Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Sabır Doktrini ve Belkiler Teorisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Kras Mazov" data-source="post: 304380" data-attributes="member: 103"><p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Ne getireceği belli; ama neyin gelmeyeceği belli değil mi evlat?</em></p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Courier New'">Kamera William Regal’e dönüyor. Kendisi Bryan Danielson’a bir süre gururla baktıktan sonra konuşmaya devam ediyor.</span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Courier New'"></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Courier New'">[ATTACH=full]9981[/ATTACH]</span></em></p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-family: 'Georgia'">Adaletsizliğin. Bu şirketin adil bir şirket olması için gerçekten çok çaba gösterdim. İlk şovdan beri o konseyde adil olan neyse onu yapmaya çalıştım ve evet, Survivor Series’te de Bryan Danielson doğru olanı yapacak. Maçı adil yönetecek ve doğru kararı verecek. Will, sende büyük bir ışık gördüğüm için ilk olarak bu yolculuğa seninle çıkmak istedim; ama sabırsızlığın ve öfken gözlerine perde gibi indi ve önünü göremedin. Tıpkı şu an yaşadığın durum gibi. Karşına çıkan tehdit çok büyük de olsa çok küçük de olsa sana her zaman korku veriyor ve bunu öfkeyle açığa çıkartıyorsun. Evet savaşan bir şampiyonla karşı karşıya olmadığın için ve bu şampiyonluğu senden daha uzun süre tuttuğu için onu kıskanıyor olabilirsin; ama asıl kıskanılacak şey kafanı çukura gömerek bir şeylerden kaçındığını sanmak değildir asıl kıskanılacak tutmuş olduğun şampiyonluğu layığıyla, savaşarak büyük bir onurla taşımaktır. Ne yazık ki Alberto bu şirkette bu fırsata üç kere nail olmuş olmasına rağmen hiçbir seferinde onuruyla taşımayı tercih etmedi. Neyse ki bir dahaki seferinde böyle olmayacak. Danielson ringe girdiğinde ve geri sayım başladığında onun lanet olası tekmesi her birinizin kafasına gelecek.</span></p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Courier New'">William Regal boğazını temizleyip masanın öbür tarafında duran başka bir bardaktan da bu sefer o bir yudum su içiyor.</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]9982[/ATTACH]</p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-family: 'Georgia'">Berrak bir zihnin olmadığı ve zor zamanlarda zor kararları verebilecek, gerekeni onurlu bir şekilde yapabilecek bir güreşçi olamadığın için seninle devam etmedim Will. Üzülerek söylüyorum ki hala o ilk günkü çocuksun! O yanındaki palyaço seni daha da dibe çekiyor. Asilliğe yaklaşan birisini patlamış mısıra ve patates kızartmasına çeviriyor. Alberto gururunu kenara bıraksa bile bunu kurnazlıkla yapıp seni alt etmeyi başardı. Bunu başaramaması için bu maçın hakemi Danielson ve bu maçın hakemi Danielson, Prens Danielson ilk başta hakem olarak adaleti sağlayacak, ikinci seferde de belki de bu maçın bir katılımcısı olarak PGW’ya adalet getirecek. Doğru şampiyon nasıl olunur bunu gösterecek, kendisine yapılan türlü türlü haksızlığa rağmen bunların üstesinden tek başına nasıl geldiğini gösterecek ve profesyonel güreşin kutsallığını gözlerinizin pasını silerek size anlatacak. Bunu yapmak için bir aileye ihtiyaç duymuyor, ya da bir ekibe. Sadece onun her koşulda arkasını kolladığını bilen bir menajer ona yetip artıyor. Bir süre ve hatta kısa bir süre sonra Bryan Danielson hakkını aldığında onun yazdığı bu hikayeyi hepiniz hayranlıkla okuyacaksınız ve siz iki genç adam da bu hikayeye renk katıp günün sonunda Bryan Danielson’ın zaferini daha da kıymete bindiren iki figürün ötesine çıkamayacaksınız. İyi akşamlar.