(Dynamite Spo.) Worlds End'e Duyurulan Maç

RDT

B-K-B WHO?
Konular
29
Beğeni sayısı
112
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & ???
Favori Güreşçi
Sami Zayn
İkili arasındaki rekabetin içi o kadar boşaltıldı ki şu an çok önemsiz geliyor bana bu maç. Halbuki ilk başladığında ne kadar güzel isleniyordu. Zevkle izlediğim bir hikayenin böyle eriyip gitmiş olmasını üzüntüyle karsilamakla birlikte niye böyle olduğunu da anlamadım.

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
7
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
İkili arasındaki rekabetin içi o kadar boşaltıldı ki şu an çok önemsiz geliyor bana bu maç. Halbuki ilk başladığında ne kadar güzel isleniyordu. Zevkle izlediğim bir hikayenin böyle eriyip gitmiş olmasını üzüntüyle karsilamakla birlikte niye böyle olduğunu da anlamadım.
İlk olarak şansızlıklar, 2. olarak AEW'in bu 2 adamı face-heel olaylarına sokup durması feudu batırdı, geçen yıl gerçekten yılın en potansiyelli feudlarından biriydi böyle sonlanması üzücü ama umarım ki bu maçla birlikte 2 isim de kendi yoluna girer, Cole artık Kyle & Strong ile UE olaylarına girmeli, trios kemeri başta olmak üzere daha güçlü ve şahsen heel kullanılması gerektiğini düşünüyorum. MJF ise Adam Copeland ya da herhangi önemli bir isimle feuda girebilir.

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: