WWE'de Bu Hafta Heel Turn Geçiren İki Takım Hakkında Düşünceleriniz?

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,303
Beğeni sayısı
4,603
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Geride bırakmak üzere olduğumuz haftada New Day ve #DIY gibi divizyonun top facei diyebileceğimiz iki ekip de heel turn geçirdi ve hikayeleri itibariyle iki turn de ses getirecek cinsten oldu. Bu turnler hakkında düşünceleriniz neler? Sizce tag team divizyonuna ve iki ekibin de ayrı ayrı sahip oldukları hikayelere etkileri olumlu olur mu?​

RDT

B-K-B WHO?
Konular
30
Beğeni sayısı
113
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & ???
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Cesur bir hamle fakat WWE, Triple H yönetiminde maalesef Vince yönetimi ile paralel ilerleyip tag team divizyonuna gerekli yatırımı yapmıyor. Gerçekleşen turnler etkileyiciydi fakat New Day'in turnü sonucunda karşısı boş duruyor yani rakip çıkmaz bir şey çıkmaz durumda. DIY içinse MCMG ile takılmaya devam ederler yeni ya da ilgiyi bu divizyona çekecek bir şey olma ihtimali düşük olur. Kısacası biraz deli cesareti bir iş olmuş.

agaoglu23

belair
Konular
25
Beğeni sayısı
778
PG Nakit
560
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Çok güzel bir konu olmuş bu arada, güreş tartışmak için birebir.

Ama bu iki turnu aynı sayfada ele alamıyorum ben, DIY dediğin takımın 1 senesi ya var ya yok, karşıda da 10 yıllık bir üçlü var.

DIY için başlayacak olursak, bence gerekliydi. SD'nin şu anki konjonktürüne baktığımızda, SP, MCMG, DIY ve Bloodline'dan oluşan 4 takımlık bir pota var. 3 face 1 heel takım vardı, bir denge gerekiyordu bence. MCMG daha yeni, SP'den denediler adamlar faceyken daha az cheer alıyorlar heele göre, o yüzden elde kaldı tek DIY.

New Day işi bence şirketin 2024 yılındaki en büyük 5-6 bombadan biriydi. Ben Big E gelip bu takımı toparlayacak diye beklerken, Kofi Kingston'dan acayip bir heel turn geldi, hani Woods zaten tease ediyordu, heel turn de bence çok eğreti durmazdı kendisinde ama Kofi... Ne alaka be baba, bilmiyorum gelecekleri nolur bu adamların ama sürorize açık bir durum var.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: