House of Torture'nin Hedefinde Hiroshi Tanahashi Var

KAT

tsuji fan
Konular
213
Beğeni sayısı
473
PG Nakit
1,085
RPG Karakteri
Chris Jericho
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
1
img_fa78d433826114f6bc11d4e3d026fa68219217.jpg

New Japan Pro-Wrestling'den EVIL, yaklaşan Road to Tokyo Dome serisinin (18'inde Tokorozawa'da başlıyor) öncesinde öfkeyle bir acil basın toplantısı düzenledi. 4 Ocak'ta, Tokyo Dome'de; Hiroshi Tanahashi (48) ile karşılaşacak olan ve kendisini en yüksek otorite olarak adlandıran EVIL, 8 Aralık'taki Kumamoto etkinliğinde yaşanan büyük kargaşayı sorun olarak ele aldı. House of Torture (H.O.T) üyeleri Yujiro Takahashi (43) ve SHO (35) ile birlikte basını acil bir şekilde toplantıya çağırarak, oldukça ''mantıksız'' bir gelecek planını duyurdu.

Tokyo Dome'deki teke tek karşılaşma öncesi, EVIL ile Hiroshi Tanahashi arasında gerilim giderek derinleşiyor. Kumamoto'daki 10-man Tag Team Maçında, House of Torture'nin sürekli yaptığı kural ihlalleri; Hiroshi Tanahashi'yi çileden çıkarmıştı ve maçı sandalye saldırısı sonucu diskalifiye ile bitirmişti. 2026 Ocak ayında emekli olacağını duyuran Hiroshi Tanahashi, EVIL ile olan maçını kariyerinin dönüm noktası olarak ilan etti ve karşılaşmanın türü Lumberjack Deathmatch olarak değiştirildi.

Serinin açılışından hemen önce, gazetecilerin telefonlarında EVIL yazısı yankılandı. Tokyo'daki New Japan Pro-Wrestling ofisine ulaşıldığında, Yujiro Takahashi ve SHO'nun da orada olduğu görüldü ve hiçbir şey açıklanmadan basın toplantısı başladı.

EVIL kendinden emin bir şekilde gülümseyerek, ''Tanahashi'nin 'kaybedersem emekli olurum' demesi tamamen benim kontrolümde olan bir şey.'' dedi ve Hiroshi Tanahashi’nin Kumamoto’daki hareketlerini eleştirdi. ''Göz ardı edilemeyecek kadar büyük bir kural ihlali yaptı. Eğer bu yüzden oluşan nefret benim şirketime zarar verirse, bu çok büyük bir mesele olur. Buna tabii ki sıkı bir şekilde yaklaşacağız. Tek bir şey söyleyebilirim: Hiroshi Tanahashi'yi affetmeyeceğim. Hepsi bu kadar.'' diyerek kendilerinin ihlallerini görmezden gelip başkasını suçladı. Kendi ihlallerini göz ardı ederken, bir yerlerden duyulmuş gibi duran kural ihlallerini engelleme adı altında yeni bir tutum açıkladı.

Ardından Yujiro Takahashi konuşmaya katılarak, ''Büyük bir güreşçi olduğunu kabul ediyorum. Eğer bu bir emeklilik maçı olsaydı, Main Event'te olması gayet uygun olurdu. Ancak şu anki Tanahashi, sadece maçları kural ihlalleriyle mahvediyor. Kötü bir şey yapacakmış gibi görünen birinin maçını, Main Event'te düzenlememek gerektiğini düşünüyorum.'' diyerek nedense sert bir ifadeyle konuştu. Dokuz maçtan oluşan kartta Hiroshi Tanahashi’nin maçının 4. sırada yer almasına karar veren kişi, Yujiro Takahashi olabilir mi? (Yujiro Takahashi'nin, maçın sıralamasını; 9 maçın 4’üncüsü olarak belirleyen kişi olduğu ima edildi.)

SHO ise söz alarak, ''Ben de bir ekleme yapmak istiyorum.'' dedi ve ciddi bir tavırla konuşmaya başladı. ''Main Unit'in varoluş amacını sorgulamak gerekiyor. House of Torture, her zaman dürüst ve adil bir şekilde savaşmayı vurgulayan ruhuyla; bu organizasyonun merkezi olmayı hak ediyor. Yani demek istediğim şu: Main Unit diye bir şeye gerek yok, lanet olsun!'' diyerek, düzgün üslubunu anında bozup gerçek yüzünü gösterdi.

Son olarak EVIL, ''Sonunda Tanahashi'yi, Lumberjack yani kaçış olmayan bir kural altına sokmayı başardım. Eğer mümkünse kendi gücümle, Tanahashi’yi son bir kez dürüst ve onurlu şekilde savaşan bir hale geri döndürmek istiyorum. Tanahashi zayıftı ama en azından kurallara uyardı. Onu, son kez ‘iyi bir maçtı’ diyerek memnun bir şekilde buradan göndereceğim, bunu aklından çıkarmasın.” diyerek konuşmasını bitirdi.

Üçlü, basın mensuplarıyla fotoğraf çektikten sonra ofisi adeta bir fırtına gibi terk etti…

Kaynak

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: