Bronson Reed'in Ayağını Kırdığı An

RDT

B-K-B WHO?
Konular
31
Beğeni sayısı
138
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & ???
Favori Güreşçi
Sami Zayn
O kütleye göre öngörülebilir bir durum olması bir yana Bronson Reed'in vücudu üzerindeki ALLAH kalkanı bu olayla kırıldı galiba. Strowman ile olan brawlda kafasının üzerine öyle bir düştü ki ölebilirdi bile. Kafası karpuz yarılması gibi ses vermişti. Yine de zor bir sakatlık. Ancak atlatıp aynen devam edeceğini düşünüyorum.

agaoglu23

belair
Konular
25
Beğeni sayısı
785
PG Nakit
560
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Her şeyden bağımsız, WarGames konseptine 1 sene ara verilmesi gerekiyor, çok sakatlık yaşandı. Biraz da özlenen brand savaşlarına geri dönelim hem.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,334
Beğeni sayısı
4,658
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Her şeyden bağımsız, WarGames konseptine 1 sene ara verilmesi gerekiyor, çok sakatlık yaşandı. Biraz da özlenen brand savaşlarına geri dönelim hem.
Babam brand savaşından ziyade yine böyle bir hikayenin misafirlik ettiği geleneksel 5v5 tag team maçı izlemek lazım ya. SS’i brand war konseptine yedirmek acayip kolaya kaçmak gibi geliyor bana çünkü. Kaldı ki mevcut durumda zaten brand ayrımının öyle aman aman bir ehemmiyeti de kalmadı, pandemiyle beraber RAW-SD arasındaki o keskin hat bir miktar kayboldu gibi geliyor bana. O yüzden güreşçilerin bulundukları brandi 1 aylığına aniden Çanakkale Savaşı şekli savunmaya başlaması çok eğreti durur gibi.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: