Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Haftalık Şovlar
RAW
RAW Tartışma Konusu | 16.12.2024
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="The MANIAC" data-source="post: 307154" data-attributes="member: 19"><p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1868824806834966582[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1868825799094075738[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1868826230369165595[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">CM Punk: Dikkatli olun, adımı söylediğinizde bazı insanlar kızabilir. Önemsiz insanlara dikkat çekmek istemem ama kızabilecek biri New York Jersey'de yaşayan cesur bir adam olabilir. Boston'a New York kıyafetleriyle gelmek büyük cesaret ister. Ama haddimi aşıyorum, Boston'da bir Pazartesi gecesi hayatta olmak harika bir şey değil mi? Sana karşı dürüst olacağım Boston, kendimi biraz kötü hissediyorum. Biraz kötü bir ruh halindeyim. Çünkü iki hafta önce bu ringde, yüz yüze, Seth Rollins'e beni düşünmek için çok zaman harcadığını söyledikten sonra, onu hiç düşünmediğimi söyledim. Ve son iki hafta boyunca, uyanık olduğum her saat Seth Rollins'i düşünmekle geçmese de, aklım zaman zaman ona gidiyor. Bu beni kötü bir ruh haline soktu. Kızgınım çünkü Seth haklı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Onunla aramdaki mesele her ne olursa olsun, her ne kadar bu meseleyi geçiştirmek, geçmişte bırakmak, belki de tamamen görmezden gelmek istesem de, bu ringde karşı karşıya gelmemiz an meselesi. Ayrıca üzgünüm, çünkü yapmaktan çok keyif aldığım bir şey, bu ringe gelmek, elimde bir mikrofon tutmak ve tüm halkımla konuşmak, bunu her yaptığımda, bir noktada o aptal müziğin çalacağını bildiğim gerçeğiyle her zaman gölgede kalacağını hissediyorum, evet. O da Porcupine Peak'teki mor turtacı adam gibi takunyalarını takıp Liberace gibi giyinerek buraya gelecek ve hayır, tüm duyarlı insanlar için ona Liberace demek bir hakaret değil, Liberace'nin çok havalı olduğunu düşünüyorum. Anlatmaya çalıştığım şey, Seth, eğer anlatmadan önce sözümü kesmek istersen. Elton John güneş gözlüğü takıyor olman seni Elton John yapmaz. Ve beni idol alarak büyüdün diye, bir çift güreş ayakkabısı giymek seni CM Punk yapmaz. Seth buraya geldi ve tüm dünyaya onu hayalet gibi gösterdiğimi söyledi. Bu doğru. Ama buraya geçmişin davasını açmaya gelmedim. Geleceğe bakıyorum.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Ve küçük kardeşim Seth, bunun sen olmadığını söylemeyi çok isterdim, ama görünüşe göre sen ve ben biraz çarpışma rotasındayız. Ama o benim kötü olduğuma dair bir resim çizmek istiyor. Devam edeceğim; kötü adam olduğumu söyleyeceğim. Boston, bir el göster, hayatında hiç kötü adam oldun mu? Hadi ama Boston, Bad Boys, Bean Town, neden bahsediyoruz? Bu durumda kötü adam benim, %100. Çünkü kötü öğrenci diye bir şey yoktur, kötü öğretmen vardır, tamam mı? Seth Rollins, CM Punk'ın başarısızlığı. Yani CM Punk'a gelip lütfen beni eğit diyen 16 yaşındaki o çocuk, her şeyi yeniden yapmaya kesinlikle hazırım, yeniden denemeye hazırım. Seth, sözümü kesmek istersen, yıllar önce istediğin güreş dersini sana bedavaya vermeye hazırım. Bekleyin, oraya geleceğiz bayanlar ve baylar. Seth Rollins, bana doldurmam için ayakkabı vermek istiyorsan, memnuniyetle doldururum. Senin için kötü haber, bunu yapan son kişi Drew McIntyre'dı. Kendine şu soruyu sor, Seth. Drew McIntyre'dan daha mı güçlüsün? Öyle olduğunu düşünebilirsin. Boston öyle olmadığını biliyor. Ve bildiğim bir şey var ki, seninle işim bittikten sonra seni tekrar bir araya getirmeye yetecek kadar zımba yok. Bu onu buraya gelip sözümü kesecek kadar kızdırmaz. Bunu yapacak bir şey biliyorum. Bu şirketten ayrıldığım yedi yıl boyunca onu kızdıran şeyle aynı şey ve bu da televizyonda programlandığı saatte tüm dünya benim adımı söylüyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1868828084998152360[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1868828648188326020[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Seth Rollins: CM Punk, CM Punk, CM Punk, CM Punk, CM Punk, CM Punk. Hadi, Boston. CM Punk, CM Punk. Hayat bakış açısıyla ilgilidir ve buraya gelip seni bu insanların gördüğü gibi görürsem belki bana yeni bir bakış açısı kazandırabilir, kim olduğun hakkında farklı hissetmemi sağlayabilir diye düşündüm. Sakıncası yoksa buraya iyice bir bakmama izin verin, göreyim. Hayır, hayır, buradan bile hala bir pisliksin.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">CM Punk: Buraya o aptal şarkınla gelmediğin için çok mutlu olsam da, hayatında ilk kez doğru yerden geliyorsun çünkü sen diğer CM Punk hayranlarıyla birlikte seyircilerin arasına aitsin.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Seth Rollins: Bunun beni utandırdığını mı düşünüyorsun? Burada bu insanlarla birlikte olmak beni utandırmıyor. Ben bir hayranım ve hep öyle kalacağım. Burayı seviyorum. Siz burayı terk ettiğinizde ve siz olmadan ölmesini umduğunuzda, ben onu sırtıma aldım ve hiç olmadığı kadar güçlü hale getirdim. Utanması gereken biri varsa o da sensin, çünkü bu taraftarın senden daha fazla WrestleMania ana etkinliği var. Bu bir gerçek Phil.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Punk ve Rollins bu bölümü kapatırken büyük bir kavgaya tutuştu.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1868829186946674926[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Finn Balor, The Judgment Day'in Saturday Night's Main Event'te kendisini neden ortada bıraktığını bilmek istiyor. Liv, Finn'e inandıklarını, bu yüzden onların yardımına ihtiyacı olmadığını söyledi. Finn bu geceki ana etkinliğe odaklanmalı çünkü The Judgment Day'in ringe çıkması yasaklandı. Liv pasif agresif bir şekilde Finn'le alay etmeye devam ediyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1868830541287444957[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Seth Rollins Adam Pearce'a CM Punk ile dövüşmek istediğini söylüyor. Pearce, Punk ve Rollins birbirlerinin gözlerini çıkarmaya çalışmayı bırakırsa, bu maçı resmileştirebileceğini ve işini yapabileceğini söylüyor. Rollins arkasını dönüyor ve Drew McIntyre'ı görüyor. Drew, Seth'in ona Roman Reigns ve The Bloodline'dan uzaklaşmasını söylediğini unutmadı. Her şey gözünüzün önündeyken kolay değil, değil mi? Seth, sırf ortak düşmanları olduğu için McIntyre ile aynı dalga boyunda olduklarına inanmıyor. WrestleMania'da Roman Reigns'in gücünü elinden aldı, ayrıca Jey Uso ve Sami Zayn onun yanındaydı. O ve Drew arkadaş değiller. McIntyre için jüri kararını verdi. Seth, Drew'un yapamadığını yapacağını ve bunun CM Punk'ı saf dışı bırakmak olduğunu söylüyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1868833710121861407[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1868835607306187015[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Bron Breakker def. Ludwig Kaiser (Bron Breakker Intercontinental şampiyonluğunu korudu)</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Breakker'dan Çift