üst ipin üzerinden atar. Jackson İntihar Dalışı'nı gerçekleştiriyor. Legend Boujee Bully Drop ile zafere ulaşıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1869197529037815826[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Tyriek Igwe, Tyson Dupont'a NXT'deki herkese iyi davranmaktan bıktığını, çünkü bunun takımlarını hiçbir yere götürmediğini söylüyor. Tyriek bunun çekler, galibiyetler ve şampiyonluklarla ilgili olduğunu söylüyor. Tyson, Tyriek'e, işinizi bir kaybeden gibi görünmeden de yapabileceğinizi hatırlatıyor. Wes Lee konuşmaya katılıyor. Wes, burada işlerin gerçekten nasıl yürüdüğünü yeniden değerlendirenin Tyson olması gerektiğini düşünüyor. Wes'e göre bu kıyasıya bir iş ve Tyriek de aynı enerjiyi korumalı. Tyriek Wes ile yumruk tokuşturur.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1869199794553434475[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Jaida Parker def. Wren Sinclair</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Sinclair Giyotin Boğma uyguluyor. Parker, Sinclair'i Dönen Sırt Yumruğu ile vuruyor. Parker zaferi almak için Hipnotik'i uyguluyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1869200360763441400[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1869200562404626720[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Gigi Dolin, Tatum Paxley ve Shotzi Blackheart Fatal Influence'ı ortadan kaldırmayı planlıyor. Unholy Union, Fatal Influence'ın birlikten çok kargaşa yarattığını söylüyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1869204847083311447[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1869205416715989372[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Nathan Frazer & Axiom def. Gallus (Nathan Frazer & Axiom NXT Tag Team şampiyonluklarını korudular)</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Axiom kendini etiketliyor. Frazer'dan bir Step Up Enzuigiri daha. Axiom, Avalanche Spanish Fly'a vuruyor. Axiom, Cannonball Senton ile Gallus'u dışarıya doğru savuruyor. Frazer Phoenix Splash ile zafere ulaşıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1869206252808474634[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Je'Von Evans'ın Hank & Tank ile 2025 için umutlandığını görüyoruz.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1869207591080894759[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Charlie Dempsey & Lexis King antrenman videosu. Lexis gerçekten de gelecek hafta Miras Kupası Şampiyonluk Maçına çıkacak.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1869209263324672383[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1869210014537191776[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Ethan Page: Özür dilerim, özür dilerim, millet, lütfen. Booker, Vic, çocuklar, çok özür dilerim. Burada gösterinin tadını çıkarmaya çalışan herkesten özür dilerim. Sakıncası yoksa bunu içimden atmak istiyorum. Herkesin beni yuhalamaya hakkı var. Dürüst olmak gerekirse, bu son birkaç haftadır evde aldığım enerjinin aynısı, bunu hak ediyorum. Beni izleyen hiç kimsenin bu ringe çıkmak için nasıl bir yolculuktan geçtiğimi anladığını sanmıyorum. Kimsenin aileme verdiğim sözleri anladığını sanmıyorum. Kızıma büyük olanı kazanacağıma dair söz verdim ve kazandım. Bunu burada, NXT'de yaptım. Şampiyon oldum. Ve sadece şampiyon olmakla kalmadım, bunu rekor sürede yaptım. Kevin Owens, Finn Balor ve Sami Zayn'den daha hızlı yaptım. Tarih yazdım. Kızıma verdiğim sözü tutmak için 18 yıl boyunca çalıştım ve başardım. Bunu onun için yaptım, oğlum için yaptım, karım için yaptım. Hepiniz istediğinizi yapabilirsiniz, biletinizi ödediniz, yuhalamak ya da tezahürat yapmak istiyorsunuz, sorun değil.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Şu anda karımla konuşmak istiyorum. Sen olmasaydın Ethan Page de olmazdı. Sen olmasaydın bu ringde duramazdım, bu ışıklar üzerimde olmazdı, bu kameralar üzerimde olmazdı, bu insanlar benimle hayatlarının en güzel zamanlarını geçiremezlerdi. Bırak ne istiyorlarsa yapsınlar. Senin sayende hayalimi yaşadım. İşte beni parçalayan kısım da bu. Başardım ama şimdi her kaybettiğimde sen kaybediyorsun, kızım kaybediyor, oğlum kaybediyor. Beni körü körüne destekleyen insanlar kaybediyor. Eve geldiğimde kızım çantama bakıp NXT Şampiyonluğunu arıyor ve eli boş dönüyor. Yoldayken karım bana oğlumun kazanamadığım için ağladığı video kasetlerini gönderiyor. Ve en kötüsü de eve döndüğümde karımın gözlerindeki hayal kırıklığını gördüğümde, işte o an içim içimi yiyor. Artık bunu sevip sevmediğimi bilmiyorum. Ve herkese karşı dürüst olmak gerekirse, gülümsememi kaybettim. Duygusal bir adam olduğum için benimle alay edebilirsiniz.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Je'Von Evans: Ethan, Ethan, Ethan, kardeşim, sadece buraya gelip orada söylediklerim için özür dilemek istedim, kardeşim. Nasıl davrandığını gördüm ama başkalarının başarılarını duymak çok da kötü hissettirmiyor, değil mi? Çünkü sen buraya geldiğinden beri tek duyduğumuz bu Ethan. Ethan Page şunu yaptı, Ethan Page bunu yaptı. Ve sen NXT'ye biraz ukala bir tavır ve ukala bir egoyla giriyorsun. Ama Ethan, bu gerçek sen değilsin, kardeşim. Bu gerçek sen değilsin, kardeşim. Ben gerçek Ethan Page'i tanıyorum. Hayır, beni gerçekten dinle. Dostum, bana bakmanı istiyorum. Heatwave'de gerçek Ethan Page'i gördüm. Önemli olan maçta ne yaptığın değil, maçtan sonra ne yaptığın. Unvanı kazandın, çocuklarına ve karına baktın, gözlerinin içine baktın ve seni seviyorum dedin. Ve sana karşı dürüst olacağım kardeşim, bunu herkes yapamaz.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">O maçtan sonra aileni gördüğünde yaşadığın sevinç, kardeşim, çocuklarını gördükten sonraki bakışın, karını gördükten sonraki bakışın, kardeşim, yüzündeki gülümseme, sadece sıradan bir gülümseme değildi, gururlu bir baba gülümsemesiydi. Bu gururlu bir koca gülümsemesiydi, kardeşim. Bu, hak ettiği yere gelmek için 18 yıl boyunca kıçını yırtan birinin gülümsemesiydi. Bu gülümseme senden geldi, kardeşim. Burada olmayı hak ediyorsun. Burada olmayı hak ettiğini biliyorlar, kardeşim. Ve şu andan itibaren, kardeşim, “Tüm Ego” yu bırak, gerçek seni görmek istiyoruz. Kız babasını görmek istiyoruz. Gururlu kocayı görmek istiyoruz. Gerçek Ethan Page'i görmek istiyoruz, kardeşim. Kimse söylemeyecekse, ben onlar adına söyleyeyim. Seninle gurur duyuyorum. NXT, seninle gurur duyuyor. Hey, bana bak, gerçekten, hepimiz seninle gurur duyuyoruz ve bunu tüm kalbimle söylüyorum.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Ethan Page: Teşekkürler, Je'Von. Dürüst olmak gerekirse, haklısın. Söylediğin her şey benim için her şeyi çok daha netleştirdi. Gülümsememi kaybetmekten değil, seninkini almaktan endişelenmeliyim.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Page, Evans'a mikrofonla vuruyor. Page, Evans'ı yere seriyor. Page, Evans'ın boynuna çelik bir sandalye geçiriyor. Page, Je'Von'a gerçek beni vereceğini söylüyor. Page sandalyeye acımasızca vuruyor ve Evans'ın ağzından kan gelmeye başlıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1869211281653198920[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Oba Femi, Trick Williams'a bu geceki maçında iyi şanslar diliyor çünkü kim kazanırsa kazansın, New Years Evil'da hükümdarla karşılaşacaklar. Oba, Trick'in kazanmasını umuyor çünkü unvanı ondan almak istiyor. Trick maçı dört gözle bekliyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1869211730246606952[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Stephanie Vaquer: Cora, benim sadece kurtulabileceğin bir tehdit olduğumu düşünüyorsun. Ama beni tanımıyorsun. Bir gecede dünyanın en iyi luchadorası olmadım. “İlk” buraya gelmek için yıllarca yorulmadan çalıştı. Ama önce Cora geldi. 2021'de imza attı ve NXT'nin yeni döneminin temsilcisi oldu. Bu arada, beni daha güçlü kılan büyük zorluklarla yüzleşmek için dünyaya çıktım. Şimdi buradayım. İstediğim yere geldim. Yolumu buldum. Ve Cora'nın olmak istediği her şey olacağım. Gelecek hafta, seni cehennemle tanıştıracağım.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]mOEjZ08mQ08[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]MeT5W5J5Ohc[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Trick Williams ve Eddy Thorpe arasındaki mücadele double pin ile sonuçlandı. (Trick Williams NXT Şampiyonluğunu korudu)</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Williams Koşan Çizme'den kaçıyor. Williams yan kafa kilidini ele geçiriyor. Thorpe Williams'ı ringin diğer tarafına savuruyor. Williams Thorpe'un etrafında koşuyor. Williams Thorpe'a iki omuz darbesi indiriyor. Williams Thorpe'u ringin diğer tarafına savuruyor. Thorpe dışarıda yeniden toplanıyor. Thorpe Williams'ın bacaklarını süpürüyor. Williams Thorpe'u anons masasına tekmeliyor. Williams Thorpe'un sırtına yumruk atıyor. Williams iki bıçak darbesi indiriyor. Williams Thorpe'u ringe geri yuvarlıyor. Williams, Thorpe'dan gelen bir clothesline'ı savuşturuyor. Thorpe Williams'ın üzerinden atlıyor. Thorpe'dan Sıçrayan Çapraz Gövde Bloğu. Thorpe'tan Mutfak Lavabosu. Thorpe onu orta tekmelerle takip ediyor. Williams, Thorpe'un İrlandalı kırbacından kurtuluyor. Williams'tan Pop Up Haymaker. Williams'tan iki sayılık Bacak Lariat. Williams Thorpe'a tekme atıyor. Thorpe Bacak Darbesi'nden kaçıyor. Thorpe, Williams'ı yere yuvarlayan bir Koşan Tekme atıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Reklam arası sırasında Thorpe maçın kontrolünü tamamen ele geçirdi. Thorpe Williams'ın karnına tekme atıyor. Bir snap mare hamlesinin ardından Thorpe, Williams'ın sırtına tekme atarak iki sayı kazandırdı. Thorpe cravate uyguluyor. Thorpe Muay Thai diz vuruşları yapıyor. Thorpe, Williams'a iki sayılık BrainBuster vuruşu yapıyor. Thorpe kravatı tekrar uyguluyor. Williams, Thorpe'un orta bölümüne saldırıyor. Thorpe, Williams'ın irish whip'inden kurtuluyor. Thorpe yere düşüyor. Thorpe Williams'ın üzerinden atlıyor. Thorpe Sıçrayan Çapraz Gövde Bloğu için hamle yapıyor, ancak Williams Sıçrayan Diz Darbesi ile karşılık veriyor. Williams saldırıyor. Williams'tan sıçrayan bir clothesline. Williams'tan Flapjack. Williams tekrar ayağa kalkıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Williams iki sayı için The Book End'e vuruyor. Thorpe itfaiyeci taşıma pozisyonundan kurtuluyor. Thorpe kombinasyon hücumunu yapıyor. Thorpe Alman Supleksi yaptı. Thorpe iki sayılık bir Dirsek Atışı yaptı. Önkol Değişimi. Thorpe'tan Dönen Sırt Tekmesi. Williams'tan Büyük Tekme. Thorpe, Step Up Enzuigiri ile karşılık veriyor. Williams'tan Dönen Topuk Tekmesi. Thorpe'dan Snap BackBreaker. Williams Kazıklı DDT'yi engelliyor. Standing Switch Exchange. Williams'tan Ölüm Vadisi Sürücüsü. Williams Thorpe'u ringin diğer tarafına savuruyor. Thorpe, The Impaler DDT'yi yapıyor ama bu sırada hakem yere düşüyor. Williams iki sayı için Thorpe'u yuvarlıyor. Thorpe'tan Alman Supleksi. Thorpe'dan iki Helluva Tekmesi. Williams zaferi almak için Thorpe'a The Trick Shot'ı indirdi. Hakemler çift cover yaptı ancak Thorpe'un ayağının alt ipin altında olduğunu fark etmedi. Gösteri yayından kalkarken AVA hakemlerle tartışıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">(ŞİKECİ HBK)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The MANIAC, post: 307354, member: 19"] [CENTER][MEDIA=twitter]1869188826716897428[/MEDIA] [MEDIA=twitter]1869190418811785660[/MEDIA] [B]Oba Femi def. Axiom[/B] Femi The Fall From Grace için hamle yapıyor ama Axiom iki sayılık Hurricanrana ile karşılık veriyor. Axiom Altın Oran'ı yapıyor. Axiom'dan bir Missile Dropkick daha. Axiom ayağa kalkıyor. Femi Axiom'u havada yakalıyor. Femi'den Toss PowerBomb. Femi The Fall From Grace ile zafere ulaşıyor. [MEDIA=twitter]1869191234947817863[/MEDIA] Sarah Schreiber, Eddy Thorpe ile kuliste bir görüşme yaptı. Sırf NXT Unvanını almak için kendi saldırısını sahnelemesine ne diyecek? Eddy çok zeki olduğunu çünkü her şeyi bilenleri kandırdığını söylüyor. Onun yaptığını başkası yapsa dahi olarak adlandırılırdı ama o hilekâr olarak etiketlendi. AVA, Eddy'nin bunu istediği kadar çarpıtmaya çalışabileceğini ama onun kestirmeden gittiğini söylüyor. Sözleşme imzalanmıştır, dolayısıyla bu konuda yapabileceği bir şey yoktur. Eddy, AVA'ya ona saldırmadığını hatırlatır. AVA, Eddy'ye ne isterse diyebilir ama gecenin sonunda ona yepyeni NXT Şampiyonu diyecek. [MEDIA=twitter]1869193229331001809[/MEDIA] Karmen Petrovic, Ashante THEE Adonis ile ne yapacağını bilemiyor. Dionn Lennox, Adonis'in ona yardım etmeye çalıştığını ve ondan özür dilemesi gerektiğini söylüyor. Petrovic ondan özür dileyeceğini söylüyor ve onun yanında aşırı savunmacı olduğunu itiraf ediyor. Adonis, Lennox'u ona sarılırken yakaladı ve buna çok üzüldü. Karmen Adonis'i sakinleştirmeye çalışırken Bay Stone ve Stevie Turner arka planda gizleniyor. Adonis Karmen'e şimdi Nikkita Lyons'a mesaj atacağını söyler. [MEDIA=twitter]1869194454608830560[/MEDIA] [MEDIA=twitter]1869196591816384819[/MEDIA] [MEDIA=twitter]1869196703351321057[/MEDIA] [B]Meta Four def. Zaria & Sol Ruca[/B] Zaria F5 için hamle yapıyor ama Jackson araya giriyor. Legend, Zaria'yı üst ipin üzerinden atar. Jackson İntihar Dalışı'nı gerçekleştiriyor. Legend Boujee Bully Drop ile zafere ulaşıyor. [MEDIA=twitter]1869197529037815826[/MEDIA] Tyriek Igwe, Tyson Dupont'a NXT'deki herkese iyi davranmaktan bıktığını, çünkü bunun takımlarını hiçbir yere götürmediğini söylüyor. Tyriek bunun çekler, galibiyetler ve şampiyonluklarla ilgili olduğunu söylüyor. Tyson, Tyriek'e, işinizi bir kaybeden gibi görünmeden de yapabileceğinizi hatırlatıyor. Wes Lee konuşmaya katılıyor. Wes, burada işlerin gerçekten nasıl yürüdüğünü yeniden değerlendirenin Tyson olması gerektiğini düşünüyor. Wes'e göre bu kıyasıya bir iş ve Tyriek de aynı enerjiyi korumalı. Tyriek Wes ile yumruk tokuşturur. [MEDIA=twitter]1869199794553434475[/MEDIA] [B]Jaida Parker def. Wren Sinclair[/B] Sinclair Giyotin Boğma uyguluyor. Parker, Sinclair'i Dönen Sırt Yumruğu ile vuruyor. Parker zaferi almak için Hipnotik'i uyguluyor. [MEDIA=twitter]1869200360763441400[/MEDIA] [MEDIA=twitter]1869200562404626720[/MEDIA] Gigi Dolin, Tatum Paxley ve Shotzi Blackheart Fatal Influence'ı ortadan kaldırmayı planlıyor. Unholy Union, Fatal Influence'ın birlikten çok kargaşa yarattığını söylüyor. [MEDIA=twitter]1869204847083311447[/MEDIA] [MEDIA=twitter]1869205416715989372[/MEDIA] [B]Nathan Frazer & Axiom def. Gallus (Nathan Frazer & Axiom NXT Tag Team şampiyonluklarını korudular)[/B] Axiom kendini etiketliyor. Frazer'dan bir Step Up Enzuigiri daha. Axiom, Avalanche Spanish Fly'a vuruyor. Axiom, Cannonball Senton ile Gallus'u dışarıya doğru savuruyor. Frazer Phoenix Splash ile zafere ulaşıyor. [MEDIA=twitter]1869206252808474634[/MEDIA] Je'Von Evans'ın Hank & Tank ile 2025 için umutlandığını görüyoruz. [MEDIA=twitter]1869207591080894759[/MEDIA] Charlie Dempsey & Lexis King antrenman videosu. Lexis gerçekten de gelecek hafta Miras Kupası Şampiyonluk Maçına çıkacak. [MEDIA=twitter]1869209263324672383[/MEDIA] [MEDIA=twitter]1869210014537191776[/MEDIA] Ethan Page: Özür dilerim, özür dilerim, millet, lütfen. Booker, Vic, çocuklar, çok özür dilerim. Burada gösterinin tadını çıkarmaya çalışan herkesten özür dilerim. Sakıncası yoksa bunu içimden atmak istiyorum. Herkesin beni yuhalamaya hakkı var. Dürüst olmak gerekirse, bu son birkaç haftadır evde aldığım enerjinin aynısı, bunu hak ediyorum. Beni izleyen hiç kimsenin bu ringe çıkmak için nasıl bir yolculuktan geçtiğimi anladığını sanmıyorum. Kimsenin aileme verdiğim sözleri anladığını sanmıyorum. Kızıma büyük olanı kazanacağıma dair söz verdim ve kazandım. Bunu burada, NXT'de yaptım. Şampiyon oldum. Ve sadece şampiyon olmakla kalmadım, bunu rekor sürede yaptım. Kevin Owens, Finn Balor ve Sami Zayn'den daha hızlı yaptım. Tarih yazdım. Kızıma verdiğim sözü tutmak için 18 yıl boyunca çalıştım ve başardım. Bunu onun için yaptım, oğlum için yaptım, karım için yaptım. Hepiniz istediğinizi yapabilirsiniz, biletinizi ödediniz, yuhalamak ya da tezahürat yapmak istiyorsunuz, sorun değil. Şu anda karımla konuşmak istiyorum. Sen olmasaydın Ethan Page de olmazdı. Sen olmasaydın bu ringde duramazdım, bu ışıklar üzerimde olmazdı, bu kameralar üzerimde olmazdı, bu insanlar benimle hayatlarının en güzel zamanlarını geçiremezlerdi. Bırak ne istiyorlarsa yapsınlar. Senin sayende hayalimi yaşadım. İşte beni parçalayan kısım da bu. Başardım ama şimdi her kaybettiğimde sen kaybediyorsun, kızım kaybediyor, oğlum kaybediyor. Beni körü körüne destekleyen insanlar kaybediyor. Eve geldiğimde kızım çantama bakıp NXT Şampiyonluğunu arıyor ve eli boş dönüyor. Yoldayken karım bana oğlumun kazanamadığım için ağladığı video kasetlerini gönderiyor. Ve en kötüsü de eve döndüğümde karımın gözlerindeki hayal kırıklığını gördüğümde, işte o an içim içimi yiyor. Artık bunu sevip sevmediğimi bilmiyorum. Ve herkese karşı dürüst olmak gerekirse, gülümsememi kaybettim. Duygusal bir adam olduğum için benimle alay edebilirsiniz. Je'Von Evans: Ethan, Ethan, Ethan, kardeşim, sadece buraya gelip orada söylediklerim için özür dilemek istedim, kardeşim. Nasıl davrandığını gördüm ama başkalarının başarılarını duymak çok da kötü hissettirmiyor, değil mi? Çünkü sen buraya geldiğinden beri tek duyduğumuz bu Ethan. Ethan Page şunu yaptı, Ethan Page bunu yaptı. Ve sen NXT'ye biraz ukala bir tavır ve ukala bir egoyla giriyorsun. Ama Ethan, bu gerçek sen değilsin, kardeşim. Bu gerçek sen değilsin, kardeşim. Ben gerçek Ethan Page'i tanıyorum. Hayır, beni gerçekten dinle. Dostum, bana bakmanı istiyorum. Heatwave'de gerçek Ethan Page'i gördüm. Önemli olan maçta ne yaptığın değil, maçtan sonra ne yaptığın. Unvanı kazandın, çocuklarına ve karına baktın, gözlerinin içine baktın ve seni seviyorum dedin. Ve sana karşı dürüst olacağım kardeşim, bunu herkes yapamaz. O maçtan sonra aileni gördüğünde yaşadığın sevinç, kardeşim, çocuklarını gördükten sonraki bakışın, karını gördükten sonraki bakışın, kardeşim, yüzündeki gülümseme, sadece sıradan bir gülümseme değildi, gururlu bir baba gülümsemesiydi. Bu gururlu bir koca gülümsemesiydi, kardeşim. Bu, hak ettiği yere gelmek için 18 yıl boyunca kıçını yırtan birinin gülümsemesiydi. Bu gülümseme senden geldi, kardeşim. Burada olmayı hak ediyorsun. Burada olmayı hak ettiğini biliyorlar, kardeşim. Ve şu andan itibaren, kardeşim, “Tüm Ego” yu bırak, gerçek seni görmek istiyoruz. Kız babasını görmek istiyoruz. Gururlu kocayı görmek istiyoruz. Gerçek Ethan Page'i görmek istiyoruz, kardeşim. Kimse söylemeyecekse, ben onlar adına söyleyeyim. Seninle gurur duyuyorum. NXT, seninle gurur duyuyor. Hey, bana bak, gerçekten, hepimiz seninle gurur duyuyoruz ve bunu tüm kalbimle söylüyorum. Ethan Page: Teşekkürler, Je'Von. Dürüst olmak gerekirse, haklısın. Söylediğin her şey benim için her şeyi çok daha netleştirdi. Gülümsememi kaybetmekten değil, seninkini almaktan endişelenmeliyim. Page, Evans'a mikrofonla vuruyor. Page, Evans'ı yere seriyor. Page, Evans'ın boynuna çelik bir sandalye geçiriyor. Page, Je'Von'a gerçek beni vereceğini söylüyor. Page sandalyeye acımasızca vuruyor ve Evans'ın ağzından kan gelmeye başlıyor. [MEDIA=twitter]1869211281653198920[/MEDIA] Oba Femi, Trick Williams'a bu geceki maçında iyi şanslar diliyor çünkü kim kazanırsa kazansın, New Years Evil'da hükümdarla karşılaşacaklar. Oba, Trick'in kazanmasını umuyor çünkü unvanı ondan almak istiyor. Trick maçı dört gözle bekliyor. [MEDIA=twitter]1869211730246606952[/MEDIA] Stephanie Vaquer: Cora, benim sadece kurtulabileceğin bir tehdit olduğumu düşünüyorsun. Ama beni tanımıyorsun. Bir gecede dünyanın en iyi luchadorası olmadım. “İlk” buraya gelmek için yıllarca yorulmadan çalıştı. Ama önce Cora geldi. 2021'de imza attı ve NXT'nin yeni döneminin temsilcisi oldu. Bu arada, beni daha güçlü kılan büyük zorluklarla yüzleşmek için dünyaya çıktım. Şimdi buradayım. İstediğim yere geldim. Yolumu buldum. Ve Cora'nın olmak istediği her şey olacağım. Gelecek hafta, seni cehennemle tanıştıracağım. [MEDIA=youtube]mOEjZ08mQ08[/MEDIA] [MEDIA=youtube]MeT5W5J5Ohc[/MEDIA] [B]Trick Williams ve Eddy Thorpe arasındaki mücadele double pin ile sonuçlandı. (Trick Williams NXT Şampiyonluğunu korudu)[/B] Williams Koşan Çizme'den kaçıyor. Williams yan kafa kilidini ele geçiriyor. Thorpe Williams'ı ringin diğer tarafına savuruyor. Williams Thorpe'un etrafında koşuyor. Williams Thorpe'a iki omuz darbesi indiriyor. Williams Thorpe'u ringin diğer tarafına savuruyor. Thorpe dışarıda yeniden toplanıyor. Thorpe Williams'ın bacaklarını süpürüyor. Williams Thorpe'u anons masasına tekmeliyor. Williams Thorpe'un sırtına yumruk atıyor. Williams iki bıçak darbesi indiriyor. Williams Thorpe'u ringe geri yuvarlıyor. Williams, Thorpe'dan gelen bir clothesline'ı savuşturuyor. Thorpe Williams'ın üzerinden atlıyor. Thorpe'dan Sıçrayan Çapraz Gövde Bloğu. Thorpe'tan Mutfak Lavabosu. Thorpe onu orta tekmelerle takip ediyor. Williams, Thorpe'un İrlandalı kırbacından kurtuluyor. Williams'tan Pop Up Haymaker. Williams'tan iki sayılık Bacak Lariat. Williams Thorpe'a tekme atıyor. Thorpe Bacak Darbesi'nden kaçıyor. Thorpe, Williams'ı yere yuvarlayan bir Koşan Tekme atıyor. Reklam arası sırasında Thorpe maçın kontrolünü tamamen ele geçirdi. Thorpe Williams'ın karnına tekme atıyor. Bir snap mare hamlesinin ardından Thorpe, Williams'ın sırtına tekme atarak iki sayı kazandırdı. Thorpe cravate uyguluyor. Thorpe Muay Thai diz vuruşları yapıyor. Thorpe, Williams'a iki sayılık BrainBuster vuruşu yapıyor. Thorpe kravatı tekrar uyguluyor. Williams, Thorpe'un orta bölümüne saldırıyor. Thorpe, Williams'ın irish whip'inden kurtuluyor. Thorpe yere düşüyor. Thorpe Williams'ın üzerinden atlıyor. Thorpe Sıçrayan Çapraz Gövde Bloğu için hamle yapıyor, ancak Williams Sıçrayan Diz Darbesi ile karşılık veriyor. Williams saldırıyor. Williams'tan sıçrayan bir clothesline. Williams'tan Flapjack. Williams tekrar ayağa kalkıyor. Williams iki sayı için The Book End'e vuruyor. Thorpe itfaiyeci taşıma pozisyonundan kurtuluyor. Thorpe kombinasyon hücumunu yapıyor. Thorpe Alman Supleksi yaptı. Thorpe iki sayılık bir Dirsek Atışı yaptı. Önkol Değişimi. Thorpe'tan Dönen Sırt Tekmesi. Williams'tan Büyük Tekme. Thorpe, Step Up Enzuigiri ile karşılık veriyor. Williams'tan Dönen Topuk Tekmesi. Thorpe'dan Snap BackBreaker. Williams Kazıklı DDT'yi engelliyor. Standing Switch Exchange. Williams'tan Ölüm Vadisi Sürücüsü. Williams Thorpe'u ringin diğer tarafına savuruyor. Thorpe, The Impaler DDT'yi yapıyor ama bu sırada hakem yere düşüyor. Williams iki sayı için Thorpe'u yuvarlıyor. Thorpe'tan Alman Supleksi. Thorpe'dan iki Helluva Tekmesi. Williams zaferi almak için Thorpe'a The Trick Shot'ı indirdi. Hakemler çift cover yaptı ancak Thorpe'un ayağının alt ipin altında olduğunu fark etmedi. Gösteri yayından kalkarken AVA hakemlerle tartışıyor. (ŞİKECİ HBK)[/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Haftalık Şovlar
NXT
NXT Tartışma Konusu | 17.12.2024
Menü
Giriş yap