Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O kütleye göre öngörülebilir bir durum olması bir yana Bronson Reed'in vücudu üzerindeki ALLAH kalkanı bu olayla kırıldı galiba. Strowman ile olan brawlda kafasının üzerine öyle bir düştü ki ölebilirdi bile. Kafası karpuz yarılması gibi ses vermişti. Yine de zor bir sakatlık. Ancak atlatıp aynen devam edeceğini düşünüyorum.
Babam brand savaşından ziyade yine böyle bir hikayenin misafirlik ettiği geleneksel 5v5 tag team maçı izlemek lazım ya. SS’i brand war konseptine yedirmek acayip kolaya kaçmak gibi geliyor bana çünkü. Kaldı ki mevcut durumda zaten brand ayrımının öyle aman aman bir ehemmiyeti de kalmadı, pandemiyle beraber RAW-SD arasındaki o keskin hat bir miktar kayboldu gibi geliyor bana. O yüzden güreşçilerin bulundukları brandi 1 aylığına aniden Çanakkale Savaşı şekli savunmaya başlaması çok eğreti durur gibi.