Diz Gutbuster. Breakker zaferi almak için Süper Spear ile vuruyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1868836587900923983[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Raw Kadrosu adına Rey Mysterio, Big E'ye davranışları nedeniyle The New Day'i soyunma odasından kovuyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1868841417176428614[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1868842379081302116[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Dominik Mysterio: Lütfen herkes ellerini birleştirerek tüm zamanların en büyük Kadınlar Dünya Şampiyonunu karşılasın.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Liv Morgan: Dom Baba'nın ne demeye çalıştığını duyduğunuzu sanmıyorum. Tüm zamanların en büyük Kadınlar Dünya Şampiyonu olduğumu söylemeye çalışıyor. Teşekkürler Dom Baba, çünkü hiç şüphesiz 2024, Monday Night Morgan'ın yılıydı. Kötü ol, çünkü daha yeni başlıyoruz. Gelecek yıl WWE'de birçok tarihi değişiklik olacak. Ve bu şirketi geleceğe taşıyacak benden daha iyi, daha ateşli, daha ikonik ve daha baskın kimse yok. Eğer bu yıl harika olduğumu düşünüyorsanız, gelecek yıla kadar bekleyin.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Rhea Ripley: Liv, Liv, burada kalıp söyleyeceklerimi duymak isteyeceksin.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Liv Morgan: Bil bakalım ne oldu, Rhea? Bu arenada kimse seni umursamıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Rhea Ripley: Liv, kapa çeneni. Bu iş yeterince uzadı. Bu işi sonsuza dek çözmenin zamanı geldi. Adam Pearce, bunu resmileştirdi. Kadınlar Dünya Şampiyonluğu için bir numaralı rakibe bakıyorsunuz. Ve Liv, ben de geleceği görebiliyorum. Ve heyecanlanabileceğin tek gerçek şey, unvan saltanatının sona erecek olması, çünkü yeni Kadınlar Dünya Şampiyonu ben olacağım. Ve sana kalan tek şey, küçük tavuk kaltağın olacak.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]7P2hXvPgqHw[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Cathy Kelley, Seth Rollins ile kuliste röportaj yapmaya çalışırken Sami Zayn, Drew McIntyre ile büyük bir arbedeye girdi.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1868844412287012915[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">The Miz, Paul Ellering ve AOP'yi The Final Testament'tan ayrılmasına izin vermeleri için ikna etmeye çalışıyor. Karrion Kross, Miz'in tek kelime daha etmesini istemiyor. Wyatt Sicks'le olan bu şey Kross bitti diyene kadar bitmeyecek. Kross, Miz'in gelecek hafta Raw'da Dexter Lumis'le dövüşeceğini söylüyor. Paul Ellering'e göre, Miz'i iki ayrı olayda kurtardı. Miz'in onlara borcu var. Kross, Miz'in bu maçı resmileştireceğine inanıyor. Miz çok değerli bir ders alacak, şeytanla bir anlaşma yaptığında bundan kaçmayacaksın.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1868846016759300250[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Zoey Stark def. Raquel Rodriguez and Kayden Carter</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Rodriguez Tejana Bombası için hamle yapar, ancak Stark Springboard Missile Dropkick ile karşılık verir. Stark Carter'a süper tekme atıyor. Stark, Z360 ile zafere ulaşıyor.</p> <p style="text-align: center">R-Truth, The Alpha Academy'nin Reklamını sevdi ve Butch'u kolayca yenmek için motive oldu. Pete Dunne, Truth'un ona Butch demesinden bıktı usandı. Bir daha böyle bir şey olursa Truth'un çenesini kıracak. Truth uzaklaşırken Butch, lütfen diyor. Chad Gable, Alfa Akademi'ye palyaço gösterisi diyor. Reklamlarına acınası dedi. Otis, Gable'a çenesini kapatmasını söylüyor. Gable kendi eserini ortaya çıkarma zamanının geldiğini ve bunun Akira Tozawa ile başlayacağını söylüyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Jackie Redmond The New Day ile sahne arkasında bir röportaj yapmaya çalıştı. Xavier Woods taraflı bir gazetecilikle karşı karşıya olduklarını iddia etti. Pure Fusion Collective, Kairi Sane'nin sağ elini iki prodüksiyon kasasının arasına sıkıştırırken arka planda büyük bir gürültü duyduk.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]xrZHmcEuUKg[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>The War Raiders def. The Judgment Day (Finn Balor & JD McDonagh) (The War Raiders yeni World Tag Team şampiyonları oldular)</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">JD McDonagh ve Ivar başlıyor. Güç testi. McDonagh tekrarlanan ayak tekmeleri atıyor. McDonagh yan kafa kilidi uyguluyor. Ivar, McDonagh'ı ringin diğer tarafına savuruyor. Ivar, McDonagh'ı omuz darbesiyle yere düşürüyor. Ivar, Balor'u ringin içine fırlatıyor. Ivar'dan iki Bodyslam. Ivar, Erik'i etiketliyor. Ivar, McDonagh'a bodyslam yapıyor. Erik, McDonagh'ın üstündeki Ivar'a bodyslam yapıyor. Savaş Akıncıları ateşlendi. Savaş Akıncıları bir çift destekli diz kaldırışı yapıyor. Ivar, McDonagh'ı ringin diğer tarafına savuruyor. McDonagh diz kaldırıyor. McDonagh, Balor'u etiketliyor. Ivar Bodyslam yapmaya çalışıyor ama Balor tekrar ayağa kalkıyor. Ivar, O'Connor Roll'u engelliyor. McDonagh, Ivar'ın kafasını üst ipe çarpıyor. Balor, Spin Out Elbow Drop ile iki sayılık bir vuruş yapıyor. Balor sinir tutuşu uyguluyor. Balor kalabalığa poz veriyor. Balor, Ivar'ı boğmak için orta ve alt ipleri kullanıyor. McDonagh hakemin arkasından bir Bacak Düşüşü yapıyor. Balor defalarca Ivar'ın göğsüne vuruyor. Balor'dan düşen bir kızak. Balor'dan düz bir sağ yumruk. Balor, McDonagh'ı etiketliyor. Çift İrlanda Kamçısı. Ivar ikili clothesline'dan kaçıyor. Ivar'dan Handspring Double Back Elbow Smash. McDonagh Ivar'ı durduruyor. Ivar, Erik'i etiketliyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Erik, McDonagh'dan gelen bir clothesline'ı savuşturuyor. Erik'ten Kuzey Işıkları Supleksi. Erik, McDonagh'a bir önkol darbesi indiriyor. Erik'ten Göbekten Sırta Supleks. Erik, Balor'un etrafında koşuyor. Erik'ten Uranage Slam. McDonagh, Erik'in İrlandalı kırbacından kurtuluyor. Erik, McDonagh'ın üzerine atlıyor. Erik önkol darbesiyle yere seriyor. Erik, McDonagh'ı üst ipin üzerinden fırlatıyor. Balor, Erik'e dışarıdan çelme takıyor. McDonagh Erik'e arkadan saldırıyor. McDonagh, Balor'u etiketliyor. Judgment Day Erik'i defalarca çelik ring basamaklarına fırlatıyor. Reklam arası sırasında Judgment Day maçın kontrolünü tamamen ele geçirdi. Balor, Erik'i yere seriyor. Balor, McDonagh'ı etiketliyor. McDonagh, Sapan Sentonu ile iki sayılık bir vuruş yapıyor. McDonagh hakemle tartışıyor. McDonagh, Erik'in boynunu sıkıyor. McDonagh'tan düşen bir kızak.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Erik, Diving Elbow Drop'tan kaçınıyor. Ivar ve Balor etiketlendi. Ivar'dan omuz darbesi. Ivar, Sidewalk Slam yapıyor. Ivar bunu Koşan Çapraz Gövde Sıçraması ile takip ediyor. Balor, Ivar'ı yan adımlarla gerdiriyor. Ivar'dan Sıçrayarak Oturan Senton. Ivar, McDonagh'ın etrafında takla atıyor. Ivar, McDonagh'ı Dönen Topuk Tekmesi'yle düşürüyor. Ivar'dan Bronco Buster. Ivar en üst turnbuckle'a yükseliyor. Balor, Ivar'ı üst gerdirmede sıkıştırıyor. Balor, McDonagh'ı etiketliyor. Ivar, The Avalanche World's Strongest Slam ile iki sayılık bir vuruş yapıyor. Ivar, Erik'i etiketliyor. War Raiders iki sayı için The Viking Experience'ı yapıyor. Ivar, Erik'i etiketliyor. War Raiders, The War Machine için hamle yapıyor ama Balor, Ivar'ı ringin dışına çekiyor. McDonagh, Erik'i iki sayı için yuvarlıyor. McDonagh Erik'e kafa atıyor. McDonagh, Balor'u etiketliyor. Erik kombinasyon hücumunu yapıyor. Erik'ten Full Nelson Diz Kaldırma. Balor SlingBlade ile karşılık veriyor. Balor, Erik'i Shotgun Dropkick ile patlatıyor. McDonagh'tan MoonSault. Balor, Coupe De Grace ile iki sayılık bir vuruş yapıyor. McDonagh, Ivar'ı ringin dışına atıyor. McDonagh çelik bir sandalye kapıyor. Damian Priest, Balor'un kendisi için sandalye almasını engelliyor. Ivar ring önlüğünden McDonagh'a yumruk atıyor. Erik, Ivar'ı etiketliyor. Savaş Akıncıları Balor'u Savaş Makinesi ile yere sererek zaferi alır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The MANIAC, post: 307154, member: 19"] [CENTER][MEDIA=twitter]1868824806834966582[/MEDIA] [MEDIA=twitter]1868825799094075738[/MEDIA] [MEDIA=twitter]1868826230369165595[/MEDIA] CM Punk: Dikkatli olun, adımı söylediğinizde bazı insanlar kızabilir. Önemsiz insanlara dikkat çekmek istemem ama kızabilecek biri New York Jersey'de yaşayan cesur bir adam olabilir. Boston'a New York kıyafetleriyle gelmek büyük cesaret ister. Ama haddimi aşıyorum, Boston'da bir Pazartesi gecesi hayatta olmak harika bir şey değil mi? Sana karşı dürüst olacağım Boston, kendimi biraz kötü hissediyorum. Biraz kötü bir ruh halindeyim. Çünkü iki hafta önce bu ringde, yüz yüze, Seth Rollins'e beni düşünmek için çok zaman harcadığını söyledikten sonra, onu hiç düşünmediğimi söyledim. Ve son iki hafta boyunca, uyanık olduğum her saat Seth Rollins'i düşünmekle geçmese de, aklım zaman zaman ona gidiyor. Bu beni kötü bir ruh haline soktu. Kızgınım çünkü Seth haklı. Onunla aramdaki mesele her ne olursa olsun, her ne kadar bu meseleyi geçiştirmek, geçmişte bırakmak, belki de tamamen görmezden gelmek istesem de, bu ringde karşı karşıya gelmemiz an meselesi. Ayrıca üzgünüm, çünkü yapmaktan çok keyif aldığım bir şey, bu ringe gelmek, elimde bir mikrofon tutmak ve tüm halkımla konuşmak, bunu her yaptığımda, bir noktada o aptal müziğin çalacağını bildiğim gerçeğiyle her zaman gölgede kalacağını hissediyorum, evet. O da Porcupine Peak'teki mor turtacı adam gibi takunyalarını takıp Liberace gibi giyinerek buraya gelecek ve hayır, tüm duyarlı insanlar için ona Liberace demek bir hakaret değil, Liberace'nin çok havalı olduğunu düşünüyorum. Anlatmaya çalıştığım şey, Seth, eğer anlatmadan önce sözümü kesmek istersen. Elton John güneş gözlüğü takıyor olman seni Elton John yapmaz. Ve beni idol alarak büyüdün diye, bir çift güreş ayakkabısı giymek seni CM Punk yapmaz. Seth buraya geldi ve tüm dünyaya onu hayalet gibi gösterdiğimi söyledi. Bu doğru. Ama buraya geçmişin davasını açmaya gelmedim. Geleceğe bakıyorum. Ve küçük kardeşim Seth, bunun sen olmadığını söylemeyi çok isterdim, ama görünüşe göre sen ve ben biraz çarpışma rotasındayız. Ama o benim kötü olduğuma dair bir resim çizmek istiyor. Devam edeceğim; kötü adam olduğumu söyleyeceğim. Boston, bir el göster, hayatında hiç kötü adam oldun mu? Hadi ama Boston, Bad Boys, Bean Town, neden bahsediyoruz? Bu durumda kötü adam benim, %100. Çünkü kötü öğrenci diye bir şey yoktur, kötü öğretmen vardır, tamam mı? Seth Rollins, CM Punk'ın başarısızlığı. Yani CM Punk'a gelip lütfen beni eğit diyen 16 yaşındaki o çocuk, her şeyi yeniden yapmaya kesinlikle hazırım, yeniden denemeye hazırım. Seth, sözümü kesmek istersen, yıllar önce istediğin güreş dersini sana bedavaya vermeye hazırım. Bekleyin, oraya geleceğiz bayanlar ve baylar. Seth Rollins, bana doldurmam için ayakkabı vermek istiyorsan, memnuniyetle doldururum. Senin için kötü haber, bunu yapan son kişi Drew McIntyre'dı. Kendine şu soruyu sor, Seth. Drew McIntyre'dan daha mı güçlüsün? Öyle olduğunu düşünebilirsin. Boston öyle olmadığını biliyor. Ve bildiğim bir şey var ki, seninle işim bittikten sonra seni tekrar bir araya getirmeye yetecek kadar zımba yok. Bu onu buraya gelip sözümü kesecek kadar kızdırmaz. Bunu yapacak bir şey biliyorum. Bu şirketten ayrıldığım yedi yıl boyunca onu kızdıran şeyle aynı şey ve bu da televizyonda programlandığı saatte tüm dünya benim adımı söylüyor. [MEDIA=twitter]1868828084998152360[/MEDIA] [MEDIA=twitter]1868828648188326020[/MEDIA] Seth Rollins: CM Punk, CM Punk, CM Punk, CM Punk, CM Punk, CM Punk. Hadi, Boston. CM Punk, CM Punk. Hayat bakış açısıyla ilgilidir ve buraya gelip seni bu insanların gördüğü gibi görürsem belki bana yeni bir bakış açısı kazandırabilir, kim olduğun hakkında farklı hissetmemi sağlayabilir diye düşündüm. Sakıncası yoksa buraya iyice bir bakmama izin verin, göreyim. Hayır, hayır, buradan bile hala bir pisliksin. CM Punk: Buraya o aptal şarkınla gelmediğin için çok mutlu olsam da, hayatında ilk kez doğru yerden geliyorsun çünkü sen diğer CM Punk hayranlarıyla birlikte seyircilerin arasına aitsin. Seth Rollins: Bunun beni utandırdığını mı düşünüyorsun? Burada bu insanlarla birlikte olmak beni utandırmıyor. Ben bir hayranım ve hep öyle kalacağım. Burayı seviyorum. Siz burayı terk ettiğinizde ve siz olmadan ölmesini umduğunuzda, ben onu sırtıma aldım ve hiç olmadığı kadar güçlü hale getirdim. Utanması gereken biri varsa o da sensin, çünkü bu taraftarın senden daha fazla WrestleMania ana etkinliği var. Bu bir gerçek Phil. Punk ve Rollins bu bölümü kapatırken büyük bir kavgaya tutuştu. [MEDIA=twitter]1868829186946674926[/MEDIA] Finn Balor, The Judgment Day'in Saturday Night's Main Event'te kendisini neden ortada bıraktığını bilmek istiyor. Liv, Finn'e inandıklarını, bu yüzden onların yardımına ihtiyacı olmadığını söyledi. Finn bu geceki ana etkinliğe odaklanmalı çünkü The Judgment Day'in ringe çıkması yasaklandı. Liv pasif agresif bir şekilde Finn'le alay etmeye devam ediyor. [MEDIA=twitter]1868830541287444957[/MEDIA] Seth Rollins Adam Pearce'a CM Punk ile dövüşmek istediğini söylüyor. Pearce, Punk ve Rollins birbirlerinin gözlerini çıkarmaya çalışmayı bırakırsa, bu maçı resmileştirebileceğini ve işini yapabileceğini söylüyor. Rollins arkasını dönüyor ve Drew McIntyre'ı görüyor. Drew, Seth'in ona Roman Reigns ve The Bloodline'dan uzaklaşmasını söylediğini unutmadı. Her şey gözünüzün önündeyken kolay değil, değil mi? Seth, sırf ortak düşmanları olduğu için McIntyre ile aynı dalga boyunda olduklarına inanmıyor. WrestleMania'da Roman Reigns'in gücünü elinden aldı, ayrıca Jey Uso ve Sami Zayn onun yanındaydı. O ve Drew arkadaş değiller. McIntyre için jüri kararını verdi. Seth, Drew'un yapamadığını yapacağını ve bunun CM Punk'ı saf dışı bırakmak olduğunu söylüyor. [MEDIA=twitter]1868833710121861407[/MEDIA] [MEDIA=twitter]1868835607306187015[/MEDIA] [B]Bron Breakker def. Ludwig Kaiser (Bron Breakker Intercontinental şampiyonluğunu korudu)[/B] Breakker'dan Çift Diz Gutbuster. Breakker zaferi almak için Süper Spear ile vuruyor. [MEDIA=twitter]1868836587900923983[/MEDIA] Raw Kadrosu adına Rey Mysterio, Big E'ye davranışları nedeniyle The New Day'i soyunma odasından kovuyor. [MEDIA=twitter]1868841417176428614[/MEDIA] [MEDIA=twitter]1868842379081302116[/MEDIA] Dominik Mysterio: Lütfen herkes ellerini birleştirerek tüm zamanların en büyük Kadınlar Dünya Şampiyonunu karşılasın. Liv Morgan: Dom Baba'nın ne demeye çalıştığını duyduğunuzu sanmıyorum. Tüm zamanların en büyük Kadınlar Dünya Şampiyonu olduğumu söylemeye çalışıyor. Teşekkürler Dom Baba, çünkü hiç şüphesiz 2024, Monday Night Morgan'ın yılıydı. Kötü ol, çünkü daha yeni başlıyoruz. Gelecek yıl WWE'de birçok tarihi değişiklik olacak. Ve bu şirketi geleceğe taşıyacak benden daha iyi, daha ateşli, daha ikonik ve daha baskın kimse yok. Eğer bu yıl harika olduğumu düşünüyorsanız, gelecek yıla kadar bekleyin. Rhea Ripley: Liv, Liv, burada kalıp söyleyeceklerimi duymak isteyeceksin. Liv Morgan: Bil bakalım ne oldu, Rhea? Bu arenada kimse seni umursamıyor. Rhea Ripley: Liv, kapa çeneni. Bu iş yeterince uzadı. Bu işi sonsuza dek çözmenin zamanı geldi. Adam Pearce, bunu resmileştirdi. Kadınlar Dünya Şampiyonluğu için bir numaralı rakibe bakıyorsunuz. Ve Liv, ben de geleceği görebiliyorum. Ve heyecanlanabileceğin tek gerçek şey, unvan saltanatının sona erecek olması, çünkü yeni Kadınlar Dünya Şampiyonu ben olacağım. Ve sana kalan tek şey, küçük tavuk kaltağın olacak. [MEDIA=youtube]7P2hXvPgqHw[/MEDIA] Cathy Kelley, Seth Rollins ile kuliste röportaj yapmaya çalışırken Sami Zayn, Drew McIntyre ile büyük bir arbedeye girdi. [MEDIA=twitter]1868844412287012915[/MEDIA] The Miz, Paul Ellering ve AOP'yi The Final Testament'tan ayrılmasına izin vermeleri için ikna etmeye çalışıyor. Karrion Kross, Miz'in tek kelime daha etmesini istemiyor. Wyatt Sicks'le olan bu şey Kross bitti diyene kadar bitmeyecek. Kross, Miz'in gelecek hafta Raw'da Dexter Lumis'le dövüşeceğini söylüyor. Paul Ellering'e göre, Miz'i iki ayrı olayda kurtardı. Miz'in onlara borcu var. Kross, Miz'in bu maçı resmileştireceğine inanıyor. Miz çok değerli bir ders alacak, şeytanla bir anlaşma yaptığında bundan kaçmayacaksın. [MEDIA=twitter]1868846016759300250[/MEDIA] [B]Zoey Stark def. Raquel Rodriguez and Kayden Carter[/B] Rodriguez Tejana Bombası için hamle yapar, ancak Stark Springboard Missile Dropkick ile karşılık verir. Stark Carter'a süper tekme atıyor. Stark, Z360 ile zafere ulaşıyor. R-Truth, The Alpha Academy'nin Reklamını sevdi ve Butch'u kolayca yenmek için motive oldu. Pete Dunne, Truth'un ona Butch demesinden bıktı usandı. Bir daha böyle bir şey olursa Truth'un çenesini kıracak. Truth uzaklaşırken Butch, lütfen diyor. Chad Gable, Alfa Akademi'ye palyaço gösterisi diyor. Reklamlarına acınası dedi. Otis, Gable'a çenesini kapatmasını söylüyor. Gable kendi eserini ortaya çıkarma zamanının geldiğini ve bunun Akira Tozawa ile başlayacağını söylüyor. Jackie Redmond The New Day ile sahne arkasında bir röportaj yapmaya çalıştı. Xavier Woods taraflı bir gazetecilikle karşı karşıya olduklarını iddia etti. Pure Fusion Collective, Kairi Sane'nin sağ elini iki prodüksiyon kasasının arasına sıkıştırırken arka planda büyük bir gürültü duyduk. [MEDIA=youtube]xrZHmcEuUKg[/MEDIA] [B]The War Raiders def. The Judgment Day (Finn Balor & JD McDonagh) (The War Raiders yeni World Tag Team şampiyonları oldular)[/B] JD McDonagh ve Ivar başlıyor. Güç testi. McDonagh tekrarlanan ayak tekmeleri atıyor. McDonagh yan kafa kilidi uyguluyor. Ivar, McDonagh'ı ringin diğer tarafına savuruyor. Ivar, McDonagh'ı omuz darbesiyle yere düşürüyor. Ivar, Balor'u ringin içine fırlatıyor. Ivar'dan iki Bodyslam. Ivar, Erik'i etiketliyor. Ivar, McDonagh'a bodyslam yapıyor. Erik, McDonagh'ın üstündeki Ivar'a bodyslam yapıyor. Savaş Akıncıları ateşlendi. Savaş Akıncıları bir çift destekli diz kaldırışı yapıyor. Ivar, McDonagh'ı ringin diğer tarafına savuruyor. McDonagh diz kaldırıyor. McDonagh, Balor'u etiketliyor. Ivar Bodyslam yapmaya çalışıyor ama Balor tekrar ayağa kalkıyor. Ivar, O'Connor Roll'u engelliyor. McDonagh, Ivar'ın kafasını üst ipe çarpıyor. Balor, Spin Out Elbow Drop ile iki sayılık bir vuruş yapıyor. Balor sinir tutuşu uyguluyor. Balor kalabalığa poz veriyor. Balor, Ivar'ı boğmak için orta ve alt ipleri kullanıyor. McDonagh hakemin arkasından bir Bacak Düşüşü yapıyor. Balor defalarca Ivar'ın göğsüne vuruyor. Balor'dan düşen bir kızak. Balor'dan düz bir sağ yumruk. Balor, McDonagh'ı etiketliyor. Çift İrlanda Kamçısı. Ivar ikili clothesline'dan kaçıyor. Ivar'dan Handspring Double Back Elbow Smash. McDonagh Ivar'ı durduruyor. Ivar, Erik'i etiketliyor. Erik, McDonagh'dan gelen bir clothesline'ı savuşturuyor. Erik'ten Kuzey Işıkları Supleksi. Erik, McDonagh'a bir önkol darbesi indiriyor. Erik'ten Göbekten Sırta Supleks. Erik, Balor'un etrafında koşuyor. Erik'ten Uranage Slam. McDonagh, Erik'in İrlandalı kırbacından kurtuluyor. Erik, McDonagh'ın üzerine atlıyor. Erik önkol darbesiyle yere seriyor. Erik, McDonagh'ı üst ipin üzerinden fırlatıyor. Balor, Erik'e dışarıdan çelme takıyor. McDonagh Erik'e arkadan saldırıyor. McDonagh, Balor'u etiketliyor. Judgment Day Erik'i defalarca çelik ring basamaklarına fırlatıyor. Reklam arası sırasında Judgment Day maçın kontrolünü tamamen ele geçirdi. Balor, Erik'i yere seriyor. Balor, McDonagh'ı etiketliyor. McDonagh, Sapan Sentonu ile iki sayılık bir vuruş yapıyor. McDonagh hakemle tartışıyor. McDonagh, Erik'in boynunu sıkıyor. McDonagh'tan düşen bir kızak. Erik, Diving Elbow Drop'tan kaçınıyor. Ivar ve Balor etiketlendi. Ivar'dan omuz darbesi. Ivar, Sidewalk Slam yapıyor. Ivar bunu Koşan Çapraz Gövde Sıçraması ile takip ediyor. Balor, Ivar'ı yan adımlarla gerdiriyor. Ivar'dan Sıçrayarak Oturan Senton. Ivar, McDonagh'ın etrafında takla atıyor. Ivar, McDonagh'ı Dönen Topuk Tekmesi'yle düşürüyor. Ivar'dan Bronco Buster. Ivar en üst turnbuckle'a yükseliyor. Balor, Ivar'ı üst gerdirmede sıkıştırıyor. Balor, McDonagh'ı etiketliyor. Ivar, The Avalanche World's Strongest Slam ile iki sayılık bir vuruş yapıyor. Ivar, Erik'i etiketliyor. War Raiders iki sayı için The Viking Experience'ı yapıyor. Ivar, Erik'i etiketliyor. War Raiders, The War Machine için hamle yapıyor ama Balor, Ivar'ı ringin dışına çekiyor. McDonagh, Erik'i iki sayı için yuvarlıyor. McDonagh Erik'e kafa atıyor. McDonagh, Balor'u etiketliyor. Erik kombinasyon hücumunu yapıyor. Erik'ten Full Nelson Diz Kaldırma. Balor SlingBlade ile karşılık veriyor. Balor, Erik'i Shotgun Dropkick ile patlatıyor. McDonagh'tan MoonSault. Balor, Coupe De Grace ile iki sayılık bir vuruş yapıyor. McDonagh, Ivar'ı ringin dışına atıyor. McDonagh çelik bir sandalye kapıyor. Damian Priest, Balor'un kendisi için sandalye almasını engelliyor. Ivar ring önlüğünden McDonagh'a yumruk atıyor. Erik, Ivar'ı etiketliyor. Savaş Akıncıları Balor'u Savaş Makinesi ile yere sererek zaferi alır.[/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Haftalık Şovlar
RAW
RAW Tartışma Konusu | 16.12.2024
Menü
Giriş yap