- Konular
- 44
- Beğeni sayısı
- 1,361
- PG Nakit
- 220
- RPG Karakteri
- CM Punk
salıncakta sallanan bir çocuğun bedenindeyiz. her ileri geri gidişinde aldığı keyifi haykırarak belli ediyor. fakat parkın ilerisindeki ağaçlı alandan o korkunç sesi duyana kadar...
"dominik! yardım et oğlum!"
rey mysterio'nun sesini duyan küçük dom salıncaktan kendini bırakıp ileriye bakıyor. babasının sürüklenerek ona yaklaşmaya çalışan halini görünce dehşete düşüyor ve ağlayarak ona doğru koşuyor. fakat babasını bu hale sokan adam rey'i arkaya doğru çekiyor ve gözden kayboluyor.
Dominik Myterio: BABA!
"Dominik, buradayım evlat!"
dominik koşarak ağaçların arasından ilerleyip babasını bulmaya çalışıyor ancak rey yok. ağlamaktan ve bağırmaktan sesi kısılıyor ama yine de babasını arıyor. ilerledikçe ağaçların çoğaldığını ve yolun bir ormana döndüğünü fark ediyor. birkaç saniye sonra ağaçlar canlanıyor ve etraf simsiyah oluyor. ta ki tekrar ışığı görene kadar.
"hayır! hayır..."
dominik tekrardan o kabusun içinde. korktuğu o şey tıpkı geçen haftalarda olduğu konumda. fakat bu sefer ağır ağır yürüyor. dominik'in kaçacak bir yeri kalmadı. gözünü kapatıyor ve karşısındaki şeyin onun canını almasını bekliyor. fakat karşısındaki bu şey ona sadece gülüyor...
bu cm punk! ama bizim hatırladığımız haliyle değil... oldukça genç dururken uzun saçları ve sakalıyla resmen geçmişten fırlamış gibi.
CM Punk: Zavallı Dominik. Babacığını kurtaramayacak kadar çaresiz, arkadaşlarını kurtaramayacak kadar beceriksiz.
punk'ın cümlesinden sonra dominik'in elini yüzüne götürdüğünü görüyoruz. yanda kırık şekilde duran aynaya baktığında çocuk bedeninin içinde şu anki bıyıklarına sahip olduğunu görüyor.
CM Punk: Hiçbir zaman bir şeyleri başaramayacak olmak nasıl bir his? Sanırım asla kabullenmeyeceksin. Senin aksine ben bunu sana ilk baktığımda anlamıştım. Tüm bu baba probleminin karakterini ne kadar zayıflattığını hissetmiştim. Fakat şimdi bakıyorum da bu baba sorunlarının yerini farklı bir şey almış. Judgement Day? Yeni bir aile. Yeni bir zayıflık. (gülüyor) Daha doğrusu seni yine o küçük çocuk yapan bir başka zayıflık... O kırık aynada gördüğün şey sensin. Yetişkin bir adam taklidi yapan küçük bir çocuk... Fakat göremediğin bir şey daha var Dom. Artık korkularını yok sayamıyorsun. Bu da zamanla eriyip gideceğinin kanıtı.
punk onun yüzüne bir şey fırlatıyor.. bu kanlı bir maske! rey mysterio'nun maskesi! dominik sinir krizi geçiriyor.
CM Punk: Senin en büyük korkun ben değilim. Senin en büyük korkun bir "Mysterio" olmak. İşte bu asla kurtulamayacağın ve her gün yaşamak zorunda olduğun bir korku. Kucakla bu hissi Dominik. Kucakla ve özgür kal... evlat.