</span></p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Courier New'">William Regal, Bryan Danielson’ın omzuna iki kere dokunduktan sonra beraber kalkıyorlar ve salondan ayrılıyorlar.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kras Mazov, post: 304380, member: 103"] [CENTER] [I]Ne getireceği belli; ama neyin gelmeyeceği belli değil mi evlat?[/I][/CENTER] [JUSTIFY][/JUSTIFY] [CENTER][I][FONT=Courier New]Kamera William Regal’e dönüyor. Kendisi Bryan Danielson’a bir süre gururla baktıktan sonra konuşmaya devam ediyor. [ATTACH type="full" width="404px" alt="1734100352212.png"]9981[/ATTACH][/FONT][/I][/CENTER] [JUSTIFY] [FONT=Georgia]Adaletsizliğin. Bu şirketin adil bir şirket olması için gerçekten çok çaba gösterdim. İlk şovdan beri o konseyde adil olan neyse onu yapmaya çalıştım ve evet, Survivor Series’te de Bryan Danielson doğru olanı yapacak. Maçı adil yönetecek ve doğru kararı verecek. Will, sende büyük bir ışık gördüğüm için ilk olarak bu yolculuğa seninle çıkmak istedim; ama sabırsızlığın ve öfken gözlerine perde gibi indi ve önünü göremedin. Tıpkı şu an yaşadığın durum gibi. Karşına çıkan tehdit çok büyük de olsa çok küçük de olsa sana her zaman korku veriyor ve bunu öfkeyle açığa çıkartıyorsun. Evet savaşan bir şampiyonla karşı karşıya olmadığın için ve bu şampiyonluğu senden daha uzun süre tuttuğu için onu kıskanıyor olabilirsin; ama asıl kıskanılacak şey kafanı çukura gömerek bir şeylerden kaçındığını sanmak değildir asıl kıskanılacak tutmuş olduğun şampiyonluğu layığıyla, savaşarak büyük bir onurla taşımaktır. Ne yazık ki Alberto bu şirkette bu fırsata üç kere nail olmuş olmasına rağmen hiçbir seferinde onuruyla taşımayı tercih etmedi. Neyse ki bir dahaki seferinde böyle olmayacak. Danielson ringe girdiğinde ve geri sayım başladığında onun lanet olası tekmesi her birinizin kafasına gelecek.[/FONT] [/JUSTIFY] [CENTER][FONT=Courier New]William Regal boğazını temizleyip masanın öbür tarafında duran başka bir bardaktan da bu sefer o bir yudum su içiyor.[/FONT] [ATTACH type="full" width="411px" alt="1734100395155.png"]9982[/ATTACH][/CENTER] [JUSTIFY] [FONT=Georgia]Berrak bir zihnin olmadığı ve zor zamanlarda zor kararları verebilecek, gerekeni onurlu bir şekilde yapabilecek bir güreşçi olamadığın için seninle devam etmedim Will. Üzülerek söylüyorum ki hala o ilk günkü çocuksun! O yanındaki palyaço seni daha da dibe çekiyor. Asilliğe yaklaşan birisini patlamış mısıra ve patates kızartmasına çeviriyor. Alberto gururunu kenara bıraksa bile bunu kurnazlıkla yapıp seni alt etmeyi başardı. Bunu başaramaması için bu maçın hakemi Danielson ve bu maçın hakemi Danielson, Prens Danielson ilk başta hakem olarak adaleti sağlayacak, ikinci seferde de belki de bu maçın bir katılımcısı olarak PGW’ya adalet getirecek. Doğru şampiyon nasıl olunur bunu gösterecek, kendisine yapılan türlü türlü haksızlığa rağmen bunların üstesinden tek başına nasıl geldiğini gösterecek ve profesyonel güreşin kutsallığını gözlerinizin pasını silerek size anlatacak. Bunu yapmak için bir aileye ihtiyaç duymuyor, ya da bir ekibe. Sadece onun her koşulda arkasını kolladığını bilen bir menajer ona yetip artıyor. Bir süre ve hatta kısa bir süre sonra Bryan Danielson hakkını aldığında onun yazdığı bu hikayeyi hepiniz hayranlıkla okuyacaksınız ve siz iki genç adam da bu hikayeye renk katıp günün sonunda Bryan Danielson’ın zaferini daha da kıymete bindiren iki figürün ötesine çıkamayacaksınız. İyi akşamlar.[/FONT] [/JUSTIFY] [CENTER][FONT=Courier New]William Regal, Bryan Danielson’ın omzuna iki kere dokunduktan sonra beraber kalkıyorlar ve salondan ayrılıyorlar.[/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Sabır Doktrini ve Belkiler Teorisi
Menü
Giriş yap