RPG Tek Bir Zihin ve Karanlık

American Psycho

Deity of Affliction
Konular
37
Beğeni sayısı
350
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Dark STG

Arka planda kısık bir sesle Strange Days çalarken Dark STG'nin kahkahalarını duyuyoruz.

m8py47u.gif

Ardından Kara Kitap! Kameralar onu çekiyor. Dark STG'nin elinde duruyor. Kamera yavaş yavaş Dark STG'nin yüzüne odaklanıyor.

5kfprg9.gif

Dark STG:
İnsanoğlu kaybettiğimi düşünüyor. Hayır, hayır. Karanlık günler yaklaşıyor. Bunu hissedemiyor musunuz? Ordu yavaş yavaş artıyor. Dark John sonrası Dark Carlito ile de tanışma fırsatı buldunuz. Bunca zaman İblis'e karşı geldiniz. Oraya çıktığımda beni yuhaladınız. Küçük idolleriniz benimle dalga geçmeye çalıştı. Şimdi elinizde ne kaldı? İnsanlığın kurtarıcısı benim! Sizi zayıflıklarınızdan kurtarıyorum. Tüm insanlık tek bir zihne bağlı, kusurlarından arınmış bir şekilde yaşayacak. Sonuna yaklaşan John ve Carlito'yu yeniden yarattım. Ben sizlerin yaratıcısıyım. Sıra hepinize gelecek. Korktuğunuz bu ordu size acılarınızdan kurtulma şansı sunuyor. Size zaferi vaat ediyor. Bizler yükseldikçe sizler düşeceksiniz. Acı, keder, ızdırap... Hayatlarınızdan eksik olmayacak. Bizler üstün ırkız. Dünyanın ilerleyişi yavaşlarken zorlu günler karanlığın içine doğru çekiliyor. Karanlığa girince kendini kaptıranlar beni asla göremeyenlerdir. Ben karanlığı kendisiyim. Carlito, John onlar bu yolun yolcusu. Tepede yerimiz ayrılıyken önümüze çıkan yemleri biraz birer süpüreceğiz. Acının hüküm sürdüğü bu anlamsız hayatın sonu olacağız. Şirketinizdeki herkes tek bir zihne bağlı kalacak: Dark STG'nin zihni! Bu ordu bana hizmet edecek. Nihayet sona geldiğimizde koruyacak hiç kimseniz kalmayacak. Değişim kaçınılmaz, bir o kadar ise acı verici olacak. Karanlığın büyüsü sizi içine çekip yok ederken bundan keyif almaya bakacağız. Ölümün de varoluşun da ötesinde ben varım. Uğruna savaş verdiğiniz bedenleriniz bize itaat edecek. Ben buradayken karanlığım her yerde olacak. Diğer yoldaşlarım sayesinde olmadığım yerden de haberdar olacağım. İnsanlığın hiçbir zaman ulaşamayacağı o zirveyi vaat eden bir adamım. Bu yolda yalnız başımaydım. Sonra onlar bu çağrıyı reddetmedi. İnsanlığı tek bir zihin çatısı altında toplama çağrıma kulak verdiler. Onlar kusurlarından kurtuldu. Tamamen yenilendiler.

nnsil96.jpg

Dark STG: Korkularının kokusunu alabiliyorum. Büyüdüğümüzün farkındalar. Karanlık her bir alana hüküm sürerken kaçışlarını görebiliyorum. İnsanlıklarının zayıflığı yüzünden korumaları gereken bedenlerini saklıyorlar. Korkmayın evlatlarım. Izdırap Tanrısı ilerliyor. Yoluna çıkan her ölümlüyü hayallerinden etmek için sabırsızlanıyor. Bizler, varoluşun ötesindeyiz. Topluluğumuz sandığınız kadar korkutucu değil. Ufak bir değişim ve yeni bir zihin. Bu sürecin korkutucu yanı nedir? Dark John. Değişimi kucakladı ve öyle ya da böyle yaşıyor. Her zamankinden güçlü bir şekilde. Karanlığa giden yolculuğumuzda bizimle olmayanlar o yolda kaybolacak. Bu kusursuz geleceği yaratmak için yolumdan şaşmayacağım. Herkes karanlığa diz çökecek ve tahtımda usulca oturacağım, arkamda bıraktığım bedenlere son kez bakacağım. Bu yıkım kusursuz olmalı. Son kez bana bakanların gözlerinde korku ve çaresizliği görmeliyim. Ben, geleceğim. Bu şirketin ikinci bir alternatif geleceği dahi yok. Geleceği görebiliyorum. İnsanlığı acılarla dolu bir gelecekle başbaşa bırakıp zirveye yerleşeceğim. Gelecek bundan başka hiçbir şey sunmuyor. Ya bana katılır ve tek zihne bağlı, üstün bir hayat sürersiniz ya da karşımda durup acıyla yüzleşirsiniz. Kara Kitap doymayacak. Gücünü bana aktarması için daha fazla ziyafet çekmeli. Sizler gibi piyonlar olmadığı sürece bu mükemmel ve acı yolculuğumu tamamlayamam. Karşıma çıkın ve savaşın. Savaşın ki kaybettiğinizde çektiğiniz acı katlansın.

sl6047w.gif

Dark STG: Her insanda bir savaşçı ruhu var. Kendilerini cesur gibi gösterip kahraman rozeti almak için elbette. Bu rozeti bizzat benim takmamı istiyor musunuz? Soluklanın ve bunu yapmak istediğinizi zihninize yedirin. O ringde karşıma çıkın. Çıkın ki size acının ne demek olduğunu tattırayım. Karşıma çıkın ki size kahramanlığın ne denli acılarla kaplı olduğunu göstereyim. Çıkın ki sizi de bir yem olarak Kara Kitap'ın önüne atayım. Çığlıklarınız, hüzünleriniz hepsini istiyorum. Arkanızdan ağıt yakanların hayal kırıklıklarına gözlerimle şahit olayım. Korkunun kokusunu alabiliyorum. Buralarda bir yerde acıdan saklanan, korkak bir çocuk var. Çık evlat. Dark STG seni oyuna çağırıyor. Gel ve canavarı besle. Tanrılarına dua ederken bizi anmayı unutma. Bizden merhamet dile. Bizimle hiç karşılaşmamayı dile. İblis her an kapını çalabilir. Karanlık günler başladı. Kara Kitap sabırsızlanıyor. Daha fazlasını istiyor. Dark STG için daha fazlasını istiyor. Acıkmaya başladım. O değerli anılarınızı da alın ve karşıma çıkın. Her bir değerli anınızı, başarılarınızı ve sevdiklerinizi her birini sileceğim. Kendinizi karanlığa teslim edin. Yok oluşunuz sizi çağırıyor.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: