Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreş Tartışmaları
Summerslam Kartının Rezilliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 30168" data-attributes="member: 4"><p>Bunları yine de halihazırdaki hikayelerinden kaynaklı anlayabiliyorum, kuvvetle muhtemel bu iki maç da bu hikayelerin bitiş maçı olacak. Kaldı ki Summerslam'in WWE'nin sezon finali yaptığı bir şov olduğunu da hesaba katarsak böyle bir şeyin olması normal, WWE'nin ilk defa yaptığı bir şey değil bu. Kadınlar maçı hakkında ise ben de katılıyorum, o da WWE'nin kronik sorunu zaten kadınlar divizyonu özelinde. NXT'den gelen isimleri de doğru düzgün değerlendirmedikleri için böyle bir sonuç doğuyor. USC ile TTC'nin kartta olmamaları bence de saçmalık, Owens & Zayn ve Theory gibi şampiyonların var ve bu adamları Summerslam'da kullanmıyorsun... Çok mantıksız.</p><p></p><p>Ama ben garip bir şekilde şovdan umutluyum ya. WWE'nin görece kötü görünen kartlardan güzel şovlar çıkarabilmek gibi bir sihri var, zaman zaman başarabiliyorlar bunu. Ki şovu çalan ve şovun hatırlanacağı maç her zaman main eventtir. Main event de bu açıdan insana güven veriyor yani eğriye eğri doğruya doğru.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 30168, member: 4"] Bunları yine de halihazırdaki hikayelerinden kaynaklı anlayabiliyorum, kuvvetle muhtemel bu iki maç da bu hikayelerin bitiş maçı olacak. Kaldı ki Summerslam'in WWE'nin sezon finali yaptığı bir şov olduğunu da hesaba katarsak böyle bir şeyin olması normal, WWE'nin ilk defa yaptığı bir şey değil bu. Kadınlar maçı hakkında ise ben de katılıyorum, o da WWE'nin kronik sorunu zaten kadınlar divizyonu özelinde. NXT'den gelen isimleri de doğru düzgün değerlendirmedikleri için böyle bir sonuç doğuyor. USC ile TTC'nin kartta olmamaları bence de saçmalık, Owens & Zayn ve Theory gibi şampiyonların var ve bu adamları Summerslam'da kullanmıyorsun... Çok mantıksız. Ama ben garip bir şekilde şovdan umutluyum ya. WWE'nin görece kötü görünen kartlardan güzel şovlar çıkarabilmek gibi bir sihri var, zaman zaman başarabiliyorlar bunu. Ki şovu çalan ve şovun hatırlanacağı maç her zaman main eventtir. Main event de bu açıdan insana güven veriyor yani eğriye eğri doğruya doğru. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreş Tartışmaları
Summerslam Kartının Rezilliği
Menü
Giriş yap
Kayıt ol